black je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Rad bi tudi videl procent ljudi ki se res vozijo 160 konstanto po AC, kot je že nekdo omenil. Mislim da je zelo majhen.
Procent ljudi je največji (po moje) tistih, ki vozijo med 110 in 130, malo manj je tistih , ki vozijo 140 in 150, redki pa smo, ki vozimo 100 ali pa 180. Je pa potem še par izjem ki vozijo nad 200.
In še nekaj najnevarnejših
tisti ki vozijo od 90-110
Ali res? Sam ne vozim več kot 110km/h po avtocesti, večinoma pa se priklopim za kak kamion in se šlepam z zmanjšano porabo za njim do mojega cilja. Pa če bi bili mi ki vozimo od 90 pa do 110 najnevarnejši, bi bilo tam največ nesreč, pa jih očitno ni. In kaj boš potem zame rekel, ko imam za sabo več kot miljon in pol kilometrov prevoženih brez nesreče v kateri bi bil kriv. Priznam pa da sem človeku iz objesnosti razbil avto na parkirišču (totalka), ko je stal njegov avto pri miru, on pa je sedel notri in se ni hotel umaknit, da bi jaz zapeljal ven iz parkirnega boksa. Ampak to nima veze s hitrostjo na avtocesti ali navadnih cestah.