Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Tole pa ni politically correct...

Napisal/-a Panizzi To sep 02, 2003 12:45 pm

Povem kreatorki in administratorki p206cluba in foruma naj kaj obišče to stran in ko jo entuziastično bere napiše prvi post in kaj se ji zgodi?

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=6294

Mislim - razumem, da to narediš enmu k ma že nekaj post-ov in je ugotovil, da se NAČELOMA stvari ne prodaja več na forumu (sem tud sam to že naredil)... sam ne pa to delat enmu k z veseljem pride na forum (da ne govorim da je itak kronično pomanjkanje žensk tukaj) in napiše prvi post... Lahko bi ji po PM sporočil kje so oglasi in enostavno zbrisal topic... Če si že moderator je tud mal odgovornosti do memberjev treba met... Če bi rad statuiral exsample dej to na enmu ki ve da krši "pravila" foruma... Itak pa brez "prodajanja" propade večina postov na Avto delih pa tud na Tuningu al pa Stylingu...

Itak jo ne bo več nazaj - mene tud ne bi blo, če bi bil to odgovor na moj prvi post...

Nisem to pisal, da bi se spet kak fight začel - sam rad bi povedal, da se vsaj z novimi memberji lahko mal bl na easy ravna...

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER To sep 02, 2003 5:14 pm

Torej po tvojem mnenju lahko nekdo ki ima vozniško dovoljenje 1 dan vozi 130km/h čez naselje!
Če velja za nekoga, velja za vse, in kvečemu še bolj za nove člane kot za stare! Sicer je pa prav smešno da ravno takšen oglas ponuja na "svojem" forumu pod Sell & Buy! Pač tukaj so prodaji namenjeni drugi prostori! In ne mislite, da to delamo zato da bi težili, ampak za to, da bo vse bolj pregledno, da bodo oglasi zbrani na enem koncu.

Sicer je pa debata zaključena!!!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov