Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Re: nov airbag?

Napisal/-a kr3mn1 To sep 23, 2003 5:28 pm

NastyGirl je napisal/-a:ojla,

a mi lahko kdo od vas pove kolk je cena volana z novim airbagom? :oops:

kupla bi avto brez airbaga-a se splaca pol naknadno dat to vgradit?

pa se: kje bi dobla to? kak link al pa telefonsko od koga k bi to naredu,...hvala

jest ti lahko pištolo posodm pa se kuj ustrel. ni ravno zdravjo priporočljiv airbag naknadno not dajat. drgac je pa sam volan 15, airbag pa 20, (na črnmu), nova roba, rabiš še računalnik za 40, kabl, varovalke. edina pametna (pa še to vprašljiva) rešitev da ti servis naredi. velik denarja. računej čez 200 tisoc. pomaga? odvisno od karambola. jest sm svojga vn uzel. tak da, raje premisli.

lp, kr3mn1

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To sep 23, 2003 5:40 pm

Ne vem če se to splača! Pomoje ne!

Drgač pa kje ti je fora da airbag vn vzameš če ga maš not????

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 To sep 23, 2003 5:48 pm

Bor je napisal/-a:Ne vem če se to splača! Pomoje ne!

Drgač pa kje ti je fora da airbag vn vzameš če ga maš not????

čudn občutek sm imel če po pravic povem. avto je bil že prej enkrat tud karamboliran. ga imam doma sedaj, lahko prodam :) pri karambolu ga potem nisem pogrešal, mislim celo da bi me drugače vrat bolj bolel... kaj morš, ljudme smo si različni. je imel pa potem zaradi tega avto spredaj masivno traverzo namesto predne stene pod hladilnikom ter stari procon-ten sistem s 3mi centimetrskimi jeklenimi vrmi (2 za zategovalce pasov 1 da potegne not volan) vezanih okrog zadnega dela menjalnika. pa se motor ti ustavi do dolocene mere in postavi pokonci ce je res prehudo.

lp, kr3mn1

obo
Novinec

Napisal/-a obo To sep 23, 2003 5:54 pm

jst tud ne priporocam da se takole naknadno da not air bag. ce gres pa na servi te pa pride pisi risi vec kot 250k z vsem skupaj...premisli ce se ti splaca... :ne
Slika
...GO AHEAD, MAKE MY DAY...
Tujega nocem,svojega ne daM
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov