Debate, ki niso vezane na ostala področja...

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 Sr sep 10, 2003 2:25 pm

Men se zdi pa ta smrček takoooooooooo grd, da raje na dve leti dam štrihat havbo. Misel da bi avtomobil tako iznakazil, se mi zdi grozna. Avto se mi zdi nekako izrojen. To je pa seveda samo moje osebno mnenje.
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

smrček

Napisal/-a darkdog24 Sr sep 24, 2003 8:26 pm

Joj folk kake fore mate vi.A ni bolš prihranit unih 20000SIT v žepu pa potrpet mal z unim smrčkom kot pa dat haubo barvat.Eni tk pravite kot da bo auto razneslo ker je tk grd avto z unim gobcom gor da Bog pomagaj.Če mene vprašaš bi js dal cel avto v smrček če bi blo to potrebno sam da bi avto bil tak kot mora bit.Boli me k**** za lepoto po zimi.Kje pa maš kak avto lep po zimi? Žlundra,sol,dež,pesek,sneg....avto lahk pereš 8 ur na dan pa se sam enkrat zapelji na cesto po zimi in adijo lepota.Zato smrček gor al dol ni nobene razlike.Smrčka nebi verjetno dali gor tsti ki ne mislijo sami plačat za barvanje in bojo verjetno dnar dobili od starih.V takih promerih bi mene tud bolijo k**** za cel avto,sej bo tk foter dal dnar za štrihanje.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

smrcek

Napisal/-a seat Sr sep 24, 2003 8:37 pm

Darkdog23 jst se cist strinjam s tabo sej pozimi itak avto operes sam zarad soli in snega vazn je da men tisti p******i kamencki ne obtovcejo havbe sej ze itak dobis pesek po celem avtu no pr smrcku mas vsaj najbolj izpostavlken del malo zavarovan.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Sr sep 24, 2003 8:39 pm

Jst tud studiram da bi dala gor neki an, sam teli smrcki se mi zdijo ogabni za pogledat :?
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Re: smrček

Napisal/-a WhiteCell Če sep 25, 2003 8:39 am

darkdog23 je napisal/-a:Joj folk kake fore mate vi.A ni bolš prihranit unih 20000SIT v žepu pa potrpet mal z unim smrčkom kot pa dat haubo barvat.Eni tk pravite kot da bo auto razneslo ker je tk grd avto z unim gobcom gor da Bog pomagaj.Če mene vprašaš bi js dal cel avto v smrček če bi blo to potrebno sam da bi avto bil tak kot mora bit.Boli me k**** za lepoto po zimi.Kje pa maš kak avto lep po zimi? Žlundra,sol,dež,pesek,sneg....avto lahk pereš 8 ur na dan pa se sam enkrat zapelji na cesto po zimi in adijo lepota.Zato smrček gor al dol ni nobene razlike.Smrčka nebi verjetno dali gor tsti ki ne mislijo sami plačat za barvanje in bojo verjetno dnar dobili od starih.V takih promerih bi mene tud bolijo k**** za cel avto,sej bo tk foter dal dnar za štrihanje.

očitno si uporabnik in zagovornik grdobije pod imenom "smrček"...ok joke..
lej fora je da je druga...lepša varianta...3Mova folija...posebna..ki obija kamenčke...se skoraj nič ne opazi...dobr če gledaš z 1-2m opaziš da je nekaj na haubi..drugače ne....fora je ...da je popolnoma enak učinek kot s mrček....samo da se ne opazi..zato hitr k fazerju :noro
V8 POWER

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Če sep 25, 2003 8:50 am

nekateri modeli imajo to zadevo, ki ji pravite smrček še poleti gor :rofl

no, pa pod smrčkom se tudi nabira vlaga in sol

lp

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 25, 2003 8:57 am

Smrček, ali bolje rečeno nagobčnik, je res grd, samo uporaben. Jest sm enkrat gledal eno oddajo, k so odstranjeval to folijo (mogoče ne od 3M) in je bla totalna jeba, na konc so ponucal par ur pa nevemkva vse so sprobal. No na koncu so je končno po delih dol potegnil, pa je blo na havbi še ful lepila, pa havba je bla vseen napikana. Tko da ne vem, kaj je bolš. Kokr za koga.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Če sep 25, 2003 9:02 am

Pugi ma ze 1 let to gor...pa še noben kamencek ni predrl..
je pa tko..folij je velik..in odvisno kasno kvaliteto mas...
pa nalepke ni nobena panika dol spravt....
če znaš
V8 POWER

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 25, 2003 9:04 am

Ja, sej tm so zadevo grel, pa klince (želetke), pa...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Če sep 25, 2003 9:07 am

greš k enmu monterju nalepk.. on bo 100% znal odstrant
Zadnjič spremenil WhiteCell, dne Če sep 25, 2003 9:10 am, skupaj popravljeno 1 krat.
V8 POWER

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Če sep 25, 2003 9:09 am

Pred parimi leti je bil na Lj sejmu en tip iz MBja -> mel je "štant" in je temnil šipe pa enga Yarisa je cist celga iz enga kosa oblekel v prozorno folijo -> havbo in blatnike + odbijač -> dajal je 7 let garancije na folijo (na to foro imajo cele avte oblecene v Nem, Itl za taksije - spremenjena barva iz rdece v oker)

Zdej me pa zanima ce ima kdo cifro od tega strica oz. ce je kdo slisal za njega je pa uglavnem nekje okrog MBja.

P.S: Kolk pride pr Fazerju folija z leplenjem za havbo?

:?: :?: :? :) :D

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a vuk Če sep 25, 2003 9:54 am

Nazadnje ko sem spraševal 11.900 SIT . lp vuk
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov