Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Nova pumpa Logo - Frece

Napisal/-a AM Če feb 15, 2007 7:41 am

Pri Veliki Pirešici je zrasla nova pumpa, ki ima naziv LOGO - Frece...

Mislim da sem prav napisal.

Vlganvnem prvič vidim to bencin pumpo in sploh naziv pumpe...
Me pa zanima kaj več, če kdo ve od kod dobivajo bencin in podobne stvari...
In tudi kaj lahko kdo pove o kvaliteti bencina itd....

Tukaj sem na hiter najdu neki podatkov, sicer ni omenjene Pirešice, ampak vseeno gre za Logo bencin pumpo.
http://www.logo.si/tupalice.html

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če feb 15, 2007 8:09 am

Ja, so v Grosupljem, na Brezovici, pa še nekje. Mislim da jim dobavlja OMV, nisem pa prepričan. Vsaj v Grosupljem ima Logo čez benz servis z imenom OMV.
Slika

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Če feb 15, 2007 9:05 am

Jaz točim na OMV ali pa na Logu, na Petrolu samo takrat, ko se res že vozim na hlape.
Predvsem so vsaj na Brezovici ultra prijazni prodajalci (in zelo lušna in prijazna prodajalka). :)
Samo gorivo pa dobijo vse črpalke iz istih kontingentov, so mi razložili "posvečeni", tako da ne bi smelo biti drugačno (pojasnilo na mojo pripombo, da na Petrolu natočim več in naredim manj km....).
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če feb 15, 2007 10:17 am

Protonika, zdej al si ti ta prodajalka al si spoznala da maš drugačna nagnjenja ? :P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Če feb 15, 2007 12:21 pm

Pozdravljeni!
Če tankam nafto na Logotu v Grosupljem in na Petrolu v Grosupljem, naredim (ni samo moja ugotovitev) z Logotovo nafto vec kilometrov (nekateri pravijo, da je nafta od OMW, drugi, da je Logotova, tako, da to ne vem s kje jo dobivajo), ampak ni tako slaba ;)

Glede tega, da se najdejo ljudje, kateri trdijo, da se črpalke v Sloveniji polnijo iz istih kontingentov, je meni enako zatrdil voznik, kateri vozi nafto za Petrol. Ko sem pa to vprasal na Agipovi črpalki, pa so rekli, da to ne drži...v glavnem, vsak si naj misli svoje. :?

Drugace pa vsi, kateri imate moznost tankanja na MOL-u v Logatcu, tankajte le tam..ker oni imajo pa super nafto-po mojih izkusnjah. :D

Pri Logotu se pojavlja (oziromo se je pojavljal) problem s kvaliteto kurilnega olja,.. :roll:

LP

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Če feb 15, 2007 1:23 pm

Samotar je napisal/-a:Protonika, zdej al si ti ta prodajalka al si spoznala da maš drugačna nagnjenja ? :P

:D Za razlikoga od marsikaterega tipa pač gladko priznam, če je ženska fejst, je fejst, pa še simpatična in prijazna povrhu.
Protonika ima bullbar.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov