Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kakšen voznik ste?

Nestrpen - agresiven
48
36%
Umirjen - razumevajoč
84
64%

Skupaj glasov : 132

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Ne apr 01, 2007 5:35 pm

Imam visok prag tolerance, še posebno, ko vozim.

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo Ne apr 01, 2007 5:56 pm

Agresiven ko bik.
trobim vsepovprek,
kazem sredinca,
pluvam na tuje šajbe,
ne dovolim da me pritevajo,
prehitevam po desni,
vozim na riti,
vedno moram biti prvi,
derem se skoz okno,
izsiljujem predost,
agresivno se vrivam,
ne uporabljam smerokazov,
vozim z meglenkami,
ne nabijam muzike,
na semaforjih pecam dobre babe :D
tezim pescem ki preckajo na rdece,
zmerjam pocane voznike,
zmerjam usrane voznike,
zmerjam zenske za volanom,
zmerjam skuteriste,
zmerjam voznike ki mislijo samo na sebe,
skozi trojane vozim 140
trobim in blendam tistim ki se po prehitevalnem pasu vlecejo 100 in mi ne dajo da jih prehitim,
in še in še...

tako so me ucili v avtosoli :D
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne apr 01, 2007 8:45 pm

no jst sm tut novopečeni voznik...in ker nimam še svojega avta, vozim maminga polota, ki ima 37Kw(1.0).za normalno vožnjo je še, za prehitevanje pa ni, ker ima premalo hrčkov.če pa prehitevam koga, ga morm pa tut tk da mam veliko placa, da ga lahko prehitim.po cestah osebno vozim malce hitreje, v naseljih pa strogo po omejitvah, ko se policaji vedno skrivajo za vogalom proti koncu naselja in še predn je konc naselja te že dobi na radar :evil: .ker sm iz Velenske okolice in mam šolo v slovenj gradcu se tudi vozim čez Hudo luknjo, ki je najkrajša pot med VE-SG.čez hudo luknjo črtim šleparje ki se cijazijo 20km/h do max.40km/h, take ki sekajo ovinke ko se jim morš pol v zadnjem trenutku izogibat, da ne treši, potem ker je avto nikamor ne potegne (če pa komu kaj ne paše mi pa naj posodi kreditno kartico pa kodo...), se mi pri pospešavanju pogosto folk lepi na rit, v temi noben ne izlopi pred ovinkom dolgih luči, potem pa mene zaslepi ki prihajam nasproti in ker imam občutljive oči se mi vid vrne po dobri sekundi( v ovinku pa je lahko sekunda nevarna oz. usodna).

bote mal bol pozorni na cesto in mislite malo kaj se lahko zgodi za ovinkom...
bote natančni tut pri vožnji ne samo pri sexu :P

newc
Nov uporabnik

Napisal/-a newc Po apr 02, 2007 11:21 am

Večina časa sem umirjen voznik (vsaj ze kako leto). Drgac me pa najbolj popizdi ko me nekdo na vso silo prehiti in se dela pametnga na ravnini pol ga pa z normalno vožno porivaš v rit po ovinkih :?

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Po apr 02, 2007 11:31 am

Agent1 je napisal/-a:Ja, s Celovško je pa tako. Zabasana bi bila tako ali tako, to je pač posledica zafušanega cestnega omrežja in slabe vpadnice z Gorenjske. Če upoštevaš še to, da je med Ljubljano in Kranjem cestninska postaja in da moji dragi škrti Gorenci (sem tudi sam eden izmed njih) raje gredo po stari cesti, in da gre avtocesta direkt pravokotno na Celovško cesto, potem je stanje takšno, kakršno je. Mogoče bo predor, ki bo povezal gorenjsko avtocesto z ostalim obročem, kaj pomagal, pa seveda nova štiripasovnica od Medvod do Ljubljane. Dokler pa bo tako, kot je, se bodo pa vsi drenjali in p**dili na cesti.

btw, tudi jaz ne maram gneče.

to je čisto res, ampak moti me, ko se vsi rinejo še potem v rdečo, skozi križišča vozijo po napačnih pasovih itd. če ne bi folk delal pizdarij, bi pomoje šlo vseeno dosti bolj tekoče.

če je pa sneg ali dež se pa itak vsem zmeša.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če apr 05, 2007 1:48 pm

Meni grejo tudi na falus tisti bedaki, ki po ravnem tiščijo, ko pride pa kakšen ovinek je pa pogreb.Še bolj me motijo tisti, ki ob dežju mislijo, da je najmanj poledica.Jaz ne vem kaj folku ni jasno.Če je mokra cesta lahko ob predpisanih hitrostih voziš enako kot na suhi cesti.Običajno po dežju vozim celo malo hitreje kot po suhem.bolj zanimivo je :oops:
Drugače sem pa večinoma miren, spuščam folk v kolono se probam lepo obnašat na cesti vglavnem.Če me kdo razpizdi kolnem v avtu kot ta zadnji balkanc.Sredincev ne kažem.
p.s.Vsem tistim bizgecem, ki rinejo v križišča, čeprav vejo, da bodo ostali v križišču sporočam, da se bom enkrat mirno zagonil v njih.Take pizdeke bi blo treba okrog kepe :roll:

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Agent1 Če apr 05, 2007 1:56 pm

Ja, ampak ne moreš z vsakim avtom na dežju vozit tako kot po suhem. To je dejstvo. Veliko je odvisno tudi od gum in od tega, kakšno lego na cesti ima "stroj". Če ima slabo, se lahko že pri prvem ovinku zaradi malo večje hitrosti spelje s ceste.
Mir in dobro!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če apr 05, 2007 3:20 pm

To je res. Z a klasso, ki sem jo imel za 2 dni sem se prav bal po dežju voziti, ker je tako nestabilen avto, understeer non stop.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če apr 05, 2007 5:50 pm

Sam vozim AR 145 in ni nek super avto pa me v mokrem ni po celi cesti.Npr. Večna pot v LJ, ravna cesta skozi gozdiček,omejitev je 50(bedarija) priporočena hitrost v dežju je 40 in dejansko obstajajo kriminalci, ki se res vozijo tam na mokri cesti 40.
Kar se gum tiče je pa tako.Če šparaš na stvareh kot so gume in podobne stvari pa IMO bodi raje doma.Takih, ki se jim j**e za svojo varnost in za varnost ostalih ne rabimo na cestah.Na pamet mi padejo razni mulci v starih bmwjih s 5+ let starimi gumami :roll:

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Če apr 05, 2007 6:40 pm

Vuso je napisal/-a:Na pamet mi padejo razni mulci v starih bmwjih s 5+ let starimi gumami :roll:

Pa nebos verjel, takih je dones vsevec, po nasem koncu jih je vec kot prevec, ce majo pa notr cigumigu musko pa sipe do podna dol, pol pa ze vsak ve kolk je ura :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Agent1 Če apr 05, 2007 8:36 pm

No, mene je izučilo, da se pri gumah ne smem šparat. Doma so mi pamet solil, češ kaj bom kupoval boljše gume za tako star avto - dokler nisem naredil crash pri Škofji Loki. Cesta je bila mokra in klanec navzdol, tako da sem z zablokiranimi kolesi naredil izjemno dolgo zavorno pot. Ustavil sem se, ko sem se enemu tipu, ki je čakal, da bo zavil levo, nalimal na rit. Pa nisem imel velike hitrosti.
Mir in dobro!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 44 gostov