Zdaj pa povem zgodbo za šofersko ogledalo na Roverju 214 let.98
Pred leti sem imel roverja214 in nasproti vozeč avto mi odnese ogledalo.Po pogovoru z voznikom izpolniva vse potrebno.Zavarovalničar pri Triglavu vse poslika in stvar zakluči z besedami ,pojdite na servis naročite in mi pa plačamo.Tako je tudi bilo a se je stvar zakomplicirala na Rover servisu v Šiški.Pridem tja naročim ogledalo pustim gsm,odgovori šefe ko ga dobimo vas pokličem v roku 14.dni.Mine 14.dni sam kličem ,kaj se dogaja z mojim ogledalom in dobim odgovor vas pokličemo.Po 1.mesecu me pokličejo ,da imajo ogledalo pripravljeno.Ves vesel odhitim v Lj. nakar na servisu zatrdijo ,da je prišlo do napake dva ista priimka in da ni zame,nakar znorim in jih pošljem v p****m**** in da se nisem vozil iz Kamnika v Lj. na izlet.Po naslednem tednu se zopet odpravim na servis.Stopim čez vrata me zagleda šef in po domače s***** v delavnico jaz pa za njim in ga sprašujem če vsi deli tako potujejo iz Anglije.Vprašal sem ga tudi za dele ,če bi motor "škripnu"a bi bilo potem isto-odgovori:če se avto razdre in ni delov je pač za počakat.Med tem časom sem klical v vse servise so samo 4je v celi SLO.Dokopal sem se do podatkov da je centralno skladišče v Italiji in da tudi oni nimajo ogledala.Na usrano ogledao sem čakal dva meseca in pol in zanj odštel 170takratnih nemških mark,katere mi je zavarovalnica povrnila v dveh dneh.
Meni osebno je oblika ter pospeški pri tem avtu všeč , samo slaba izkušnja z "usranim" ogledalom me ta avto odbija pri nakupu,toliko za premislek