RED_line je napisal/-a:pa ti si prav tele al se samo delaš?! nehaj streljat take da vleče nad 4 rpm! pedji se vozit z kako hondo pa ti bo šele jasno kaj pomeni vlečt nad 4 rpm! meni govoriš pejdi vozit sodobnega dizla? pa človek kaj misliš da sem jih malo vozil? samo bulil bi in bi reku ok.veš več kot jz!
zate velja isto. 1000 eur na mizo pa da vidimo koliko boš potem glasen.
nehaj se že delat pametnega!
RED_line je napisal/-a:pa ti si prav tele al se samo delaš?! nehaj streljat take da vleče nad 4 rpm! pedji se vozit z kako hondo pa ti bo šele jasno kaj pomeni vlečt nad 4 rpm! meni govoriš pejdi vozit sodobnega dizla? pa človek kaj misliš da sem jih malo vozil? samo bulil bi in bi reku ok.veš več kot jz!
zate velja isto. 1000 eur na mizo pa da vidimo koliko boš potem glasen.
nehaj se že delat pametnega!
prestižna zmaga? pa komu rabi le mans? to je samo vzdržljivostna dirka. WRC al pa F1 to je že boljše. ker nobeden ne tekmuje dolge fure!
Ivan36 je napisal/-a:Preberite samo podatke za primerjavo VW motorji so pa imeli 55KW ali samo 75KM![]()
![]()
RED_line je napisal/-a:uf 187 mora lepo vlečtimaš mogoče leona?
to da se ne more primerjat sem jz že prej reku.samo ti ne...
lenivec, ti nimaš pojma kaj govoriš. pa brez zamere. ker dizlu se konča vse pri 4 rpm, kar je več je brezveze! ker dizla vleče navor in ne konji. ker največje konje ima pri visokih obratih in zato se bencinc obrača, ker dizel nima te potrebe.
RED_line je napisal/-a:ni napake.ker sva isto napisala.
lep mondeonisem še imel prložnosti ga vozit.
lenivec je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:@Lenivec, boljs da obupaš ker Miha ne bi nikoli skapirala kaj mu govoriš![]()
Lenivec si enako predstavlja, da "tišči" dizla nad 4000 vrtljajev in misli, da "leti" - efekt je pa podoben tvoji "leteči" CORSI oz gre kolikor pač gre
LP
to si predstavlaš ti, lahko prideš probat ni problema. avto do 4300 obratov vleče brez da bi mu zmankalo sape, pa še prav hitro in veselo se zvrti. pa če ti je všeč al ne. kdaj prideš? aja joj nebo te, ker nimaš j**c da bi priznal da nisi najpametnejši in da ti nekdo dokaže da se motiš.
če si pa navajen dizlov iz nemških podmornic pa ni moj problem. pelji sodobnega 16 ventilca pa se ti bo nov svet odpr
in ja avto za svojo težo in bogih 90 konjev dobro leti. in ko hočeš da da vse od sebe je to edini način. me prav zanima kak bi mojster kot si ti z "pravilno dizl vožnjo" prehiteval, pa na 2500 šaltal, pa spet v T lukno, pa pol ure da se zbudi, pa spet isto.
Mojster Miha je napisal/-a:...
Ne obračaj besed in debate – nisem govoril da se motor ne more zavrtet obrate, ki jih navajaš ampak o izkoristku, efektu, smotrnosti … takšnega početja.
...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov