Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po apr 16, 2007 6:47 pm

Perica je napisal/-a:V taksnih situacijah se ponavadi vedno skusam umakniti jaz, ker nikoli ne ves s kaksnim "nesposobnim" voznikov v nasproti vozecem avtomobilu imas opravka. Nekateri kar rinejo naprej, tako da ti se bolj otezujejo umikanje! Sicer se pa ze nekako na dalec vidi ce se ti kdo misli umakniti ali ne ... Jest osebno ponavadi ze ob pogledu na voznika vem, ce bo upocasnil in se skusal umakniti, ali pa bo le brezglavo rinil naprej in te zraven se grdo gledal. Takim pac ni pomoci!

Osebno se vedno zahvalim nekomu, ki se mi je umaknil, me spustil na cesto .... ampak na zalost smo mi "zahvaljevalci" vedno bolj v manjsini :?

Enako je pri meni. Se vozim vsak dan mimo ene bencinske črpalke, ko se skoraj vedno najde nekdo ki čaka da se bo vključil iz pumpe na cesto (pač tko nanese da se vozim vedno domov takrat ko je največja gužva) in že na daleč gledam če bo rabil kdo da mu odstopim prednost. Če pa vidim da je za mano frej pa normalno peljem dalje.
Če je ravno, ni zabavno.

Gobavc
Novinec

Kraj: LJ-Vič

Napisal/-a Gobavc Po apr 16, 2007 9:55 pm

Jaz tudi odstopim in pozdravim. No, večinoma. So pa dripci, ki mislijo da je cel svet njihov. Take vidiš takoj in jih žal ne toleriram.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To apr 17, 2007 8:32 am

če je natrapana ulica potem spustim predsebe tistega, ki čaka na stranski ulici ali pa na svojem dvorišču......večina jih pozdravi tako kot jaz njih ko me spustijo predse ko jaz npr. čakam v stranski ulici.....

kar se tiče pa tega da se srečam v ulici ki je preozka z nekom iz nasprotne smeri pa hm.....če mam prostor se odmaknem/prestavim če ne se pa on, vglavnem tist k ma plac se prestavi/odmakne drugemu,....

tko je blo učer ko je bla enosmerna zaparkirana in sm čaku da se vozilo pred mano odmakne sm se takoj postavu na desno kjer je bil frej parking da je lahko voznica za mano tud šla v to ulco da ni stala na cesti, kjer bi ovirala promet, za to voznico je uletel še en voznik tako da se je voznica parkirala na levo stran in tako smo bli skor vsi v eni ulci in čakal da se vozilo pred nami odmakne :shock: skratka stvar dogovora

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To apr 17, 2007 10:54 am

nejkonej je napisal/-a:Jaz sem tudi pozoren do drugih ljudi če se le da.Itak mi grejo pa na živce tisti ki hočejo nemogoče.Recimo da se pelješ 90 pa se ti vzadi nalima en pametnjakovič tak da mu še luči komi vidiš..aja pa legende so tudi tisti, ki grejo iz avtoceste dol pa kr izsilijo tak da k vidm da se približuje kdo rajš mal zabremzam..nej bi mel še pol s tem skrbi? ?? ehh raje ne.

Zlo uporabna zadeva v takem primeruje pranje zadnjega stekla (jebat ga kaj čmo če se ap tako hitro umaže). Se hitro poslovi za par m nazaj :)
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To apr 17, 2007 4:49 pm

AndrejD je napisal/-a:
nejkonej je napisal/-a:Jaz sem tudi pozoren do drugih ljudi če se le da.Itak mi grejo pa na živce tisti ki hočejo nemogoče.Recimo da se pelješ 90 pa se ti vzadi nalima en pametnjakovič tak da mu še luči komi vidiš..aja pa legende so tudi tisti, ki grejo iz avtoceste dol pa kr izsilijo tak da k vidm da se približuje kdo rajš mal zabremzam..nej bi mel še pol s tem skrbi? ?? ehh raje ne.

Zlo uporabna zadeva v takem primeruje pranje zadnjega stekla (jebat ga kaj čmo če se ap tako hitro umaže). Se hitro poslovi za par m nazaj :)

Pa tud pranje sprednje šipe. Se mi je že tud zgodil da je un pred mano pral sprednjo šipo, pa sm mel na konc jst več tistga vitrexa na šip kot pa un pred mano.
Slika

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne apr 22, 2007 4:31 pm

Pred tedni sem v Sl. Bistrci odstopil prednost nekaj voznikom, ki pridejo dol iz avtoceste, jaz pa sem šel iz bencinske proti centru mesta. Tisti ki veste katero križišče mislim, veste kako dolgo čakajo tisti iz avtoceste za v center mesta. Zato sem jim začel odstopat prednost 8) Zadaj za mano pa dva brihtneža v gasilskem kombiju, ki jima je moja dobrosrčnost očitlo šla v nos (ali pa se jima je mudilo na sekret) frajerčka začneta cvilit s sireno :!: :roll: Jebote, zdaj če si gasilec in maš lučke si glavni ali kaj?! Nič, še nazaj sem se mu obrnil in pogledal kaj bi rad :evil: nato pa lepo počakal, da je šlo vseh 12 avtov in šlepar skozi :P Sem se zadržal toliko da ga nisem prijavil zaradi zlorabe sirene

Nauk: bolj kot se napenjajo, dlje bomo čakali.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne apr 22, 2007 5:05 pm

@sebaveh: Škoda ker ju nisi, ker sta očitno izrabljala svetlobne in zvočne signale :roll: Čeprav bi tudi ti lahko malo manj jih spustil, ni treba da celo avtocesto spustiš :roll: Malo pomisli, če se jima je morda mudilo, kako bi ti pizdil, da ti tip pred tabo spušča 20 vozil :twisted:

Jaz načeloma spustim enega ali dva kjerkoli, če vidim, da je za menoj kolona in se vključujejo na prednostno cesto ipd. in to LAHKO STORIM VARNO! Ne, da se mi potem nekdo v "rit zakanta" zaradi tega. Če kdo mene spusti, se mu seveda zahvalim.

Glede srečevanja se pa tudi raje umaknem, pravijo, da pametnejši odneha. Če bi slučajno ruknil z norcem, ki želi za vsako ceno mimo, bi imel samo stroške, ker bi verjetno policija ocenila, da sva vsak pol kriva :twisted: (pišem iz izkušenj).
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov