Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe apr 06, 2007 3:49 pm

se oproščam za tist stavek, k sm ga mal narobe zapisu. Vem, da je to tud nevarno, če greš po odstavnem nazaj, ampak še useen mn, kot pa če bi obrnu in se pelju nazaj po prehitevalnem, če more folk že lih tako piz*arijo počet, je pa res, da če že fališ, d greš do naslednjega izvoza.
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe apr 06, 2007 3:56 pm

mislm eni so pa res "modeli" k majo take izpade na obvoznici/avtocesti....moje mnenje je da so to vozniki, ki niso pozorni na tiste table na katere smo drugi pozorni in pravočasno zavijemo........pa tud jst ko sm zajebu na obvoznici nism šel v rikverc ampak lepo se pelju par km naprej do izvoza in po navadni cesti nazaj.ne pa kr v rikverc fak

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe apr 06, 2007 4:06 pm

tut js sm sel ze v rikverc na ac, vendar sem se najprej ustavil na odstavnem pol pa 5 na uro na rikverc, skratka cist pocas.

karkol pac pocnes na ac pocni tko da lahko vsi takoj na prvo zogo predvidjo kaj delas pa bo ok. ne pa te debili k kr obracajo pa v kontra vozjo pa take..

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Pe apr 06, 2007 4:54 pm

Poglejte mal kako vozjo kitajci al pa drug narod po drugih državah, na lepem se zaletijo res škoda tk da mi še nismo tako slabi pač mal mamo še v glavi balkansko miselnost :-P
Osu gre samo enkrat na led.lp

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So apr 07, 2007 5:44 pm

Energetik81 je napisal/-a:Pa izpit za skoz vzet in obravnavat zadevo kot poskus umora, ker to dejansko je obračanje in ustavljanje na AC.

Nekateri imajo pač bujno domišljijo.

---
Če takole posnamejo vse, so tudi mene videli pri tekanju pa AC. Thule kljub pravilni uporabi in zmerni hitrosti vožnje ni zdržal.
Koliko časa pa hranijo posnetke? Slika
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne apr 08, 2007 2:02 pm

Jest sm se z enmu srečov za 5m razlike, k je prpelov po mojem pasu, v nasprotno smer. Star fotr.

Obadva bi bla na mestu mrtva :!:

idiotov
Slika Slika

BMWz0r
Nov uporabnik

Napisal/-a BMWz0r Ne apr 08, 2007 2:18 pm

Energetik81 je napisal/-a:
Lonca84 je napisal/-a:šit ej....pa jz bi vse podatke policiji dala, taki nimajo kj vozt po cest....odvzem izpita pa še kazen!!!!

Se strinjam. Pa izpit za skoz vzet in obravnavat zadevo kot poskus umora, ker to dejansko je obračanje in ustavljanje na AC.

lp

Tocn tako, pa se poskus ugrabitve, posisltva in upiranje aretacij. Pa usem uzet vozniske pa jih dat v keho dozivljensko.

Get real :S
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 43 gostov