Koliko bi bila približna cena vgradnje šibedaha na audia a3 letnik 1998 in če kdo to dela v okolici mb oz. kje bi dal to sploh lahko vgradit?
Lp,pa najlepša hvala za odgovore!

AM je napisal/-a:Uniču boš avto. Brezveze.
Sam to ti povem, glede na to kolikor šparaš na tem, kdo ti bo zmontiral to zadevo noter, boš očitno šparal tudi na samem izdelku, ki se ponavadi pri poceni zadevah hiter zgodi, da točijo kje... In boš mel lužo v avtu... Pa da ne govorim o tem, ko ti bo kje začel rjavet na strehi, če ni vredi narejeno.
milan41 je napisal/-a:Poznam kar nekaj voznikov ,ki ne morjo brez stresnega okna kljub klimi pač stresno okno pride prav v pomladanskih in jesenskih dneh no tudi sam sem na vsak avto ,ki sem ga imel takoj vstavil strešno okno pa še pri nobenemu ni pusčal saj je praktično to nemogoce sploh ,če ga pravilno namontiras .Puščajo pa raje originalno vsavljena stresna okna ,ki so vgrajena v streho in imajo kanal okoli ,ki sicer ima napeljane cevke za vodo a se skoraj vedno zamasijo in potem v tem kanalu velikokrat stoji voda kar pocasi privede do prerjavenja in potem puscanja.
Naknadno vgrajeni pa so vgrajeni na zgorno stran strehe pa tud samo streho precej ojacajo z svojim profilom zgoraj in spodaj.
Vgradnja pa je odvisna kaksno streho ima avto odznotraj ce je ravna je enostavno ce pa ma kaksne vzbokline zaradi luci ali kaj podobnega pa je montaza ze bol vprasliva seveda zaradi estetskega videza.
V petko ga je nekako najbol enostavno vgradit.
Sam sem jih vgradivl ze vsaj 30 in to novih in rabljenih pa se prav noben ni puscal tudi po 15l uporabi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost