Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr mar 14, 2007 8:03 pm

ShowDown je napisal/-a:Na Ormoški na Ptuju tudi dela en starejši gospod, ki je vedno za špase. :D

g. pavlica. :D

on bi ti dal še popust na bencin, če bi blo možno. :lol:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr mar 14, 2007 8:24 pm

Hm... tole mata v mislih malo crpalko? :P
Al tavelko :lol:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr mar 14, 2007 8:34 pm

rumena ibiza je napisal/-a:bom še jaz dodala eno majhno črpalko... :P od smeri novo mesto-dolenjske toplice...hehe..tu sem jaz študent..hehe..delamo 3ženske mlade in en starejši moški..vedno nasmejani, vedno stranki na razpolago, ljudje včasih hodijo k nam na pogovor, naše sosede-to so starejše gospe, ko kuhajo nam prinesejo za poskusit..vedno..ne delam reklamo ampak hočem povedat da je blo men tut oz. mi je bedn tankat nekje, kjer te pozdravi s tisto muko in komaj da še postreže, kaj šele da bi karkoli pomagal. ...sm tko iz moje strani-strani prodajalca..

Ja... un z brki na črpalki v Vavti vasi je faca. očala ma, se mi zdi.... Tist je fejst možakar, zmerej se rad poheca. Pa tut tebe Beeza sem enkrat tam vidu, sam te nisem pozdravu k si glih mela delo :P

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr mar 14, 2007 9:00 pm

matr b...nis me pozdravu kako moreš... :!: mislm ej...

pravte, da vam je vseen kak je prodajalec...to vi mislte...pa še kako je odvisna prijaznost in vse kar spada zravn do strank..mamo poseben poudarek in predavanja kako se obnašati...pa še vsak trenutek si lahko ocenjen-iz strani petrolove inšpekcije...sm pr nas ni tko..smo take, ker smo po naravi čvekaste in nasmejane...tko da smo zmer dobre volje...ja naš šefe je car..stric z brki...
in tankamo me, če ima stranka tako željo...tudi olje čekiramo, menjamo ga, vitreks, antifriz karkol...pa nam ni v interesu odbržat stranko ampak tako to gre...men je tut všeč da mi prodajalec zna svetovati in pomagati...

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr mar 14, 2007 10:01 pm

fiatpowered je napisal/-a:...grem stavit da noben ne dobi več ko 170k sit na mesec...

Moja mama dela v eni večji trgovini pa dobi okol 100k plače... Pa morajo bit dost bolj prijazne, urejene in delovne prodajalke kot pa na Petrolu...

Aja, da ne bom offtopic, pri Cukrarni v LJ je še ena manjša črpalka. Kar prijazen starejši možak, samo ma ponavadi polno dela.
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr mar 14, 2007 10:02 pm

Pugi je napisal/-a:To je velemestni sindrom. Vrjemi na vseh področjih je tako. Tukaj v kranju se večina folka skor pozna, pa je kr veliko mesto. Ko grem na kebab se zajebavamo, ko grem v štacuno, tankat, še s policaji smo skorej na "ti". V LJ tega ni spljoh.

hmm ok ce se poznaste mogoce je drugo...zadnjic sm bil lih v kranju na pijacu (se mi zdi rondo bar za meratorjem) in natakarca tko zatezena in tecna, da ni mogla niti 5sek pocakat da se spomnem kaj bi pil, kaj sele da bi bila za hec...zelo resna je bla....tolko o prodajalkah v kranju :;) drugace v lj so tudi ful resni ja.....pridte na obalo...tu je vse lepo in prav...pa happay ;)
LP
Slika

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr mar 14, 2007 10:10 pm

Dariooo je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:To je velemestni sindrom. Vrjemi na vseh področjih je tako. Tukaj v kranju se večina folka skor pozna, pa je kr veliko mesto. Ko grem na kebab se zajebavamo, ko grem v štacuno, tankat, še s policaji smo skorej na "ti". V LJ tega ni spljoh.

hmm ok ce se poznaste mogoce je drugo...zadnjic sm bil lih v kranju na pijacu (se mi zdi rondo bar za meratorjem) in natakarca tko zatezena in tecna, da ni mogla niti 5sek pocakat da se spomnem kaj bi pil, kaj sele da bi bila za hec...zelo resna je bla....tolko o prodajalkah v kranju :;) drugace v lj so tudi ful resni ja.....pridte na obalo...tu je vse lepo in prav...pa happay ;)
LP

Ma to lahko spet debatiramo tko ko o avtomobilskih znamkah. Ej moj kolega je pa kupu novga [vstavi poljubnega proizvajalca] pa se mu vse samo kvari skoz.

Seveda se tud v LJ najdejo prijazni uslužbenci, ali zaradi dolžnosti ali pa so dejansko prijazni. Čeprav, da mi začne prodajalka razlagat življensko zgodbo mi je pa kdaj mal odveč no...
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr mar 14, 2007 10:13 pm

Eazy-O je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

LP

Ma to lahko spet debatiramo tko ko o avtomobilskih znamkah. Ej moj kolega je pa kupu novga [vstavi poljubnega proizvajalca] pa se mu vse samo kvari skoz.

Seveda se tud v LJ najdejo prijazni uslužbenci, ali zaradi dolžnosti ali pa so dejansko prijazni. Čeprav, da mi začne prodajalka razlagat življensko zgodbo mi je pa kdaj mal odveč no...

prav imas...pac za to je namenjen forum da se o necem debatira ;) hehe
je pa res da je vse odvisno na koga naletis in s kiro nogo je ustal tisti dan
LP
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr mar 14, 2007 11:48 pm

rumena ibiza je napisal/-a:matr b...nis me pozdravu kako moreš... :!: mislm ej...

pravte, da vam je vseen kak je prodajalec...to vi mislte...pa še kako je odvisna prijaznost in vse kar spada zravn do strank..mamo poseben poudarek in predavanja kako se obnašati...pa še vsak trenutek si lahko ocenjen-iz strani petrolove inšpekcije...sm pr nas ni tko..smo take, ker smo po naravi čvekaste in nasmejane...tko da smo zmer dobre volje...ja naš šefe je car..stric z brki...
in tankamo me, če ima stranka tako željo...tudi olje čekiramo, menjamo ga, vitreks, antifriz karkol...pa nam ni v interesu odbržat stranko ampak tako to gre...men je tut všeč da mi prodajalec zna svetovati in pomagati...

:EE Sem ti pa zato Solo zamenjal v trio ;) Se me spomneš?

rini
Novinec

Napisal/-a rini Sr mar 14, 2007 11:54 pm

Najbolj sovražim petrolove črpalke, ker moraš iti okoli 5 ovinkov in 30 polic, da prideš do blagajne. Če se le da, se zato Petrolu izmikam (čas je le denar). Imam pa zanimivo izkušnjo, ko se mi je enkrat dopi... in sem zato na vhodu vrgel prodajalcu za pult osebno izkaznico in mu rekel, naj mi poslje poloznico za gorivo. In res so mi poslali dopis (racun) skupaj z osebno. Sem nato placal iz naslonjca preko klika in to brez provizije.

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če mar 15, 2007 12:00 am

zakaj moraš prehodit pol trgovine boš vedel ko boš v vlogi petrolovca...nismo mi krivi da je to tko..petrolova smetana pa je..sm v manjših starih ni to tko...prideš direkt za pult...tvoje osebne neb smeu uzet...če bi ti tko naredu pr men bi jst dala to na pregon na policijo....ker s takimi se je škoda ubadat..sorry sm res...nismo mi krivi da si ti moraš ogledt pol trgovine predn plačaš...

aja pa sorry sm tema je ne da jamramo ampak da napišeš ime naj petrola, omv, agipa kjer ti je pač luštn...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če mar 15, 2007 9:33 am

rini je napisal/-a:Najbolj sovražim petrolove črpalke, ker moraš iti okoli 5 ovinkov in 30 polic, da prideš do blagajne. Če se le da, se zato Petrolu izmikam (čas je le denar). Imam pa zanimivo izkušnjo, ko se mi je enkrat dopi... in sem zato na vhodu vrgel prodajalcu za pult osebno izkaznico in mu rekel, naj mi poslje poloznico za gorivo. In res so mi poslali dopis (racun) skupaj z osebno. Sem nato placal iz naslonjca preko klika in to brez provizije.

Ti pa si en težak človek... Pač prehodiš, pa kaj? Veliko hujših problemov je v življenju kot vijuganje med policami.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če mar 15, 2007 9:37 am

A vi okoli hodite na Petrolu ?
Samo nogo stegneš, da te senzor zazna in ti odpre ograjco za izhod in greš lepo not. Sicer te grdo gledajo, sam bmk. Še raje pa plačam kar na avtomatu direkt na pumpi, da ne gledam tistih kislih fac na Petrolu, kjer najpogosteje tankam - je bil pa ta isti Petrol že omenjen v tej temi, kot fajn pumpa.

Ravno zato so bi všeč starejše pumpe, kjer ti ne tiščijo vsega boga v nos, kupu, kupi, kupi, mi vemo kaj je dobro zate, kupi......
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 15, 2007 12:08 pm

Eazy-O je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

LP

jst sm prepričan, das je v lj VEČ prijaznih uslužbencev kot v katerem koli drugem mestu v Slo- ker je pač več folka ;)
kolk je pa to procentualno pa itak noben ne ve ;)
logično pa je pa nej gre za bencinske, gostilne, bifeje, trgovine..
hodš tja, kjer se dobr počutioš- in prav je tako
lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če mar 15, 2007 7:07 pm

A ti si iz Gorenje vasi to je od Škofje Loke kakih 15 km no jest pa sem še 15 km iz Goprenje vasi.

Kar se tiče črpalk ugotovil sem, da so prodajalci zelo nesramni, res nobenga lajfa ni kot robiti so....poznam pa eno črpalko ki dodaja v benc vodo in je vsem tukaj bližnjim avto cukal---zamenajl smo črpalke in zdej je 100% ok poznam pa eno k je en prodajalec zmeraj hecn zmeraj kej prbije vn, da te pobere.
Osu gre samo enkrat na led.lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov