Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne apr 15, 2007 5:33 pm

AXioN je napisal/-a:
Maxx je napisal/-a:Sonček obstajala sta dva tipa vbrizga.Monotronik in pa več tockovni vbrizg, oba ajnšpric

Mono-motronic(enotockovni), ter motronic(vectockovni).

Soncek ti si res pacient brez kraja.
Ce pravis da si iz okolice Idrije, kje iz rovt, medvedjega brda, godovica?? No najbrz ves, da imajo nad Idrijo primerno ustanovo za take kot si ti.
Resda si imel enega izmed najbolj trpeznih vozil, ki ga je naredil volkswagen, ceprav ga je cas povozil ze 10let nazaj, nimas pojma, znova in znova dokazujes da si omejen.
Sebe nimam za strokovnjaka, in se nikoli ne bom imel, vem pa da poznam osnovo, vsaj kar se tice volkswagna.
Ti pa ljudi zavajas in podajas neresnicne podatke na podlagi govoric iz gostilne.

Ali res ne znaš odnehat, povej svoje in pika. Kregarija je tukaj na forumu prepovedana.

Ali res ne veš kaj pomeni beseda med lj in Idrijo točno na sredini
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne apr 15, 2007 5:36 pm

AXioN je napisal/-a:
Maxx je napisal/-a:Sonček obstajala sta dva tipa vbrizga.Monotronik in pa več tockovni vbrizg, oba ajnšpric

Ce pravis da si iz okolice Idrije, kje iz rovt, medvedjega brda, godovica?? No najbrz ves, da imajo nad Idrijo primerno ustanovo za take kot si ti.
Resda si imel enega izmed najbolj trpeznih vozil, ki ga je naredil volkswagen, ceprav ga je cas povozil ze 10let nazaj, nimas pojma, znova in znova dokazujes da si omejen.
Sebe nimam za strokovnjaka, in se nikoli ne bom imel, vem pa da poznam osnovo, vsaj kar se tice volkswagna.
Ti pa ljudi zavajas in podajas neresnicne podatke na podlagi govoric iz gostilne.

:clapclap
Lp by Mare

Mr.tin
Nov uporabnik

Kraj: Dornberk

Napisal/-a Mr.tin Ne apr 15, 2007 6:09 pm

Zdravo
ker videm da tle veliko veste o VW motorjih me zanima neki ..sem lastnik VW golfa 3
1.6 75 KM bencin ki ima monotronik vbrizg goriva . Zanima me pa če se tudi pri teh motorjih nastavlja vbrizg na ta način k ga "prklopjo" nekam... na uradnem servisu???
Oprostite za smetenje teme.
LP Martin

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Ne apr 15, 2007 6:22 pm

mislim da se bo tip prestraso in navkljub taki debati enga daewoja kupu 8)
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne apr 15, 2007 6:24 pm

sablač je napisal/-a:mislim da se bo tip prestraso in navkljub taki debati enga daewoja kupu 8)

:roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Ne apr 15, 2007 7:21 pm

Mr.tin je napisal/-a:Zdravo
ker videm da tle veliko veste o VW motorjih me zanima neki ..sem lastnik VW golfa 3
1.6 75 KM bencin ki ima monotronik vbrizg goriva . Zanima me pa če se tudi pri teh motorjih nastavlja vbrizg na ta način k ga "prklopjo" nekam... na uradnem servisu???
Oprostite za smetenje teme.
LP Martin

Sicer nisem mehanik, in nikoli ne bom. Vem pa, da ni napacno ce gres vsaj enkrat na leto avto priklopit na vag-com, kjer ti resetira racunanik in izpise napake. Nam je na polotu nekaj f**e spilala loputa za zrak, ko sem jo scistil z one-shot sprejom, in je bilo potrebno nastavit elektronski prosti tek.
Golfov 1.6 75km motor je drugace zelo preprost, 8v tehnika in vecinoma enotockovni vbrizg, ponavadi kaj drugega zataji, kot da bi bila kaksna racunalniska napaka.

Mr.tin
Nov uporabnik

Kraj: Dornberk

Napisal/-a Mr.tin Ne apr 15, 2007 7:50 pm

Ne ne sej ni nč zatajilo še( trk trk ) sam tku k me zanima lahko da ma zdej kej prveliko porabo 8) sam kej čem tak je
Hvala za odgovor
LP Martin

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne apr 15, 2007 11:25 pm

Mr.tin je napisal/-a:Ne ne sej ni nč zatajilo še( trk trk ) sam tku k me zanima lahko da ma zdej kej prveliko porabo 8) sam kej čem tak je
Hvala za odgovor
LP Martin

in kok imaš povprečno porabo

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Po apr 16, 2007 7:03 am

AXioN je napisal/-a:

Kaj, če bi ti zdravnika obiskav?

Še zdaleč ni res da je golfa 2 povoziv čas, lahko se še dandanes kosa z drugimi avti tudi novejšimi. Npr(Opel, Fiat...)

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Po apr 16, 2007 10:43 am

Pa tukaj res pacientov ne zmanjka??

Naj mod ze enkrat zaklene to temo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov