- HOMOLOGACIJA VOZIL I.C. (01) 582 27 02 (Poskusi tudi 582 27 05; g.Vrtacnik)
Moras biti vztrajen, ker veliko zvoni v prazno, pol te pa preveze k vratarju, mu pac reces da rabis homologacijo ali se bolje g.Vrtacnika (sefa), ker on je tisti ki naj bi najbolje vedel, kaj lahko in kaj ne.
Moja izkusnja pri homologiranju zadnjega sportnega lonca. Oddal sem vlogo za homologacijo. Cez en teden sem dobil po posti vabilo na pregled avtomobila s terminom cez 2 tedna. No ko so mi pregledali avto in je g.Vrtacnik podpisal da izpuh ustreza, mi je vzel homotoncek in rekel, da bom dobil kartoncek cez 2-3 tedne po posti. Sem mu malo pojamral, da imam cez 2 tedna registracijo in brez kartoncka nebom naredil tehnicnega, pa mi je predlagal da grem kar z njim in mi takoj vpisejo v homotoncek. A se mi je mudilo v sluzbo pa sem rekel, bom ze pocakal... itak sem pol tut tehnicnega delal na LPP-ju, pa so zamoril a sem pokazal potrdilo o strokovnem pregledu, ki ga je podpisal Vrtacnik, pa so se umiril... no kartoncek sem pa dobil tocno 21 dni po opravljenem pregledu. Je kr lustna procedura ja
Upam da sem ti kaj pomagal :P
LP