Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Švercarija avtov

Napisal/-a sonček Sr maj 23, 2007 1:42 pm

Živjo
Redno spremljam avto.net vsak dan in ugotavljam, da je včasih oz. kar vsak dan kakšen oglas, ki je zelo opasen in zanimiv, nazadnje ko sem gledal avto.net sem zasledu avto, ki je cenovno zelo ugoden cca 200€, realna cena za tak avto pa je min.500€ no pa sem poklical prodajalca po 2h objavi oglasa in reče, da že en prihaja na ogled no počakam in čez 1 uro pokličem in mi reče, da je avto prodan pa zaboga j***m*i vse avte se proda za par ur po objavi oz. takoj pa to ne moreš vrjet avto prodan okoli 9 ure zjutraj kaj res folk ne hodu v službe, fax, hm živijo pa na račun nas, ki delamo trdo.
No, pač požrem en oglas pač prepozn sem poklicu dobr bom počaku do jutri morda se pojavi nov oglas, ki je avto zelo ugoden no in res včeraj se pojavi en zelo zanimiv oglas pokličem in povprašam pa spet avto prodan, dons spet pokličem enga in mi reče, da je avto prodan in to v eni uri jest ne vem več a so švercarji res prave podlasce in okol prenašajo resne ljudi, take bi jest saniral al pa dal v zapor. Bistvo je dobr nekaj tem je že bilo samo tole, kar se mi je pa sedaj dogajalo je pa višek moram še nekaj dodat zadnjič sva z bratom kupovala avto za cca 3000€ bilo kerga je poklical brat je imel še avto tud en dan je minil pa je avto še zmer bil pri lastniku sicer so pa bili malo slabši.
POtem avto prejšen dan prodan na avto.net naslednji dan vidiš, da je avto spet gor in se prodaja za 500€ več in z prevrtenimi kilometri in to so hitri kar se tiče, ko je oglas objavlen. Jest bi take kaznoval, ker ljudi okol prnašajo z neralno resnico, sanirate take, dobr sem tud sam mal se zjezal s tem ampak zgolj sem avte bolj pogosto menjal zaradi tega, ker sem se jih naveličal pa tud mal slabši so bili.
Zdej ne vem zakaj država ne posrbi nč proti temu, vrtenje kilometrov, švercarija, posredništvo.....
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Sr maj 23, 2007 2:37 pm

V vsakem postu priznavaš, da si se sam tut ukvarjal s temi posli, zdej pa neki jamraš :roll: Barab je vedno več žal...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Sr maj 23, 2007 3:26 pm

:ue
Lp by Mare

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Sr maj 23, 2007 3:33 pm

:lol: :lol: :lol:
325i Coupe

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr maj 23, 2007 4:03 pm

ne razumem pointa topica, je še kdo ki ne razume? naj dvigne roko.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr maj 23, 2007 4:04 pm

Kdor zna, zna.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov