MacTron je napisal/-a:Cejko: ti svetujem da se ti malo poglobis tudi v knjigico ki si jo dobil zraven
precej koristnega bos zvedel tudi tam...
adis je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Cejko: ti svetujem da se ti malo poglobis tudi v knjigico ki si jo dobil zraven
mislim da je edino prav povedal MacTron
kolikor sem jaz bral pomeni ECON ekonomično vožnjo, in kaj to pomeni? pomeni da imaš izklopljeno dodatno gretje ki ga imajo diesel motorji, z tem "manj porabiš diesela", drugače klima laufa normalno naprej in ostale zadeve
adis je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Cejko: ti svetujem da se ti malo poglobis tudi v knjigico ki si jo dobil zraven
mislim da je edino prav povedal MacTron
kolikor sem jaz bral pomeni ECON ekonomično vožnjo, in kaj to pomeni? pomeni da imaš izklopljeno dodatno gretje ki ga imajo diesel motorji, z tem "manj porabiš diesela", drugače klima laufa normalno naprej in ostale zadeve
Popravek: sm mislu zbrisat objavo pa je ne bom, ker zgleda da sm se zmotu-pardon tomcatter in ostalim, neki se mi zdel da kao neki izklopš en grelc točno nevem,pa knjigo mam v avtu tko da včasih neki napišm preden se prepričam če je pravilno
lpops:
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost