Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Uber
Nov uporabnik

Napisal/-a Uber Če maj 31, 2007 6:25 pm

Jep... prehitiš ga pol gre pa za tabo... pol ga pa opazš, zmanjšaš na 130, 120, 110, 100... pezde pa kr noče mem :) been there done that... pol mi pa tip še reče... ja a me niste vidl k ste me prehitel... ja ne ane.. če ne bi bremzu... snemal me je pa beli mondeo mimo razdrtega...

je pa pr providi fajn ker ti mer povprečno hitrost... tko da se ga mogoče da nategnt pa začneš počas zmanjševat pa bo mau manj... k top speed bi ornk po žepu udaru :oops:

Uporabniški avatar
AwsoMe
Nov uporabnik

Napisal/-a AwsoMe Če maj 31, 2007 7:20 pm

k ravno vidim da za "naše" konce....
belga focusa al pa kangooja bote težko našli na avtocesti, na regionalni se pa zna zgodit; razdrto, senožeče, ravnica pred kozino, in nato vse do črnega kala, posebej pazit tam preden se gre na AC priključek kastelec!!
drgač pa na avtocesti sta predora kastelic(taprvi) pa dekani (tadrugi), radarja ki ju menjujejo in čeprav se že dve leti vsak dan vozim v koper sem še vedno naletela na radar pred tunelom kastelec ( vsaj vedno sem kazen tam dobila), drgač pa skoz tunele ni radarja, kvečejmu ma dars tiste kamere, ki pa itak nimajo veze s policijo... pa še to, provide se ful rade furajo po koprski obvoznici, kjer je omejitev 100 km/h, ampak zna bit ful hakeljc ki prletiš dol z AC direkt na hitro cesto(obvoznico) pa te takoj zanese čez tisto stotko...
tako da, brez panike... sej boste ziher že prej opozorjeni s strani drugih voznikov...

uuuu pa skor bi pozabla, če vidte da je pred tunelom omejitev 60 dejte peljat res 60, ki se zna zgodit da stojijo na koncu tunela policaji pa vas pridno merjo...čeprav ne vem kako sam sm tud to že doživela...

srečno!
live your life while you have it

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a cakani Če maj 31, 2007 9:19 pm

jap pa na pocivaliscu pred divaco zna bit bel focus k samo meri in slika use k grejo mem po ac, pol pa samo na dom poloznice ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov