Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Sr apr 04, 2007 6:38 pm

Nisem vsega bral ampak, to se je tudi meni že zgodilo.

Enostavno so mi miši (ali nekej njim podobnega) pogrizli kable, pa tudi na dokaj novem avto. Se enostavno nisem sekiral, smo zamenjal, mal strupa nastavu, pa še mačku sm pustu vrata odprta, pa je biu takoj mer.

Tko da.....škoda živcev!

Sam vrjamm da bodo pa zdej komentarji, Renoja pa nikol več, za noben denar.....

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Sr apr 04, 2007 7:35 pm

Sicer nima veze s temo ampak je zanimivo.
Prejšji teden sem razdrl v službi komplet sprednji del Opel Astre in v ohišju filtra je bilo polno orehov,listja nekega suhega sadja.Avto je stal nekaj časa in med tem si je kakšna miš verjetno delala zalogo za zimo :lol:

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr apr 04, 2007 7:40 pm

To smo našli tudi na našem prejšnjem P406. V okolici zračnega filtra in prostora pd vetrobranskim steklom - zgleda da jim tam najbolj paše.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Sr apr 04, 2007 8:39 pm

Pol pa majo eni avti res hrčke pod haubo. Jaz sem pa mislo, da je to hec. Drugič vas moram bol resno jemat.

Uporabniški avatar
davorkat
Novinec

Napisal/-a davorkat Pe apr 06, 2007 12:38 pm

cliort je napisal/-a:Nisem vsega bral ampak, to se je tudi meni že zgodilo.

Enostavno so mi miši (ali nekej njim podobnega) pogrizli kable, pa tudi na dokaj novem avto. Se enostavno nisem sekiral, smo zamenjal, mal strupa nastavu, pa še mačku sm pustu vrata odprta, pa je biu takoj mer.

Tko da.....škoda živcev!

Sam vrjamm da bodo pa zdej komentarji, Renoja pa nikol več, za noben denar.....

Znancu so na VW Golfu V podgane pojedle komplet inštalacijo, strošek je bil par tisoč evrov, vendar je po doglgem pregovarjanju krila zavarovalnica, skliceval se je na dotik divje živali, ker nikče ni mogel dokazat kera žvau je pojedla kable. se je pa njegovemu sodelavcu, ki parkira na istem parkirplacu ob Ljubljanici isto zgodilo na Cliu, tako da znamka nima pomena.

Vsi proizvajalci težijo, da je čimveč delov v avtu ekološko razgradljivih, zato je npr. izolacija iz neke mešanice materialov (vmes je celo les), ki so organsko razgradljivi in to glodalcem diši...

Rešitev je kot je že nekdo omenil vrečka ali dve podganjega strupa nekam k mašini zataknit.

LP davor

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Pe apr 06, 2007 1:02 pm

Menda obstajajo neki spreji, da se našprica, pa to mačkom in ostalim živalim smrdi ...

Novica (frišna) je, da bodo sosedi zamenjali celotno inštalacijo. Opozoril sem jo, naj jih pred zamenjavo opozori, da bo avto potem peljala na pregled k neodvisnemu cenilcu (nekaj takega) ki bo ocenil kvaliteto opravljenega dela, da bo vse dobro privezano in napeljano. No, pregledat bom moral jaz :(
Ko bo avto naservisu, bo dobila nadomestno vozilo. Dobila bo tudi povrnjeno kilometrino, ko je vozila sem in tja na servis in nazaj. Babnica je bila očitno zelo tečna :P pa so na servisu zgleda popustil za ljubi mir. Saj drugače ni taka tečnoba, ampak včasih pa "ustreli kakšnega kozla".

Moje mnenje okoli zadeve je, da se ji je komaj splačalo tako zelo razburjat zaradi tega, če bi pripeljala avto k meni, da ji poštukam, bi v četrt ure naredil tako kot je treba. Včasih je škoda živcev. Po drugi strani pa, če je inštalacija bila že prej pogrižena, je prav, da se tam v Revozu malce zamislijo, pa kej naredijo proti temu.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 44 gostov