Debate, ki niso vezane na ostala področja...

frza
Novinec

Kraj: Ljubljana

Zavarovanje!?!

Napisal/-a frza Sr sep 10, 2003 4:33 pm

Mene pa zanima, kje imate vi zavarovane svoje avtomobile in kakšne imate izkušnje s posameznimi zavarovalnicami!!

Mene v kratkem čaka vnovično izčrpno financiranje ene od zavarovalnic, saj imam leto star avto in ga zato zavarujem obvezno + kasko! Zdej sm mel zavarovanga pr Tiliji ampak novo registracijsko leto načrtujem drugje....
Kaj mi svetujete.....

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr sep 10, 2003 4:36 pm

lej tuki je ena ful ful dobra stran, pa je že napisanih neki stvari od tega... mal poglj... :)

klik

:P
Slika

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 Sr sep 10, 2003 4:44 pm

Jst imam pri Triglavu, jim najbolj zaupam. Raje se učim na tujih napakah, zato sem se odločil za Triglav.
Slika

BMW 528

frza
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frza Sr sep 10, 2003 4:49 pm

Čist tko, da povem, ker sm zdele govoru s Triglavom, da je Triglav cenejši od tilije za neki več kot 35k sit!! Za enake stvari!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Če sep 11, 2003 10:16 am

No jaz pa imam samo obvezno zavarovanje, za dva avtomobila, prej sem imel pri triglavu, potem sem pa hotel prenesti bonifikacijo na ženo, pa so nekej kompliciral, da če imam še kakšno polico pri njih ali pa če odprem še kakšno to ne bo problem drugače pa se ne da. A tako, sem rekel, to je za mene navadno izsiljevanje, živela konkurenca, in sem šel na Adriatic, tam pa niso nič kompliciral (mam sestrično tam) potem sem pa oba avtomobila zavaroval tam, enga nase in enga na ženo. Cene so pa tko iste, za kasko pa ne vem, nimam kaskota.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če sep 11, 2003 10:29 am

NImam izkusenj glede zavarovalnic sem pa lani prvic zavaroval avto in sicer pri Triglavu. Po enem mescu naredil totalko. Bi rekel da je nekako slo brezproblema, bi slo se hitreje ce se ne bi cakalo izvidov iz policije da je bil alko 0,00. Ko je bilo to urejeno sem dobil nakazan denar. Na splosno je pa veliko enih papirjev in en kup enega laufanja tja, sem, pa nazaj, pa zdravstveni, pa zavrovalnica, policija, servis kjer je bil kupljen avto. AAAAA -> groza. Pomoje da kje drugje ne bi slo kaj hitreje. Gelde cen pa nimam pojma, ker z drugimi nima izkusenj.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če sep 11, 2003 10:57 am

slovenica pa sem ful kontent!!!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov