ShowDown je napisal/-a:Na Ormoški na Ptuju tudi dela en starejši gospod, ki je vedno za špase.
g. pavlica.

on bi ti dal še popust na bencin, če bi blo možno.

rumena ibiza je napisal/-a:bom še jaz dodala eno majhno črpalko... :P od smeri novo mesto-dolenjske toplice...hehe..tu sem jaz študent..hehe..delamo 3ženske mlade in en starejši moški..vedno nasmejani, vedno stranki na razpolago, ljudje včasih hodijo k nam na pogovor, naše sosede-to so starejše gospe, ko kuhajo nam prinesejo za poskusit..vedno..ne delam reklamo ampak hočem povedat da je blo men tut oz. mi je bedn tankat nekje, kjer te pozdravi s tisto muko in komaj da še postreže, kaj šele da bi karkoli pomagal. ...sm tko iz moje strani-strani prodajalca..
fiatpowered je napisal/-a:...grem stavit da noben ne dobi več ko 170k sit na mesec...
Pugi je napisal/-a:To je velemestni sindrom. Vrjemi na vseh področjih je tako. Tukaj v kranju se večina folka skor pozna, pa je kr veliko mesto. Ko grem na kebab se zajebavamo, ko grem v štacuno, tankat, še s policaji smo skorej na "ti". V LJ tega ni spljoh.
Dariooo je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:To je velemestni sindrom. Vrjemi na vseh področjih je tako. Tukaj v kranju se večina folka skor pozna, pa je kr veliko mesto. Ko grem na kebab se zajebavamo, ko grem v štacuno, tankat, še s policaji smo skorej na "ti". V LJ tega ni spljoh.
hmm ok ce se poznaste mogoce je drugo...zadnjic sm bil lih v kranju na pijacu (se mi zdi rondo bar za meratorjem) in natakarca tko zatezena in tecna, da ni mogla niti 5sek pocakat da se spomnem kaj bi pil, kaj sele da bi bila za hec...zelo resna je bla....tolko o prodajalkah v kranju :;) drugace v lj so tudi ful resni ja.....pridte na obalo...tu je vse lepo in prav...pa happay
LP
Eazy-O je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:To je velemestni sindrom. Vrjemi na vseh področjih je tako. Tukaj v kranju se večina folka skor pozna, pa je kr veliko mesto. Ko grem na kebab se zajebavamo, ko grem v štacuno, tankat, še s policaji smo skorej na "ti". V LJ tega ni spljoh.
hmm ok ce se poznaste mogoce je drugo...zadnjic sm bil lih v kranju na pijacu (se mi zdi rondo bar za meratorjem) in natakarca tko zatezena in tecna, da ni mogla niti 5sek pocakat da se spomnem kaj bi pil, kaj sele da bi bila za hec...zelo resna je bla....tolko o prodajalkah v kranju :;) drugace v lj so tudi ful resni ja.....pridte na obalo...tu je vse lepo in prav...pa happay
LP
Ma to lahko spet debatiramo tko ko o avtomobilskih znamkah. Ej moj kolega je pa kupu novga [vstavi poljubnega proizvajalca] pa se mu vse samo kvari skoz.
Seveda se tud v LJ najdejo prijazni uslužbenci, ali zaradi dolžnosti ali pa so dejansko prijazni. Čeprav, da mi začne prodajalka razlagat življensko zgodbo mi je pa kdaj mal odveč no...
rumena ibiza je napisal/-a:matr b...nis me pozdravu kako moreš...mislm ej...
pravte, da vam je vseen kak je prodajalec...to vi mislte...pa še kako je odvisna prijaznost in vse kar spada zravn do strank..mamo poseben poudarek in predavanja kako se obnašati...pa še vsak trenutek si lahko ocenjen-iz strani petrolove inšpekcije...sm pr nas ni tko..smo take, ker smo po naravi čvekaste in nasmejane...tko da smo zmer dobre volje...ja naš šefe je car..stric z brki...
in tankamo me, če ima stranka tako željo...tudi olje čekiramo, menjamo ga, vitreks, antifriz karkol...pa nam ni v interesu odbržat stranko ampak tako to gre...men je tut všeč da mi prodajalec zna svetovati in pomagati...
rini je napisal/-a:Najbolj sovražim petrolove črpalke, ker moraš iti okoli 5 ovinkov in 30 polic, da prideš do blagajne. Če se le da, se zato Petrolu izmikam (čas je le denar). Imam pa zanimivo izkušnjo, ko se mi je enkrat dopi... in sem zato na vhodu vrgel prodajalcu za pult osebno izkaznico in mu rekel, naj mi poslje poloznico za gorivo. In res so mi poslali dopis (racun) skupaj z osebno. Sem nato placal iz naslonjca preko klika in to brez provizije.
Eazy-O je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:To je velemestni sindrom. Vrjemi na vseh področjih je tako. Tukaj v kranju se večina folka skor pozna, pa je kr veliko mesto. Ko grem na kebab se zajebavamo, ko grem v štacuno, tankat, še s policaji smo skorej na "ti". V LJ tega ni spljoh.
LP
Ma to lahko spet debatiramo tko ko o avtomobilskih znamkah. Ej moj kolega je pa kupu novga [vstavi poljubnega proizvajalca] pa se mu vse samo kvari skoz.
Seveda se tud v LJ najdejo prijazni uslužbenci, ali zaradi dolžnosti ali pa so dejansko prijazni. Čeprav, da mi začne prodajalka razlagat življensko zgodbo mi je pa kdaj mal odveč no...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov