Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So feb 24, 2007 11:33 am

lisko je napisal/-a:Do tega mislim prit........ pol pa neham. Daljinsko krmiljenje celga avta tud prestave in tko naprej. Uporabljam pa kjer bodi. zjutraj štartam iz hiše da se segreje.... pred firmo deset minut prej da je topel....... pač kok pride:D Zdej delam sistem da predenj bo štartal bo stisnu sklopko.Ko mi to rata, grem dalje na avtomatski gas... servo letev me že dolgo čaka v garaži tko da tud obračanje volana ne bo ne vem kak blem..... ze bremze morm še neki nagruntat pa pol prestavljenje.... bo počas ;)

Ejga zakaj pa ne poštudiraš projekta,da ti zjutri sploh nebi blo treba it v službo :D:D:D
JOKE :P
bi si kr pršparal enih živcev glede tega daljinskega vžiganja.
Drgač pa respect za tak projekt,če zadeva klapa tko kot mora.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
fičfirič
Novinec

Napisal/-a fičfirič So feb 24, 2007 12:42 pm

kva a to misleš vse avtomatizirat? sm mislu de boš le tko mel en majhen dalinčkek da boš lahko na daljavo užgal avto.Ti pa si se lotil kr vsega avtomatizirat? Potem boš vse na eno modelarsko napravo spravu de se bo potem lahko avto "sam" vozu al kaj?
Aja....še to povej kaj je za en "srečen" avto tole :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So feb 24, 2007 1:28 pm

fičfirič je napisal/-a:kva a to misleš vse avtomatizirat? sm mislu de boš le tko mel en majhen dalinčkek da boš lahko na daljavo užgal avto.Ti pa si se lotil kr vsega avtomatizirat? Potem boš vse na eno modelarsko napravo spravu de se bo potem lahko avto "sam" vozu al kaj?
Aja....še to povej kaj je za en "srečen" avto tole :D

Če se ne motim je ta avto legendarna Renojeva petica torej R5
Kot sm reku pohvale,če zadeva deluje tko kot mora,ker tole zna bit zanimivo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® So feb 24, 2007 6:14 pm

lisko je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
sablač je napisal/-a:kok je lisko projekt ratal?porocaj 8)

Ratal ratal;) Vžiga kot mora..... sedaj sledi še avtomatsko stiskanje sklopke.

tko naprej pa bos imel se avtomatskega voznika v 5-ki ;) hehe

drugace to je uporabno samo ko mas avto v garazi zjutraj da se segreje???

Drugace priden... :)

Do tega mislim prit........ pol pa neham. Daljinsko krmiljenje celga avta tud prestave in tko naprej. Uporabljam pa kjer bodi. zjutraj štartam iz hiše da se segreje.... pred firmo deset minut prej da je topel....... pač kok pride:D Zdej delam sistem da predenj bo štartal bo stisnu sklopko.Ko mi to rata, grem dalje na avtomatski gas... servo letev me že dolgo čaka v garaži tko da tud obračanje volana ne bo ne vem kak blem..... ze bremze morm še neki nagruntat pa pol prestavljenje.... bo počas ;)

Ka ti bi pa radnaredo da bi avto kr na daljinca vozo? :P
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
fičfirič
Novinec

Napisal/-a fičfirič So feb 24, 2007 8:27 pm

to je blo enkrat pr top-gear. so celga avtomatiziral na dalinca potem pa so se vozili po eni pustoti.zdi se mi celo da so izmenjevali kdo bo sedel zadaj tačas ko ga kolega vozi z dalinca iz bljižnje vzpetine :P

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne feb 25, 2007 1:11 am

Renojev dizel je ja...to mi je še mal dodatnih preglavic delal, ker mora počakat grelne svečke..... ampak zadeva je ratala. Drgač pa že od nekdaj mam željo nardit vse na daljinsko.... no in vse bliže sem :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov