Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Golf 2 dobil prestižno nagrado..

Napisal/-a kochar Po apr 30, 2007 3:51 pm

I'll be back.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Po apr 30, 2007 6:21 pm

dlih danes ga je brat prodal za 850€ sicer je imel že prej drug avto, dvojka pa je stala doma in jo ni tel dat pod 800€ bil pa je tasovc l.90 z 250 tkm
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po apr 30, 2007 6:33 pm

sonček je napisal/-a:dlih danes ga je brat prodal za 850€ sicer je imel že prej drug avto, dvojka pa je stala doma in jo ni tel dat pod 800€ bil pa je tasovc l.90 z 250 tkm

:woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Po apr 30, 2007 6:38 pm

hm mel smo tri golfe, ampak vsi smo imel golfa dva ter še en avto poleg sam jest sem imel en avto, še en brat ga ima ampak je strojnik in not voz nafto, drugi brat si je nabavil drug avto in je dal za njega nekje 4000€, jest pa kukr že veste sem ga prodal pred hm kakšnih pol leta nazaj, če se ne motim in imam tud zdej jest drug njovejši avto, žal se zgodba o golfu zaključuje kmetje kukr jih jest poznam so že skor vsi prodal dvojke in si nabavil ne moreš vrejet golf 5 tdi ali navaden vsaj jest sem jih videl in slišal. Tok za zdej in moram rečt, da bom mace pogrešal tak avto po en stran pa sam, da grejo od bajte, komaj čakam, da ga še en brat da stran ampak on ima tud novejši avto.
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po apr 30, 2007 6:40 pm

sonček je napisal/-a:hm mel smo tri golfe, ampak vsi smo imel golfa dva ter še en avto poleg sam jest sem imel en avto, še en brat ga ima ampak je strojnik in not voz nafto, drugi brat si je nabavil drug avto in je dal za njega nekje 4000€, jest pa kukr že veste sem ga prodal pred hm kakšnih pol leta nazaj, če se ne motim in imam tud zdej jest drug njovejši avto, žal se zgodba o golfu zaključuje kmetje kukr jih jest poznam so že skor vsi prodal dvojke in si nabavil ne moreš vrejet golf 5 tdi ali navaden vsaj jest sem jih videl in slišal. Tok za zdej in moram rečt, da bom mace pogrešal tak avto po en stran pa sam, da grejo od bajte, komaj čakam, da ga še en brat da stran ampak on ima tud novejši avto.
lp

svaka čast

sonček, a to je tvoj brat?
http://www.youtube.com/watch?v=FVJcBYOmrus
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov