Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po maj 28, 2007 6:56 pm

Fedrček si daš sam na leva vrata, desna pa odpreš od znotraj.

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Po maj 28, 2007 6:57 pm

Cash je napisal/-a:Fedrček si daš sam na leva vrata, desna pa odpreš od znotraj.

neeeee saj pa če ti držiš gumbek, mehanizem drži vrata odprta, ti pa pol samo za rob od vrat potegneš, ne rabiš neke fedre in podobne šare ;)

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr maj 30, 2007 5:48 pm

BaSe je napisal/-a:
Cash je napisal/-a:Fedrček si daš sam na leva vrata, desna pa odpreš od znotraj.

neeeee saj pa če ti držiš gumbek, mehanizem drži vrata odprta, ti pa pol samo za rob od vrat potegneš, ne rabiš neke fedre in podobne šare ;)

Base ja neki takega sm si predstavljal, ampak js bi npr imel daljincek, ki bi recimo imel 3 gumbke (prednja desna in leva vrata, ter prtljazna vrata) tako da bi lahko pac z daljinckom odprl bilo kira vrata bi zelel....znotraj nebi rad odpiral avta :)

LP
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če maj 31, 2007 5:17 am

hmmmm to ne vem ki bi dobil taki daljinček, ki bi imel 3 "aux" gumbe, poleg tega pa še gumb za odklepanje in zaklepanje, večina ima samo en dodaten gumb poleg nujnih dveh :D

touran
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a touran Če maj 31, 2007 7:16 am

daewoo_rugby je napisal/-a:pri nas to ni dovoljeno
,

Jaz mam že 4 leta brez ključavnic pa nihče še porajtal ni če mu nisem povedal tko da zaradi mene je lahko prepovedano.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če maj 31, 2007 8:49 pm

touran je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:pri nas to ni dovoljeno
,

Jaz mam že 4 leta brez ključavnic pa nihče še porajtal ni če mu nisem povedal tko da zaradi mene je lahko prepovedano.

in kako imas porihtano glede odpiranja??
LP
Slika

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če maj 31, 2007 9:23 pm

tudi jaz sem si omislil to zadevo, in je čisto preprosto poleg 2 motorčkov ( govorim za primer vrat brez pritljažnih ) in 2 poperjev ( kar je v bistvu močan feder ki ga daš med karoserijo in vrata ) in elektronike je to vse kar rabiš.

Dobil sem zraven daljinca , ki ima omogočeno odpiranje vrat z gumbom za vsaka vrata posebej in alarmom, v kolikor ti aku odpove imaš pomožno stikalo , ki ti vrata odpre.

Se pravi pritisnem gumb daljinca, se avto odklene , motor potegne neko zajlico in ta odprejo vrata, ven jih porine feder, tako da jih lahko primeš in odpreš..to je vse !enostavno....aja, pa o prepovedani zadevi ne duha in sluha....

lp.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov