par vprašanj v zvezi z opravljanjem izpita v LJ.
1. koliko ur je obveznih?
2. katere AŠ priporočate
3. kakšne so cene ur vožnje
4. ali je obvezna prisotnost na CPP predavanjih
Hvala za odgovore

jorgeus je napisal/-a:Men je inštruktor na vprašanje glede zakonsko določenih ur povedal, da jih je 12, vendar da je to predvsem zaradi "povratnikov", pa še ti povečinoma potrebujejo več ur. Na koncu itak inštruktor oceni ali si dovolj zrel za opravljanje izpita. Za Ljubljano je skoraj minimum tam nekje 30 ur (ni zakonsko določeno, je pa povečini to praksa avtošol ), medtem ko se realno na povprečnega bodočega voznika givbljejo ure med 30-40, seveda za Ljubljano.
Paketno se po moje splača, meni se je...če pa kaka ura še za doplačat pa itak ni panike. Mi smo takrat plačevali po 10ur v paketu, v kolikor me spomin ne vara.
jorgeus je napisal/-a:Z Zvezdo je bila zelo razočarana moja kolegica. En dan pred izpitom, je ena učenka skreširala njen avto (oz tistega, ki je vseskozi vozila), cel dan niso vedeli, karterega naj ji dajo, 1 uro pred izpitom je dobila bencinarja (clio, prej je vozila skoz dieselaša), ki je imel razbit žaromet. Prou skregat se je morala, da so ji vsaj zamenjali luč, kajti sicer bi delala izpit s tehnično neizpravnim avtom. Mislim, da si avtošola ne bi smela privoščiti kaj takega. Osebno priporočam Avtošola Moste, vse ti povejo, je količinski popust, če dobiš inštruktorja Dejana je pa itak zmaga.
rockson je napisal/-a:Zdravo,
par vprašanj v zvezi z opravljanjem izpita v LJ.
1. koliko ur je obveznih?
2. katere AŠ priporočate
3. kakšne so cene ur vožnje
4. ali je obvezna prisotnost na CPP predavanjih
Hvala za odgovore
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov