Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Toretto
Nov uporabnik

rabljeni skuterji

Napisal/-a Toretto To sep 09, 2003 5:05 pm

Lep pozdrav! Mene pa zanima kako je kej z nakupi rabljenih skuterjev. Kako te lahko nategnejo? V mislih sm mel neki tazga:
http://www.avto.net/motornakolesa2002/oglasPodrobnosti.asp?og=&id=3208

hvala za odgovore!

lp

dolenc
Novinec

Re: rabljeni skuterji

Napisal/-a dolenc To sep 09, 2003 5:54 pm

Toretto je napisal/-a:Lep pozdrav! Mene pa zanima kako je kej z nakupi rabljenih skuterjev. Kako te lahko nategnejo? V mislih sm mel neki tazga:
http://www.avto.net/motornakolesa2002/oglasPodrobnosti.asp?og=&id=3208

hvala za odgovore!

lp

pazi pri nakupu, veliko je ukradenih. na spletni strani www.policija.si so izpisani ukradeni predmeti - ukradena vozila.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To sep 09, 2003 6:11 pm

No to, pa pazi tud kako majo firme zatopništvo v sloveniji.
NPR. Zlomu boš plastiko na motorju in je naprimer v slo. ne boš dobil. Mogu boš it v italijo po nove dele. Največja kriza je pri ITALJETU :cry: no pa tud gilera ni prav bleščeča v zastopništvu za slo. (govorim o skuterjih)
Ko se z prodajalcem zmeniš zaogled scooterja moraš od njega zahtevat papirje in obvezno it na testno vožnjo če ti to ne dovoli se mu zahvali in pojdi domov ker je očitno z skuterjem nekaj narobe.
Ok gremo rečt da ti je omogočil testno vožnjo.
1 pospešuj do 50 km/h ali več, v motorju se nesme slišati kakšnega čudnega zvoka.
2. Vso težo prenesi na sprednje kolo (nagni se naprej) da počepnejo vilce. Le te se moraja normalno vrniti v prvotni položaj ker če se ne so bile zvite.
3. Pri 50 km/h ali manj al pa več roke dej iz krmila in probaj vozit brez rok (no problems). Motor mora iti naravnost in ne sme vlečt na levo ali desno. (kot avto mora it naravnost)
no če se kaj spomnem napišem. Upam da sm ti pomagal

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To sep 09, 2003 6:52 pm

tko k je mclaren reku, pa mal poglej gume (lohk zbiješ ceno), pa bremze probi, pa reč da ni polhn ola not, da more bit cnej... pa tko... :) čimbolj zbi ceno... :)
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren To sep 09, 2003 7:25 pm

Za ene 10k 20k se pomoje da zbit :twisted:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 10, 2003 6:22 am

tista na avto.net se mi zdi mal sumljivo pocen?!?! pa zgleda, da je že bla barvana?!
Slika

Uporabniški avatar
audi-fan
Novinec

Napisal/-a audi-fan Sr sep 10, 2003 1:12 pm

Jaz sem letos poleti kupil rabljenega za "preganjanje" po mestu. Moram priznati da se lahko avto v mestni gneči skrije pred skuterjem.
Svetovali pa so mi da naj ne kupujem Italjeta ker ni delov. Na koncu sem se odločil za Piaggio Sfero in moram reči da mi ni žal. Je bolj umirjenega izgleda, nudi dobro zaščito pred vetrom(noge), delov za Piaggio pa baje ne primankuje.
Več odgovorov pa boš našel na www.motosvet.com - forum - skuterji

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Sr sep 10, 2003 3:43 pm

Malo preberi pa boš videl da sm jst o italjetu tud to napisal :?
Ponavljam pri italjetu je problem v zastopstvu v slo. BERI slovenski prodajalci so neresni in niso sposobni met normalnega zastopništva :evil: :evil: :evil: ampak jst mam dragsterja in če na motor paziš ni problemov. Mašino ma isto kot yamaha aerox in drugi tak da z popravili mašin ni problemov.
Fragszer pa dellorto ki se jih da dobit povsod.
Problem je sam z plasitko, nihajno roko pa zadnjim amortizerom sam kot pravim če paziš na motor ni problemov
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov