Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Pe jan 19, 2007 3:16 pm

Abbe: a veš kako zgleda xenon z "zaprašenimi" stekli za nasproti vozeče? Blešči se tako da nič jasno.

Mislim, da imam kar point ;)

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe jan 19, 2007 8:39 pm

kaj pa ko mu bo oni na tehničnem, homologaciji, ali pa celo policaj, rekel naj pokaže kako to pranje deluje? :lol:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

TiLeNkO
Novinec

Kraj: zASAvJe - Lj.

Napisal/-a TiLeNkO Pe jan 19, 2007 8:51 pm

bo pa reku da je mal zaštekalo :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Pe jan 19, 2007 8:56 pm

phoebus je napisal/-a:Pa nastavitev višine, ti štima? Sem že ves žolč zlil tule:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 148#773148

Kupi si avto s xenonom, ne pa da daješ noter čungalungo da bo ja zaslepilo nasproti vozeče.

Se strinjam s tem, to je skrajno neodgovorno do drugih udeležencev v prometu in še egoistično povrhu vsega, ampak takim ljudem je pomembno samo to, kako njihov avto izgleda. In pol nekdo reče kaki so policajo, da zafrkavajo tam kjer ni treba, prej bi rekel, da ne zafrkavajo tam, kjer bi bilo treba.
Verjetno bom slišal kako kritiko na svoje pisanje, ampak enostavno ne odobravam dodatkov na avtih, ki zmanjšuejo varnost udeležncev v prometu, še posebej če se lastnik avta tega zaveda in se kljub temu odloči za tak dodatek.
Slika

Uporabniški avatar
Tribal
Nov uporabnik

Napisal/-a Tribal Pe jan 19, 2007 9:54 pm

Kakšne bedarije o obveznih pralcih žarometov za xenon :roll:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe jan 19, 2007 10:04 pm

Tribal je napisal/-a:Kakšne bedarije o obveznih pralcih žarometov za xenon :roll:

no nekje sem ze objavil tole pa bom samo copy/paste naredu
po tvojem butasti... :idea:

no... pa se je le nakaj naslo o pralcih zarometov (zakaj je dobro da so)
pralci zarometov...

predvsem zaradi svetilnosti ter blescanja to pa kaze naslednji posnetek na tej strani (proti koncu)
...izguba svetilnost
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

JANKO.PASSAT
Nov uporabnik

Napisal/-a JANKO.PASSAT So jan 20, 2007 9:34 pm

Zdravo vsem skupaj. Ja, zadevo imam poštimano tako kot je treba. Višino so mi nastavili pod mejo, ki je določena, tako da mi ni še nobeden ablendal zaradi višine. Kar se tuningov tiče( KIT XENON) sem zelo skeptičen, kajti preizkusil sem že tudi žarnice 100w-xenon, vidlivost je bila še dosti slabša kot pri navadnih halogenkah, sedaj ko pa imam xenon se z njim ne mora primerjati noben kit, ker tudi leča ni enaka, tako da efekt ni enak.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne jan 21, 2007 11:48 am

JANKO.PASSAT je napisal/-a:Zdravo vsem skupaj. Ja, zadevo imam poštimano tako kot je treba. Višino so mi nastavili pod mejo, ki je določena, tako da mi ni še nobeden ablendal zaradi višine. Kar se tuningov tiče( KIT XENON) sem zelo skeptičen, kajti preizkusil sem že tudi žarnice 100w-xenon, vidlivost je bila še dosti slabša kot pri navadnih halogenkah, sedaj ko pa imam xenon se z njim ne mora primerjati noben kit, ker tudi leča ni enaka, tako da efekt ni enak.

S tem si povedu kaj? Nic samo to da imas xenon.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne jan 21, 2007 12:06 pm

@JANKO.PASSAT: Na kakšen način si zmontiral xenonke? S konektorjem ali brez? Pa zanima me, če si moral še kaj preprogramirat ali je vse normalno delalo po priklopu?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Tribal
Nov uporabnik

Napisal/-a Tribal Sr jan 24, 2007 10:29 pm

Ja sam še nikjer nism videl da bi morali biti obvezni(zakonsko)je pa tko da ti tud navadni žarometi bol svetjo če so oprani :lol:

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Sr jan 24, 2007 11:01 pm

pišuka ste eni kratki.....Kle se govori o kseonkah, ne pa o navadnih. In kseonke majo drugačn snop svetlobe in če so umazane, se ta snop še mal drugač razfuka in mot nasprot vozeče.... Pa tut če maš navadne uprane se lepš vid kukr pa če maš usrane.
To je letelo direkt na Tribal-a in na nobenga druzga
Oprostite na izrazh sam sm razpizdn k kamela cev dan sm slabe vole zard ..... ni važn :lol:

Uporabniški avatar
Tribal
Nov uporabnik

Napisal/-a Tribal Če jan 25, 2007 5:40 pm

Cicn je že uredu sm se mal hecu ne se jezit :(
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost