Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz Ne jan 28, 2007 8:57 pm

http://cgi.ebay.de/Auto-Alarm-und-Ferns ... dZViewItem

50eur pa ni drago pa kr solidn zgleda...tole bi lah na group buy al kj druzga...
NI vec tdija....

prijam
Nov uporabnik

Napisal/-a prijam Ne jan 28, 2007 11:21 pm

kolkr sem opazil je tale cena avkcijska tako da se ni koncna. Sicer pa rajši dam malo več pa da je kvaliteten ( po možnosti da ga že kdo ima) kot pa da kupum mačka v žaklju oz. še slabše žakelj brez mačka.

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Po jan 29, 2007 7:10 am

povzek je napisal/-a:Paris: Tazga sm mel jest pr svojmu avtu, pa nism tazga iskov. Dvakrat žvižgne ko ga zaklenš in enkat ko ga odklenš! :-P

Astra_boy: 2way alarm je zakon!!! Edina uporabna stvar če živiš kje v blokih. Kr se pa montaže tiče pa ne vem kaj vse je potrebno podreti, se tega nism delov sam!

Lp

Hm, kaj pa je bil za en model kej veš?
Kjes ga pa staknu?
A je tkole nekako zvenel: http://www.stickdeath.com/2003auto.swf
Slika

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM Po jan 29, 2007 7:28 am

Zanimivi so tile two way alarmi. Sam kak so kaj v praksi glede varnosti je pa verjetno drugo vprašanje.

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Napisal/-a Paris Po jan 29, 2007 8:59 am

AM je napisal/-a:Zanimivi so tile two way alarmi. Sam kak so kaj v praksi glede varnosti je pa verjetno drugo vprašanje.

Dobra izbira za drag avto, vsekakor bom imel pri novi koreti.
Slika

Astra_boy
Nov uporabnik

vgradnja avtoalarma

Napisal/-a Astra_boy Po jan 29, 2007 12:51 pm

Jaz načeloma sem za nakup prek ebaya. Sam kako bo pa z montažo?

Tu se zna zakomplicirat. sam ga pa ne grem vezat.

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz Po jan 29, 2007 2:22 pm

mas na prvi strani ene elektricarje pa se zmenmo pa da se ksn popust ce ns pride ene par... ;)
NI vec tdija....

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Po jan 29, 2007 10:35 pm

Paris: Ja zvok je prbližn tak, edin mogoče mal bl piska (glasnejši, bl prodorn).

Sm biu pa s svojmu zelo zadovoln, lahko nastavš zelo občutlivga, k začut že če ti sam kšn mačk na avto skoč! :-P
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po jan 29, 2007 11:21 pm

A to se pogovarjamo o piskaču ali konkretnem alarmu?Pravega alarma z blokado motorja ti ne bo nihče montiral za 5 k, ker je enostavno preveč dela.
Se mi pa zdi rahlo neumno vse skupaj.Folk daje neke bajne vsote za avtomobile, ampak, da bi pa reskirali 100k za nek dober in kvalitetno montiran avtoalarm pa ne.Piskanje je pa itak brezvezna zadeva.Ob današnjem načinu življenja se večina ljudi, ki sliši tuljenje, raje obrne stran.
Če bi bil jaz tako škrt, da ne bi montiral pravega alarma, bi raje montiral utripajočo led diodo kot pa samo sireno ;)
just my 0,02 :P

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Napisal/-a Paris To jan 30, 2007 8:35 am

Vuso je napisal/-a:A to se pogovarjamo o piskaču ali konkretnem alarmu?Pravega alarma z blokado motorja ti ne bo nihče montiral za 5 k, ker je enostavno preveč dela.
Se mi pa zdi rahlo neumno vse skupaj.Folk daje neke bajne vsote za avtomobile, ampak, da bi pa reskirali 100k za nek dober in kvalitetno montiran avtoalarm pa ne.Piskanje je pa itak brezvezna zadeva.Ob današnjem načinu življenja se večina ljudi, ki sliši tuljenje, raje obrne stran.
Če bi bil jaz tako škrt, da ne bi montiral pravega alarma, bi raje montiral utripajočo led diodo kot pa samo sireno ;)

??? :jao: Pravi alarm kaj pa druzga! Z blokadami in podobno šaro! :jy
Slika

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Sr jan 31, 2007 10:02 pm

Vuso je napisal/-a:A to se pogovarjamo o piskaču ali konkretnem alarmu?Pravega alarma z blokado motorja ti ne bo nihče montiral za 5 k, ker je enostavno preveč dela.

Ne vem če si opazu ampak govori se o 2way alarmnem sistemu. Namen tega pa je, da te opozori da ti nekdo vlamlja v avto. In osebno še nism vidu avto, k bi mel funkcijo, da vi mimoidoči v primeru vlamljanja prišel zraven in odgnal vlomilca! Loh pa da se motm. In dej bodmo resni, v kolkih primerih pa dejansko pride do kraje avta, alarm vgradiš za raznorazne tatove radiov in podobnih malenkosti iz avta. Če se bo pa odloču da ti bo odpelov avto, bo pa to po vsej vrjetnosti delov profi, k ga pa eetak noben alarm ne ustav.

p.s: Za alarm z montažo sm dal veliko manj kot 100k, pa mi je (vsaj za enkat vem, k sm biu 100m stran) prestrašu vlomilca. Tko da cena ni vse...

Lp
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost