Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Prosurfer
Nov uporabnik

Delovanje avtomatske klime pri Xsari?

Napisal/-a Prosurfer To sep 02, 2003 10:08 pm

Imam Xsaro l. 2003 z (kvazi) avtomatsko klimo (=analogno), pa mi ni čisto jasno delovanje, v navodilih pa tudi ni podrobneje navedeno.
Namreč, ali deluje prezračevanje avtomatsko tudi brez vklopljene klime, seveda če je gumb za ventilator v položaju AUTO, torej ali avtomatsko uravnava temperaturo, ki jo nastavim, pri tem pa verjetno ne more biti notr. temp. nižja kot je temp. okolice?
Ali ima "avtomatika" samo funcijo prilagajanja stopnje ventilacije glede na temp. ali je pri tem še kaj več avtomatike?

Skratka, zanima me način delovanja, ki seveda ne more biti enak digitalni avtomatski klimi (ki ta žal ni).

Hvala.

frza
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frza To sep 02, 2003 10:20 pm

Fora je v tem da prilagaja moč ventilatorja glede na temperaturo v avtu, ki si jo naštimaš! Mislm da govorim o isti zadevi kot ti (upam vsaj)! Tko da če je recimo zunaj full vroče ti si pa naštimaš temperaturo full nizko, se bo ventilator odpru z največjo močjo katero bo manjšal s tem ko se bo avto hladil... No vsaj moja razlaga je taka...

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Sr sep 03, 2003 11:49 am

Od moje punce starši imajo xsaro s to "avtomatsko" klimo...seveda se tudi mi2 s punco vozima s tem avtom... če prvi gumb nastaviš na avto, z drugim stopinje koliko pač želiš v avtu in zadeva dela super...edino včasih se malo zmede glede tega, če preveč prestavljaš sem in tja...je treba nastavit pri ugašnjeni klimi in šele nato prižgat klimo...

lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov