Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Če jan 25, 2007 3:21 pm

[quote="DonFilipo"]Spomlad 2006. Nasi doma (Reka) narocijo novega kliota. placajo ga cez 5milj in cakajo 2.5 mesca. Potem nas klicejo da ga pridemo iskat. Noben ni mogu pa sm šu jst. /quote]
Uf, malo OT: to je moral bit pa en ultra hud clio, da je koštal kar 5 mio SIT? Kaj so pa notri dali, da je taka cena?

Drugače pa zabavne zgodbe z nalepkami. Jaz sem jih s svojga cliota tud takoj dol spravil. Tiste na zadnji šipi mi gredo sploh na q., že tko se ponavadi premalo nazaj vidi...
IMO so razne reklamne itd nalepke na avtih huda estetska pregreha, toleriram le pri obrtnikih in službenih avtih, kjer razumeš, da morajo pač reklamirat svoj biznis, kjer se le da... tudi SLO nalepka je povsem odveč, če ima avto nove "evropske" tablice.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo Če jan 25, 2007 6:06 pm

Clio 3 1.5dci, 105KM in VSA dodatna oprema s seznama (xenon, luci za ovinke, panoramska streha, navigacija, Bose, keyless entry... - samo usnja ne)
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jan 25, 2007 6:30 pm

offtopic: a clio ma loh tud navigacijo? Dej posliki (če loh), k me res zanima, kko zgleda to
Slika

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Če jan 25, 2007 7:37 pm

DonFilipo je napisal/-a:Clio 3 1.5dci, 105KM in VSA dodatna oprema s seznama (xenon, luci za ovinke, panoramska streha, navigacija, Bose, keyless entry... - samo usnja ne)
Opa... no vsekakor želim veliko užitka in iskreno privoščim veliko prijetnih kilometrov s tem avtom.

No, zdaj vem, da dejansko sem in tja kdo kupi tako hudo opremljene male avtomobile (sem gledal cenik cliota, ko sem kupoval, in se čudil "saj ziher nihče ne kupi clio privilege luxe, ki stane toliko kot golf" - no očitno sem se motil...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo Če jan 25, 2007 8:04 pm

sonic je napisal/-a:
DonFilipo je napisal/-a:Clio 3 1.5dci, 105KM in VSA dodatna oprema s seznama (xenon, luci za ovinke, panoramska streha, navigacija, Bose, keyless entry... - samo usnja ne)
Opa... no vsekakor želim veliko užitka in iskreno privoščim veliko prijetnih kilometrov s tem avtom.

No, zdaj vem, da dejansko sem in tja kdo kupi tako hudo opremljene male avtomobile (sem gledal cenik cliota, ko sem kupoval, in se čudil "saj ziher nihče ne kupi clio privilege luxe, ki stane toliko kot golf" - no očitno sem se motil...

Ugotovili smo, da vec uzivamo v avtu z veliko opreme, pa cetudi je za razred manjsi. Pa tudi objektivno ne rabimo velik avto. Majhen ampak nabildan :D
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost