Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Kraj: ...ja ka pa te ti tu delaš...

DUMIDA Avto d.o.o. // Dobrenje, Pesnica pri MB (mnenja, ...)

Napisal/-a Mirando Po nov 27, 2006 8:11 am

Mene pa zanima kakšne so vaše izkušnje z omenjenim serviserjem // prodajalcem??
....Vemo marsikaj, pa še se učimo.....

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Napisal/-a Mirando Sr jun 20, 2007 6:41 am

...očitno tema, nevredna debate....

Skratka; naše izkušnje s servisom so dokaj slabe!

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Sr jun 20, 2007 6:44 am

Na Volvo forumu vsi full hvalijo...

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Napisal/-a Mirando Sr jun 20, 2007 7:29 am

mikko je napisal/-a:Na Volvo forumu vsi full hvalijo...

S tem, kako je na Volvo programu - nimam pojma. Verjetno niso isti mehaniki...

Ali se vam to, da se za opravljeno delo, oz. posege na vozilu ne izdaja nobeno servisno potrdilo, v smislu npr. servisnega kartončka v motornem delu, da se o potrjevanju al pa vpisu posegov v servisno knjigo sploh ne pogovarjamo... normalno!?

Avto pride s servisa, pa ne veš ali je bila dolita tekočina za pranje vetrobranskih stekel; ali pa je bilo na avtu menjano olje, jermeni .... ?!?!?!??! :evil:

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Sr jun 20, 2007 7:39 am

Do pred kakšnim letom smo vozili k njim Peugeota. Za moje pojme edini usposobljen in pošten servis za Peugeot v Sloveniji!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jun 20, 2007 7:46 am

večina jih hvali servis, kolega ki ima S16 pa so se mu zamerli, saj ko je bil avto na servisu je bil on 50m vstran na pumpi in je videl kako so ga mimo v blokadi žgali... kao testirali nekaj.

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Napisal/-a simon1 Sr jun 20, 2007 9:52 am

:roll: :roll: nimam najbolšega mnenja,predvsem so neprijazni in se ne držijo ure in datuma!! :shock:

Vozim pa na Peugeot servis...oziroma sem včasih vozil tja...zdaj odkar pa imam novega Peugeota pa vozim v Slovensko Bistrco k Peugeot avto Golec in sem ful-ful zadovoln..pa tudi par mojih kolegov je prekloplo tja in tudi hvalijo!! :D

Treba probat... ;)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr jun 20, 2007 10:02 am

zdaj je opet konkurenca v mb.. kolmanič ima tudi peugeota, pa tak in tak je že od vedno tudi v miklavžu nek servis ne?

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Sr jun 20, 2007 10:06 am

za Volvo res pravijo, da je Dumida odličen servis, sicer pa ne morem tega potrditi, ker je malo daleč, da bi iz ljubljane vozil avto v maribor menjat olje. Volvo so mi dobro poštimali na Tetra-Mark (avto so poštimali že pred rokom, posvetili so se tudi detajlčkom - npr. namazali avtomatsko anteno ...), a to ni zdaj uraden servis.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 20, 2007 10:15 am

simon1 je napisal/-a::roll: :roll: nimam najbolšega mnenja,predvsem so neprijazni in se ne držijo ure in datuma!! :shock:

Vozim pa na Peugeot servis...oziroma sem včasih vozil tja...zdaj odkar pa imam novega Peugeota pa vozim v Slovensko Bistrco k Peugeot avto Golec in sem ful-ful zadovoln..pa tudi par mojih kolegov je prekloplo tja in tudi hvalijo!! :D

Treba probat... ;)

Off topic. Ti vozis crno 407 coupe ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr jun 20, 2007 10:34 am

Kaj se je Golec v Bistrici kaj popravil po novem? :shock: Ker koliko sem jaz slišal (in tudi videl) pred nekaj leti, so bili precej šlampasti. Sosed jih je takrat videl da je staro olje vprimešal novemu in vse skup vlil v mašino. Pa še lastnik je sicer prodajal svojega Volvota in ga kao ful hvalil, nato pa vidim da so same drože. No, če se je servis sedaj kaj izboljšal, potem pač ni problema.
Za Dumido lahk rečem da so res vredi, vsaj kar se Volvotov tiče, za druge znamke pa nebi vedel...
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Napisal/-a Mirando Sr jun 20, 2007 10:50 am

DaDek je napisal/-a:zdaj je opet konkurenca v mb.. kolmanič ima tudi peugeota, pa tak in tak je že od vedno tudi v miklavžu nek servis ne?

...take neprijaznosti, kot sem je bil 2x deležen pri Konjedicu, pa še ne...
Mene tam zagotovo več ne vidijo!

Kolmaniča ne poznam; ne vem kako je tam s kadrom. So specifike na posameznih znamkah, tipih avtov. Izkušnje so dragocene. Če servsiiraš, šraufaš vse "povprek" od Peugota, Daewooja-a (oppa Chevroleta), Opla...itd., pa je to že bolj tak...

blazp je napisal/-a:.....avto so poštimali že pred rokom, posvetili so se tudi detajlčkom - npr. namazali avtomatsko anteno ...),....

Evo bravo; to pogrešam pri uradnih, pooblaščenih serviserjih!
Da res avto malo boljše pogledajo, preizkusijo, opozorijo na morebitne napake, namažejo kak del....itd.itd. Skratka, da tisti ki prevzame avto, ve kako je z vozilom, kaj so delali itd.itd.

Mislim, da je ključen problem v kadru, tako da lahko imaš z istim servisom povsem različne izkušnje...

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Napisal/-a simon1 Sr jun 20, 2007 3:53 pm

Courage™ je napisal/-a:
simon1 je napisal/-a::roll: :roll: nimam najbolšega mnenja,predvsem so neprijazni in se ne držijo ure in datuma!! :shock:

Treba probat... ;)

Off topic. Ti vozis crno 407 coupe ?

Jaap...tale je moj ja....zakaj pa!?? :D

Mislim da sma se midva v SG.-ju vidla...

Že nekaj časa hodik k Golecu v Bistrco in lahko še enkrat potrdim,da so super..vedno se potrudijo in tudi za nadomastno vozilo ni nikoli problem pa še prijazni so...priporočam :!:

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Sr jun 20, 2007 4:08 pm

Glede servisa na Dumidi ne poznam.
Glede volvo prodajnega oddelka pa so porazni. Takega nategovanja že dolgo nisem videl. Tiste prodajalke bi morale delati rajši na tržnici, nič na nivoju znamke. Prideš gledat novega S80, one ti ponujajo S40, ko vidijo, da te zanima samo S80, ti hočejo na silo prodati varjanto V8, max oprema. Da tehničnega znanja ne omenjam. Vse not, ker se dobro čuje.

Pri leasingu zavlačujejo, da je ravno odobren izven akcije 0%, potem se 1,5 mio bivših kar zgubi med MB in LJ. Za tesni avto ista oprema, samo sprednji senzori zraven hočejo več kot za novega. Šlo se je takrat za novega S80.

V glavnem žjucev več šlo kot na celem šolanju do zdaj.

LP

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr jun 20, 2007 4:12 pm

Mitek.. to ti je prodaja.. haha :D

drugače pa.. jas bi na jarca pelo :)

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Sr jun 20, 2007 4:18 pm

Ja.. ni ga moža čez Jarca.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr jun 20, 2007 4:23 pm

glede na to da že ladje prodaja in šraufa, bi pa ja mož vajenec tudi znal poprijet francoza :)

Slika

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Napisal/-a Mirando Če jun 21, 2007 6:43 am

Ufff ! smo offtopic, pa vseeno:

Jarc bi si najbrž zaslužil svoj topic.... :evil:

1x se spomnim sem prišel prevzet avto...polno dvorišče strank, pa pride iz salona ga. Jarc in se je tako drla na enega smrkavca (kao delavca) kaj ji šari po Chayenu, da smo vsi kar otrpnili....Bolj ej trdil, da ga je "samo opral", bolj se nam je dozdevalo da ga bo nakloftala....! jaooooo.....

O servisu pa kdaj drugič....

No ja, povsem normalno to ni! ;)

btw: Mislim, da Tomose tud šraufajo 8)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov