Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To avg 26, 2003 8:26 am

Če bi vozil računalnik namesto mene, sigurne ne bi hotel gor imet inštaliranih windowsov! :shock:

Lih vceraj sem gledal na discoveryju oddajo o hovercraftih in so rekli, da bo po vsej verjetnosti to plovilo prihodnosti, ker sta bili z njim samo dve nesreči v celotni zgodovini njegovega obstoja in je najbolj varno vozilo na svetu (analiza med količino prevozov in zrtvami oz. nesrecami). Je pa svinjsko drag za vzdrževanje, gre pa skoraj povsod!

Moje vozilo prihodnosti bo sigurno japonske izdelave, TO VEM! :D
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To avg 26, 2003 8:34 am

Hovercrafti :D Pa boš v mesto prletu.... Al boš mogu prkerlac iskat :D No sicr pa glede na to da gre povsod, ga lahko kr na ene štenge rukneš. Ga je pa en moj kolega vozu po eni vodi par let nazaj. Je reku da je zakon, sm da mors bit precej spreten da ga lahko lovis.

Si kr predstavljam kksne zenske (tiste nesposobne) kako ga furajo :D

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 To avg 26, 2003 11:43 am

Jaz se tega prav nič ne veselim, predstavljajte si, kako bo če se boš vsedel v avto in te bo sam peljal. Za mene popolnoma bedno, al pa avto na elektriko, totalna j***a. Mislim da bomo ob vse vozniške užitke, nadzor na cestah bo ogromen, res pa je da se bo s tem sigurno zmanjšalo število nesreč. Vsaka stvar prinese nekaj dobrega in nekaj slabega. V primeru da bo vse avtomatizirano, od letališč, železnic, cest, kaj se bo pa zgodilo v primeru kakšnega izjemno nevarnega virusa, ki bo sesul računalniški sistem? Si raje ne zamislim, upam da bo preteklo še kar nekaj vode, preden bo to postalo realnost.
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
ZvoneCh
Nov uporabnik

Kraj: Winterthur /CH

Napisal/-a ZvoneCh To avg 26, 2003 6:11 pm

Čez 30 let bojo avti sami vozili,vozniki pa bomo lahko pili za volanom in ko te policaj ustavi te nemore nič ker je avto sam vozil :D :D :P
---------------------------------------------------------------------
Moj kruh
http://www.ueberland.amag.ch

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To avg 26, 2003 6:52 pm

filozofirate ko moja babica, ko je pr njenih 80 letih več noben ne skapira...
Slika

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy To avg 26, 2003 10:18 pm

Kakšne bodo oblike avtomobilov čez 30 let, si zelo težko predstavljam, glede same vožnje pa mislim da bodo več ali manj vsi avtomobili narejeni na sistemu drive-by-wire, ki ga bo lahko kontroliral računalnik (npr. če boš prbasan), oz. ga boš lahko izklopil in vozil sam - pač en candy za nas, ki bomo takrat že kr dobri avto nostalgiki :))

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To avg 26, 2003 10:25 pm

Takrat se bo že ves folk vozil po zraku z raznimi air zadevami, le nekaj norcev se nas bo še našlo, ki se bomo vozili po tleh s 50 let starimi amerikanci V8 na dobri stari benz.

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To avg 26, 2003 10:44 pm

Čez 30 let bodo res avtomobili sami vozili ljudi, ampak avtomobilisti bodo pa še vedno prehitevali avtomobile ročno.
Slika

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Napisal/-a robiform To avg 26, 2003 11:13 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:Če bi vozil računalnik namesto mene, sigurne ne bi hotel gor imet inštaliranih windowsov! :shock:

Slika

Caddy
Nov uporabnik

V8

Napisal/-a Caddy So avg 30, 2003 3:21 pm

V8 rules. Kerga amerikanca maš?[/list]

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Ne avg 31, 2003 3:35 pm

Ja tehnika se zadnjih nekaj let drastično dviguje in mislim da se še bo en cajt. Moj foter ma recimo v Mercedesu distronic (SAFRANE TI ZIHER VEŠ ZAKAJ GRE) pa se peljem v koloni od Ptuja do MB-ja katera se ne pelje nonstop s konstantno hitrostjo, pa celo pot ne nardim drugega kot na začetku nastavim varnostno razdaljo (katera se s hitrostjo avtomatsko spreminja) in max hitrost, pol pa avto sam ohranja varnostno razdaljo (zavira pospešuje, prestavlja seveda-avtomatik); edino z volanom morš upravljat.
Mislim da je vse skupaj že zelo blizu tega, da ne boš rabo nič delat - saj vidite smarti se tudi že ( se bodo ) sami parkirajo .

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Ne avg 31, 2003 3:52 pm

vse bo ebnako sam fantazija bo vecja...fantje treba najprej benzin pa druga goriva potrosit pol p apride elektrika v postev

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Ne avg 31, 2003 5:26 pm

če bodo še naprej delal takšne avtomobile se bo men strdal. Sem ljubitelj starih avtomobilov od 65-75 l. :D

frza
Novinec

Napisal/-a frza Ne avg 31, 2003 5:34 pm

Sam res pa je da bo benza slej k prej zmankal! Pol bomo pa avteke na 220V prklaplal! :rofl :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne avg 31, 2003 5:50 pm

ga boš dal filat k mobitel.... :P pa kupš lionsko baterijo bo pa dlj časa šu.... :)
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 31, 2003 5:53 pm

in če poznam tok ljudi,ki jim mobiteli crknejo,ker so prazni,dvomim,da bi bilo to ugodno za promet.(če si seveda predstavljate kup ovir na cesti,ker ni energije :lol: )
jaz bi rad še nekaj časa šaltal.nisem ne vem kaki profi se pa trudim bit čim bol sportski in občutek je dober :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov