Debate, ki niso vezane na ostala področja...

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Pe sep 05, 2003 10:56 pm

ice je napisal/-a:Na Jesenicah folk itak sam se Renaulte ali Peugote vozi :)...

Nisem se opazil, razen tega da so se 206-ke razmnožile (zgleda da za drugo ni denarja :) ).

boomer
Nov uporabnik

Napisal/-a boomer So sep 06, 2003 6:14 pm

zej enkrat bom dau en športn filtr notr, mogoče bo pol bol. Zmer sm mislu da mogoče motor ne dobi dost zraka...bomo vidl. Če še zmer ne bo bol bom pa šu na srevis pa nej zamenajo svečke....sam tokrat ne na Avtopartner Jesenice...

ps: avto je 6 mesecev star..

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen So sep 06, 2003 6:51 pm

Nisi zadovoljen z Jeseniškim servisom. Zakaj ?

Drugače je pa Rodex zelo ok kar se reševanja težav tiče. Ne vem pa kako je kaj z avtomobili v garanciji.

boomer
Nov uporabnik

Napisal/-a boomer Ne sep 07, 2003 9:47 am

Pazi zej to!

Danes ponoč se pelem domov, in mi nekje sred poti "pojema" štrom v avtu, lučke so komaj še gorele, indikator za olje pokaže sam še črto in prikaže se lučka stop! Jz vs paničn ustavm in grem čekirat olje...olje do fulla...

V glavnem s takim avtom ne upam več na cesto ker mislim da je nekej zlo narobe...(elektronika verjetno) S tem vem, da je mel Ice veliko težav...

Avtopartner, zakaj ne?
Hmm zaradi škripanja bremz so porabili 2 servisa, in za vse druge napake še niso slišali..."v smislu računalnik kaže da je vse v redu..."

Jz bi rd sam da avto dela:)

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Po sep 08, 2003 10:55 pm

boomer je napisal/-a:Pazi zej to!
(elektronika verjetno)

Ti je vklopilo tudi kontrolno lučko za pritisk olja od lučki STOP?
Če je potem naj bi bilo naslednje :
- prenizek tlak olja
- premalo olja

Če so težave z elektroniko pa zasveti kontrolna lučka za samodiagnozo motorja (podobna črki K).

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Po sep 08, 2003 10:56 pm

boomer je napisal/-a:Jz bi rd sam da avto dela:)

Da ne pozabim.
Si zgrešil avto če to iščeš, na žalost.

Uporabniški avatar
mulc_2000
Nov uporabnik

Kraj: nekje na primorskem

Napisal/-a mulc_2000 To sep 09, 2003 6:37 am

Se ne bom delu pametnega, sam meni je isto delal, 206 xs 1.6 16v, na koncu koncu mi je enkrat na avtoceati zagorela lučka in ventili so šli u qurac. Sej mogoče ni to to, sam pol so mi na servisu rekli (počil mi je eden avspušni), da so bli tudi drugi na robu poka. Da ne govorim o tesnilih tam nekje pri ventilih, ker mi je žrlo olja na 5.000 km liter olja. So mi zamenjali ventile in za zdej je OK. Teče kot urca..

UnoTurbo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a UnoTurbo To sep 09, 2003 6:55 am

Ojla!
Ne poznam kej dost pugijev, no dasirvno kolega poseduje 206 1.4. Sam kokr se jest spomnem on ni imel nobenih problemov kar se mašine, menjalnika in ostalih pogonskih delov tiče, pa sem zadevščino tudi sam parkrat tiščal. Kar se tiče temperatur in športnega filtra&co. Na turbotu l.85 sem imel celo zimo športni fillter in nisem imel niti enkrat probleme z vžigom, samo ključ sem pokazal pa je vžgal. Jest bi se na tvojem mestu takoj odpeljlal na servis. Da ne bo kej hujšga, pol se pa znajo serviserji kej izgovarjat. Tko da ti kr veselo na servis, povej kako in kaj. Ziher se bo zadeva potem rešila.

LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov