Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne sep 14, 2003 9:24 pm

G-4S je napisal/-a:Hm, a Tommi vozi focusa? :shock:

subaru imprezo :wink: :wink:
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne sep 14, 2003 10:35 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Po sep 15, 2003 2:33 pm

G-4S je napisal/-a:He, he, točno vem vse o tej ročki, ker je mela sestra fiesto. Jaz sem se pa zajebaval, ker nisem našel gumba za vrata zaklent. No avto se od notri zaklene tako, da se kljuko za vrata odpirat potisne notri.

Pa še ena o majstrih na tehničnem pregledu: sestra ma zdej fokusa in majster ni znal havbe odpret. Je notri iskal vzvod (Sergio style :D ), havba se pa odpre z zunanje strani s ključem, ključavnica je pa pod znakcem FORD :shock:

hehe podoben problem k sm hotu neki pogledat pr enmu kombiju pa sm isku kje ma kjukco za odpirat haubo no po 10 min. je**nja sm ugotovu da se odpre na kjuč :/ možnosti je kr neki!

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Re: prokleta fiesta :D ali "kako se sergio spet..

Napisal/-a Foto Jovo Po sep 15, 2003 2:42 pm

Alex je napisal/-a:Ne govori o tem, k smo mi sli leta nazaj po rabljeno fiesto za majkico, sem že imel prst na tej ročki da si volan znižam
...na avtocesti ... ok vem da ni pametno med vožnjo čeprav je blo brž bo cestninski... pa vseeno... velik si upajo pri fordu
oz so si sej zdej ta nove verjetno nimajo več tam ker sem ziher da je kdo havbo odprl med vožnjo..
in pol voziš tko k je Tomi Makkinen s Focusom WRC vozu par dirk nazaj z odprto in je celo na koncu zmagal. No sej kdo ve, mogoče se je pa tut on tko zmotu pa tisto ročko potegnu...

jah kokr so eni napisal ni Focus ampak je Impreza kot drugic ni WRC ampak WRX no kot tretjic nima impreza rocke pod volanom ampak na levi strani tm nekje k sklopka! :)
glede tega WRC in WRX pa prej je blo res WRC ampak so spremenil tko da je namesto C -> X .)

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ To sep 16, 2003 9:50 am

ma to sm se zafrkavu :P

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo To sep 16, 2003 10:42 am

jest sm isku rocko za havbo odpret pr focusu..

he he he.. in jebena zadeva nima rocke :D

pol mi je svanulo da sm enkat nek test bral. k je blo slikan.. spredaj.. klucavnica.. pod znakom...

:roll: :D

Svašta...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov