avtomobil je napisal/-a:Ali se izplača vgraditi klimatsko napravo v avtomobil? Koliko so kaj cene?
izplaca... odvisno (vcasih je bolj kupiti enak model avtomobila s klimo)
cena za vgradnjo se giblje nekje okoli 1200€ + delo 400€
(ker je potrebno razstaviti pol avtomobila ce zelis kvaliteto)
A mi lahko kdo prosim napiše kontaktne številke servisev,ki vgrajujejo avto klime,ker mam sodelavca,ki bi želel v avto vgraditi klimo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Za kakšen avto k je vreden 4000 € se verjetn ne splača dajat klimo še za dodatnih 1500 €, avto za 13.000 € bi pa že skor mogu met serijsko klimo notr. Sicer je pa to stvar posameznika da se odloč al se mu splača al ne, to vsak najbolj sam ve.
ka pa ene klime, no bol prav vlažilci zraka...edn mi je pravu da mal povlaži zrak pa polet ohladi avto za dobrih 5 °C kot pa je zunaj.naj bi se pa priklopu na na štrom, ki ga avto proizvaja (12V)...