js res ne razumem vseh teh racij.
Zakaj policaji ne ukrepajo sproti oz. preventivno, ne pa da delajo racije po tem ko se neki že nardi al pa ko grejo mal statistiko gledat in vidijo pač da je blo lani v tem času 10 manj mrtvih, pa se odločjo da pač en dan nardijo racijo? Kaj so s tem dosegli? Pomoje čist nič. Tega res ne razumem.
Pri nas v laškem majo tko enkrat na vsaka 2 meseca racijo celega prometa, da pač vse avvte iz ceste potegnejo in preverjajo izključno alkohol. To podpiram.
Ampak najbolj žalostno je pa to, da ko pa jih rabiš jih ni nikjer. Primeri so prometne nesreče. Biu sem priča čelnemu trčenju, in ker sem biu takoj za tem vozilom v katerega se je pač čelno zaletelo drugo sem normalno takoj poklicu 113. In kaj ugotovim, da so naši mestni policisti spali, med tem ko so čez 5 min iz sosednjega mesta celja ( oddaljeno 12km ) prišli policisti!. Naši policisti pa so prišli čez ene 20 min. Nevem kje je tle logika. Pa sj to ni moja stvar da bom zdj se obremenjeval, sam na žiuce mi gre pa to, da pol zaje.... nas k se recimo 10 preveč prpelemo, tiste k se pa 1x al pa še večkrat preveč prpelejo pa pustijo namir.
Pač hotu sm povedat, da naj ukrepajo prej, ne pa potem ko se že neki zgodi, ko je že prepozno, pol res ni več fore!
lp snoopek
mal sm zabluzu