Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
wackosan
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a wackosan Ne maj 20, 2007 7:49 pm

lenivec je napisal/-a:parkiranega, ampak, da mene vidi dana tak način parkiram mi gre izpit.
ker na avtobusni postaji je premalo placa da avto obrneš. in to ej to kaj me razpizdi, če že druge kaznuje zaradi kršitev zakona naj se ga sami držijo. to bi mogla bit osnova njihovega dela.

Mislim da to ni prekršek za odvzem izpita.

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Ne maj 20, 2007 7:53 pm

wackosan je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:parkiranega, ampak, da mene vidi dana tak način parkiram mi gre izpit.
ker na avtobusni postaji je premalo placa da avto obrneš. in to ej to kaj me razpizdi, če že druge kaznuje zaradi kršitev zakona naj se ga sami držijo. to bi mogla bit osnova njihovega dela.

Mislim da to ni prekršek za odvzem izpita.

Polkrožno obračanje na dvopasovnici v smer nasprotno dovoljeni vozni, ali voziti nasproti prometu po enosmerni dvopasovnici?

Ne nas smejat, vakosan.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne maj 20, 2007 8:37 pm

una slika k je na prvi strani...tko je pr ns postavljen policaj "včasih" ko meri hitrost drugim in sicer na zaloški cesti v lj., ponavljam včasih so tko postavljeni

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po maj 21, 2007 9:49 am

abbe je napisal/-a:no ni glih tko k na balkanu nasi ne sprejemajo podkupnine(nekateri ze)
kar se teme tice pa to ni nc nouga.
pr ns se je enkrat v enosmerno zapelau v nasprotni starani kao z luckam pa ene 80km/h je su cesta pa siroka za en avto pa nepregledan (mahala)
tisti k ste z jesenic veste ke je to

me zanima kaj bi blo ce bi se zadel u koga

Jst nism z Jesenic pa vem kje je to. :D
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po maj 21, 2007 9:59 am

jst vem kaj bi blo, un bi bil kriv k bi se pelu po tej cesti...kao ni slišal siren in je mel muzko na glas-tak bi bil izgovor policije zihr kljub temu da je nepregledna cesta.....

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To maj 22, 2007 11:58 pm

A ni že nasplošno prepovedano parkiranje na avtobusni postaji? Da pustimo to da je bil kontra obrnjen. Mene vedno naganjajo plavi, ko čakam koga na avtobusni z 4 smerniki vkloplenimi. Nimam sreče da bi me ustavo na avtobusni, da bi mu povedal da je prepovedano parkirat tam. Je pa kolega to naredo, se je mimo avtobusne odpelal, pa malo naprej ustavo, pa mu je reko policaj, zakaj je šel naprej, pa mu lepo povedal kolega, da parkiranje na avtobusni postaji ni dovoljeno, pa je smrkec vtihno. :twisted: Vse se da če jim lepo razložiš. :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr maj 23, 2007 1:21 am

Lumpy_ je napisal/-a: Vse se da če jim lepo razložiš. :lol:

k bi usaj vedno blo tko :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr maj 23, 2007 1:34 am

Ja to maš pa tud prav. Odvisno na kakega naletiš.

Uporabniški avatar
Gujzer
Nov uporabnik

Kraj: Na soncni strani bohorja

Napisal/-a Gujzer Sr maj 23, 2007 7:56 am

ma ljudje, pa kaj se razburjate, a ni se nobenmu jasno da zivimo v policijski drzavi, in da lahko nasi plavi angeli pocnejo kar zalijo. KAR ZELIJO. Kaj pa ustavljanje prometa na odstavnem pasu na avtobani? Pa razne voznje skozi rdece in se in se?

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Sr maj 23, 2007 9:00 am

he he zadnjič sm vidu k je na avtocesti policaj pelu svojga cucka scat na odstavni pas, smo mu trobl... kr nismo mogl verjet, ustavu je pa na unem pasu ko se še ljudje vključujejo na avtocesto, torej na zelo nevarnem odseku, tok mi je blo žau da nism meu prpravlenga telefona za slikat, bi se lohk mal smejal...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 23, 2007 9:03 am

Jaz sem dobo ze kazen ker je avto na avtobusni postaji stal v kontra smer obrnjen. Kazen je bla smer po napacni strani ceste, pa preckanje polne crte. Me je pa g. policaj cakal da sem priso do avta, da mi je lahko kazen napisal.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Sr maj 23, 2007 9:06 am

Courage™ je napisal/-a: Me je pa g. policaj cakal da sem priso do avta, da mi je lahko kazen napisal.

Kaj hočeš rečt, da si plaču še za to ker si stopu iz avta?

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato Sr maj 23, 2007 11:25 am

Mene ne samo da so ustavli na avtobusni postaji(nič novega), ampak...
Ker sem v soboto pozno zvečer napihal 0.0, se je odločil da me pele na test in sem mogel avto pustit na avtobusni postaji!!:?: :roll: Sem rekel, da avto ja ne more tu bit, če ga lahko nekam prestavim, je rekel ne, ker se mu zdim pod vplivom mamil in tak ne smem vozit. :P .
Test je bil seveda negativen.
Slika

fajn se mamo :)!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr maj 23, 2007 12:06 pm

sj k bi pa nazaj pršla, bi se pa on spomnu, da ti neb smel tm parkirat in bi bla kazen. Nekateri polcaji prov iščejo luknje
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr maj 23, 2007 8:05 pm

Danes sem mel zanimiv primer s policajem v mb. Se peljem proti kolodvoru in tam zavijem levo, v smeri mimo zav. mb. No in seveda prvič v življenju srečam plave tam. Jaz pa nepripasan ker sem se lih vsedo v avto, pa še telefon na uhi pa mami na vlko razlagam neke zadeve pa me ded seveda vidi. No pač ves postopek da skoz, seveda gleda homolomo za šipe, ki pa še jih nisem homologiral (ni blo časa). Pa se vsedem tam v avto k policaju in mi reče ded, kaj ti naj napišem, izberi si da vidim kako boš toleriral. Pa rečem telefon pa varnostni pas,da pač nebi zgledalo da izkoriščam nekaj. Pa reče policaj OK sam si tak hoto. In jaz seveda takoj rečem ne ne, samo varnostni pas bi mel, pa mi napisal samo za pas kazen, homologacijo pa tel. mi je spustil skozi. :lol: Še zahvalo sem se mu lepo na koncu pa sem šel. :twisted:

Dobil sem 41 eur v 16 dneh (polovička)

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Če maj 24, 2007 11:11 am

Prejsni mesec se peljem iz sluzbe proti domu, ura 22:30. Peljal sem se iz smeri Menges proti Mostam...in seveda priletim na radar, nasproti Petrola...omejitev 50, prpelal sem 68...Me vprasa: "Kam se vam pa mudi". Pa mu recem, da domov spat, ker grem iz sluzbe...Mi rece:" Pojdite do sodelavca, ker vas je on zmeril". Mi pokaze merilno napravo kot dokaz...in zacne pisat kazen...slabe volje tam cakam, da izvem kok sm zasluzil...na koncu rece, namesto 100 al 150 eur in 1 kazenske tocke, sem zmanjsal na 40 oz 20 eur. Suuuper, hvala lepa in lahko noc :lol:

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Če maj 24, 2007 11:34 am

WRC555 je napisal/-a:Prejsni mesec se peljem iz sluzbe proti domu, ura 22:30. Peljal sem se iz smeri Menges proti Mostam...in seveda priletim na radar, nasproti Petrola...omejitev 50, prpelal sem 68...Me vprasa: "Kam se vam pa mudi". Pa mu recem, da domov spat, ker grem iz sluzbe...Mi rece:" Pojdite do sodelavca, ker vas je on zmeril". Mi pokaze merilno napravo kot dokaz...in zacne pisat kazen...slabe volje tam cakam, da izvem kok sm zasluzil...na koncu rece, namesto 100 al 150 eur in 1 kazenske tocke, sem zmanjsal na 40 oz 20 eur. Suuuper, hvala lepa in lahko noc :lol:

sm meu podobno varjanto, k sm se peljou iz MB v Graz se je za mano prpelala Honda Accord (plava MB registracija), u glavnem bli smo na hitri cesti in smo se bližal rondoju (omejitve so tam 80, 60, 40) na 80 sm šou ene 120-125km/h, na 60 smo mel not glih ene115 da ni blo preveč (120 kmh/h trajni odvzem) pol sm pa zbremzu na cirka 60 pa v rondo ene 45 -50km/H, iz rondoja pa brez žmigavca (kar ne nardim nikol) un pa čist za mano, men je blo pa že ceu cajt nekej sumljivo, jest sm pa pač učinkovito pelu (da ga pač ne bi tolk oviral) nakar me ustavi mi je takoj skapnl da sm ga najebu, u glavnem model mi je dal za plačat sam 40 Eur in nč pik (lohk bi mi pa natrosu unih pik še pa još, da o kazni ne govorim), še obstajajo dobri kopančmurji

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če maj 24, 2007 12:16 pm

verjeli ali ne mene še nikdar niso ustavili v tem cajtu odkar imam izpit cca. 3 leta pa še mal....tud ko so koga drugega ustavili pa da sm bil zravn niso me nikol povprašal za dokumente itd.....bom mogu prvemu policaju čestitat ko me ustavi :shock: :D

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype Če maj 24, 2007 2:30 pm

TooOldVehicle je napisal/-a:
WRC555 je napisal/-a:Prejsni mesec se peljem iz sluzbe proti domu, ura 22:30. Peljal sem se iz smeri Menges proti Mostam...in seveda priletim na radar, nasproti Petrola...omejitev 50, prpelal sem 68...Me vprasa: "Kam se vam pa mudi". Pa mu recem, da domov spat, ker grem iz sluzbe...Mi rece:" Pojdite do sodelavca, ker vas je on zmeril". Mi pokaze merilno napravo kot dokaz...in zacne pisat kazen...slabe volje tam cakam, da izvem kok sm zasluzil...na koncu rece, namesto 100 al 150 eur in 1 kazenske tocke, sem zmanjsal na 40 oz 20 eur. Suuuper, hvala lepa in lahko noc :lol:

sm meu podobno varjanto, k sm se peljou iz MB v Graz se je za mano prpelala Honda Accord (plava MB registracija), u glavnem bli smo na hitri cesti in smo se bližal rondoju (omejitve so tam 80, 60, 40) na 80 sm šou ene 120-125km/h, na 60 smo mel not glih ene115 da ni blo preveč (120 kmh/h trajni odvzem) pol sm pa zbremzu na cirka 60 pa v rondo ene 45 -50km/H, iz rondoja pa brez žmigavca (kar ne nardim nikol) un pa čist za mano, men je blo pa že ceu cajt nekej sumljivo, jest sm pa pač učinkovito pelu (da ga pač ne bi tolk oviral) nakar me ustavi mi je takoj skapnl da sm ga najebu, u glavnem model mi je dal za plačat sam 40 Eur in nč pik (lohk bi mi pa natrosu unih pik še pa još, da o kazni ne govorim), še obstajajo dobri kopančmurji

ista varjanta pr men zadnč... nimam še nč homologiran, pa se prpelm 104, kjer je 90, pa me ena fajna policajka ustavi in pravi da je 7km/h tolerance in da sm padu u najnižji krog kazni, se pravi 41€ in 16 dni polovička... glede homologacije nič, mi je pa dala pihat, ker sm meu poln avto pijače ko smo za rojstn dan vozl...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov