Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Kraj: Velenje

Pomoc - delovna porocila :(

Napisal/-a DJRider Po maj 07, 2007 1:57 pm

A bi kdo znal napisat delovna porocila za zamenjavo pnevmatik, test vozila na testni stezi, zamenjava sprednjih zavornih ploščic,čiščenje in nega avtomobila

Jaz sem ze nekaj pisal pa je rekel, da ni ok in morm u sredo novo prnest... d0h...

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po maj 07, 2007 8:55 pm

če se ne boš sam pri nalogah bolj trudil,nikol ne bo nč iz tebe... serviser vozil al kaj imaš namen bit. Tko da,le pokaži mal več volje,iznajdljivosti in spedeni zadevo,tako kot morš,ne pa da non stop tu gor jokaš ter folk fehtaš,da ti pomaga...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Po maj 07, 2007 9:14 pm

Tehnična pisava rox :!: :!: :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
'Ko voli nek' izvoli...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Po maj 07, 2007 9:56 pm

google dela svoje.
Sem delal seminarsko in sem vse podatke dobil z neta, tako da vzemi si čas in poišči po netu.
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Po maj 07, 2007 10:00 pm

Ko sem jaz delal sminarsko o sončnih kolektorjih in ogrevanjih na sončno energijo sem kompletno dobu na netu tako da sem samo na koncu podpis spremenil :lol:
Kljub temu da je seminarsko napisal en uni.dipl.ing nevemkdo sem dobil le 3 :lol:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To maj 08, 2007 8:10 am

black je napisal/-a:Ko sem jaz delal sminarsko o sončnih kolektorjih in ogrevanjih na sončno energijo sem kompletno dobu na netu tako da sem samo na koncu podpis spremenil :lol:
Kljub temu da je seminarsko napisal en uni.dipl.ing nevemkdo sem dobil le 3 :lol:

ker nimas iste titule.. ce bi bil ti dipl.ing bi dobil 5 :evil:

pac tak je svet zadne cajte

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Napisal/-a DJRider To maj 08, 2007 5:16 pm

Ja pa sj sm iznajdliv pa vse in pri delu se tudi trudim po najboljsih moceh samo poglejte: naredit znam vse samo postopka za zamenjavo pnevmatik ne znam napisat. Res, napiso sm ze celo vrsto clankov sam za pnevmatike sm delo 20x (menjeval seveda) in znam na pamet sam ne znam pa tk napisat, da bi blo unmu cefurju vsec!!!!

Ne vem no.Pri teoriji sem vedno nekje na sredini, samo v praksi pa veliko boljsi :)

P.s. mogoc sm sam malo prelen :P

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn To maj 08, 2007 5:52 pm

Lenoba lenoba zvest ti bom do groba. Ne prelagaj na jutri, kar lahko narediš pojutrišnjem. Dva moja motota :D

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Napisal/-a DJRider To maj 08, 2007 6:01 pm

Upam, da se tega zadnjega drzis, ker jaz se ga ne, prvi je pa kot nalasc spisan zame :lol:

Malo heca ne skodi... sem se lotil in pri testni stezi naletim na problem: ze ko smo imeli to v praksi nam je vsem tezil zakaj mora biti avto prizgan ko testiramo zavore (naj bi bilo zaradi tega, ker je zavorni ucinek boljsi :? ali pa sem ga jaz razumel narobe ...) samo bega me pa se tole vprasanje: ali mora bit avto v nulu (N) ali v prvi prestavi :S, samo meni se zdi, da mora bit v nuli ampak nisem cisto preprican in zato, da ne bom zajebal (spet :D) se je treba pozanimat pri zanesljivih virih (torej avtomobilizem.com :P)

EDIT: pa se tole bi rad vedel: na praksi imamo neko tako "kozo" samo ne vem kako se ji rece, vem samo, da je dobro za avto brisat, ker je zelo suh :)

EDIT 2: A bi mi lahk povedo ka je tisto na desni strani tistega sranje za demontiranje in montiranje pnevmatik ko pnevmatiko stisnes :S

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To maj 08, 2007 6:53 pm

v leru morš met ko zavore testiraš, ker če bi meu u prvi bi ti avto crknu ko zabremzaš, an? uno je pa jelenova kožica ali koža. tisto tretje pa tut jz ne vem kako se reče.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To maj 08, 2007 7:05 pm

v leru pomojem ja, ker itaq ti valji vrtijo kolsa z ze vnaprej doloceno hitrostji, tako da pol lahko racunalnik preracuna kolko mocno ti zavira avto.
Avto pa more bit vzgan pa zato, ker ko je avto vzgan ti ustvarja dodaten tlak v ojacevalcu za zavore in sele ko je vzgan avto ti realno zavira.Ce bos zaviral pri ugasnjenem avtu sploh ne bos zaviral ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To maj 08, 2007 7:13 pm

strinjam se z obema postoma nad mojim, tisto zraven, bi pa js reko v smislu ločevelec pnevmatike in platišča, ker dvomim da je nek posebni izraz za to...
LP Rok
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov