Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Po maj 14, 2007 6:19 pm

Govoriti o nekih luknjah da so nevarne, če bi jo nekdo skopal je bedarija. Tisoče luknjastih cest v naši državi pa neutrjenih bankin pa nikogar ne moti. Tisti post je bil verjetno napisan bolj za šalo kot zares. Rešitev so ležeči policaji, ustrezne službe jih lepo označijo, pozimi jih pa tako odstranijo da lahko plužijo./plastične/
V skrajnem primeru pa prijavit zaporo ceste/štrajk/ kot v Trzinu za železniške prehode pa rešit stvar na normalen način.

lp

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Po maj 14, 2007 6:26 pm

V svoji vasi bi radi, da vsi vozijo mimo vaše hiše 30kmh, skozi sosednjo vas pa se sami vozite 60kmh. Če je omejitev 50kmh nakazana s tablo, je to dovolj, ne rabi bit nobenega policaja, zato ker si je nekdo zmislil, da bi imel ležečega pred bajto.

Omejitev skozi naselje/vas je 50kmh in ne 30kmh (kot je omejena z ležečimi), tako kot bi nekateri tam stanujoči želeli. Vse kar je več, pa je problem za policijo.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po maj 14, 2007 7:37 pm

šala gor al pa dol....ni važn.....

kar je važn je to DA NI NORMALNO SE PELJATI SKOZI VAS 60KM/H!!!!!OZ. 50KM/H!!!!! KAJ JE FOLK NAROBE Z VAMI - Z TISTIMI KI SE VOZITE Z TAKO HITROSTJO SKOZI VAS?!?!?! ME PROV ZANIMA ČE BI VI RADI DA VAM PRED BAJTO KDO VOZ 50-60 KM/H - SEVEDA NE!!!

sam živim v mirni ulici kjer promet iz kulture do drugih poteka počasi max 20-30km/h prav toliko da lahko kdo zabremza če bi kak otrok prišel na cesto, me pa zanima kaj bi se zgodilo če bi UPAM DA NIKOL pršu otrok na vaško cesto in z druge strani maniak z 60km/h???kaj bi bilo vsi vemo.....

dejte se zresnt tisti, ki vozite z tako hitrostjo in pokažite kulturo da prebivalcev vasi,naselja in predvsem kraja kjer živite....

npr. pri nas nedaleč stran je bil en ki je non stop dirkal in muzko nabijal ko se je vozil mimo,rešitev? ustavili so ga kolegi in malo "poklepetali" z njim, zagotavljam vam da nikol do zdej še ni šel po tej ulci več

čist me je razpiz***!!! to kar nekateri počnete

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po maj 14, 2007 10:08 pm

pri nas je tud ulica kjer mamo omejitev 40.. ampak se vseeno najdejo maniaki ko jim ta znak nič ne pomeni, pa v ulici ni nikakršnih policajev. tud da bi stal kak policaj se še ni zgodilo, jih pa recimo 40% vozi počasneje kot 40, 30% jih nori, 30 pa vozi normalno po omejitvi oz do 10km/h več..

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Po maj 14, 2007 10:30 pm

Hočem fotke, da vidim mesto bodočega ležečega. Brez fotk nima smisla.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po maj 14, 2007 10:46 pm

pa najbol so nadležni v mestih motoristih :evil: ...ko nabijajo obrate tak da te kr glava boli :roll: ...prepovedati bi mogli po radijih kontrole...to bi mogl policaji preverjat, pa če ker radio to krši naj kr izkašlajo €€€ kazni.

na eno luč v naselju se postavi kamera tk ko majo to v predorih pa ker gre prihtr bo dobu položnico.v enem mescu bi folk pogruntu in bi se promet 100% uredil.v naselju bi pobiral po 5€ za tak radar, policaji bi pa samo položnice pisal pa pošilal po pošti.pa lahk bi spremenil zakonodajo: če gre v naselju več ko 30 km/h prekoračitve mu naj izpit vzamejo brez debate.ne pa da pol še kak otrok umre zaradi onih ko mirne duše grejo 90km/h! :evil:

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po maj 14, 2007 10:49 pm

5 € za tak radar pobirat v naselju....to je mal mal...sm slišu da to stane veeeeliko več...npr 1000 folka po 5 € je to 5000€...to je rečmo en milijon.stane se mi zdi da krepko več
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po maj 14, 2007 11:21 pm

myster je napisal/-a:pa najbol so nadležni v mestih motoristih :evil: ...ko nabijajo obrate tak da te kr glava boli

Si kr predstavljam :evil: Jaz sem skoraj kilometer od glavne ceste doma, pa na tej ravnini tako navijajo, da bi enkrat najraje stopil za cesto in zalučal prvemu cepcu eno ciglo v čelo :twisted:

Avtorju teme: -Če imate kak kos makedama na tistem območju, ga malo nasipajte v puklček, da bo zgledalo kot ležeči policaj.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Burnout
Nov uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a Burnout To maj 15, 2007 4:11 am

sebaveh je napisal/-a:
myster je napisal/-a:pa najbol so nadležni v mestih motoristih :evil: ...ko nabijajo obrate tak da te kr glava boli

Si kr predstavljam :evil: Jaz sem skoraj kilometer od glavne ceste doma, pa na tej ravnini tako navijajo, da bi enkrat najraje stopil za cesto in zalučal prvemu cepcu eno ciglo v čelo :twisted:

Kaj je bl nadležno.. skuter k se dere k neumen pa ne gre nikamor, ali motor.. k enkrat zarohni in ga več ni?

Ok, ne bom se kregal, ker itak ne bo pomagalo. Amapak... malo pred svojim pragom popucajte pol pa na vse druge pi***te. Velika večina motoristov ti ne bo nikdar pred bajto nabijal gas do daske in zaradi dotičnih osebkov pač posplošujete nek stereotip na vse. Na ravnicah.... a vi pa ne prtisnete v avta, jst ga. Ne bom govoru da sem perfekten voznik, ker nisem , ampak tako nizko se pa veeno ne spuščam da bi za kom kaj metal. In ja.. živim v vasi ob glavni cesti in lepa ravnica je vn iz vasi in zelo redkokateri se drži omejitev, še posebej tisti ki niso iz naših koncev.......

Mah škoda besed... itak tisti kateremu bi blo to namenjeno ne bi razumel....

Lp Burnout

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster To maj 15, 2007 6:33 am

Če veš kje Vinsko Gorski klanc (med Velenjem pa Arjo vasjo) je dobrih 700m zelo lepe ravnine.motoristi devajo gas do daske in če se ne pelajo več ko 130 sm pa tut papež.ko bi ti vidu tto nedelejo ko so na vrh klanca stali policaji je za eno križišče 60 omejitev...vse je blo mirno sam poslušu si kako so motoristi premzal.aja od glavne ceste sem pa 50m stran.nič ne rečem če se peljajo na polna po ravnini, sam zaka more pa motorist dokazat da lahk navije na 12k obratov??? pa mam zvočno izolirana okna in se samo motoriste (težke) še sliši.najmanj nadležni so kolesarji :lol:

glede radarja v naselju...bi po mojem skor vsi dali denar za radar ker se gre tudi za varnost meščanov pa kakih otrok itd.ponavad je v sloveniji tako, da more jih en fasat (nedolžna oseba, ki ima še celo življenje pred sabo) pol pa bojo razmišljali v kakih ukrepih :evil:

glede zamisel ležečih...djte prošnjo.v enem delu naselju (v Vinski Gori), ki ni šole ipd. so dobili ležeče ker je zelo ozka cesta.pred 15 letam ko so tam bli otroki stari (moje generacije) 3 leta.odobritev so dobili ko so že vsi v tistem naselju bli že tisti otroci stari več kot 15 let stari.sreči jih ni noben fasu.tk da bi čakali približno 15 let.
;)

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika To maj 15, 2007 8:52 am

Burnout je napisal/-a:
sebaveh je napisal/-a:

Kaj je bl nadležno.. skuter k se dere k neumen pa ne gre nikamor, ali motor.. k enkrat zarohni in ga več ni?

Ok, ne bom se kregal, ker itak ne bo pomagalo. Amapak... malo pred svojim pragom popucajte pol pa na vse druge pi***te. Velika večina motoristov ti ne bo nikdar pred bajto nabijal gas do daske in zaradi dotičnih osebkov pač posplošujete nek stereotip na vse. Na ravnicah.... a vi pa ne prtisnete v avta, jst ga. Ne bom govoru da sem perfekten voznik, ker nisem , ampak tako nizko se pa veeno ne spuščam da bi za kom kaj metal. In ja.. živim v vasi ob glavni cesti in lepa ravnica je vn iz vasi in zelo redkokateri se drži omejitev, še posebej tisti ki niso iz naših koncev.......

Mah škoda besed... itak tisti kateremu bi blo to namenjeno ne bi razumel....

Lp Burnout

Vzemi si eno nedeljo dopoldne ali popoldne proti večeru čas in se ustavi recimo pri Dragomerju, kjer je pred križiščem tabla za omejitev 60, na začetku ali konca Loga, kjer je omejitev 50, ali na Drenovem griču, kjer je omejitev 50/70. Eno uro stoj tam in opazuj, kdo vozi vsaj približno po predpisih in kako hitro vozijo ljudje, tako vozniki avtov kot motoristi. Poletne sobote in nedelje so zaradi hrupa motoristov čista nočna mora. Še tovornjaki ga povzročajo manj.
Motoristom se strogo umikam, dajem nogo z gasa, da me ja lahko prehitijo, prava nočna mora so pa karavane desetih, dvajsetih motoristov, ki so očitno vsi odvisni od pameti enega in morajo vseh 200 km do morja prevoziti v strnjeni skupini. Podoben pojav je opaziti na hrvaških avtocestah s češkimi turisti. In potem mi z avti pri omejitvi 90 peljemo 60, da se gospoda na motorjih lahko umakne nasproti vozečim, ne da bi nam priletela v avto.
Protonika ima bullbar.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov