Menda obstajajo neki spreji, da se našprica, pa to mačkom in ostalim živalim smrdi ...
Novica (frišna) je, da bodo sosedi zamenjali celotno inštalacijo. Opozoril sem jo, naj jih pred zamenjavo opozori, da bo avto potem peljala na pregled k neodvisnemu cenilcu (nekaj takega) ki bo ocenil kvaliteto opravljenega dela, da bo vse dobro privezano in napeljano. No, pregledat bom moral jaz
Ko bo avto naservisu, bo dobila nadomestno vozilo. Dobila bo tudi povrnjeno kilometrino, ko je vozila sem in tja na servis in nazaj. Babnica je bila očitno zelo tečna :P pa so na servisu zgleda popustil za ljubi mir. Saj drugače ni taka tečnoba, ampak včasih pa "ustreli kakšnega kozla".
Moje mnenje okoli zadeve je, da se ji je komaj splačalo tako zelo razburjat zaradi tega, če bi pripeljala avto k meni, da ji poštukam, bi v četrt ure naredil tako kot je treba. Včasih je škoda živcev. Po drugi strani pa, če je inštalacija bila že prej pogrižena, je prav, da se tam v Revozu malce zamislijo, pa kej naredijo proti temu.