Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

SSangyong Musso

Napisal/-a pugi405 Če sep 25, 2003 9:20 am

A bi mi lahko kdo kej več povedal o tem avtu? Kolk more bit star, da se ga da dobit za cca. 2-3 mio SIT?

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 25, 2003 9:30 am

Moj bivši šef ga ma, eno od prvih verzij. Kolk koštajo ti ne vem povedat. So pa zlo dobri za po terenu in majo električno priklopljiv 4WD, kot tudi reduktor. Mašino ma on dizla in je od Mercedesa, torej naj bi bil kar vzržljiv. Men je všeč.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če sep 25, 2003 9:33 am

mašina je od marcedeza noter in bolj žejno žval boš težko dobil, govorim za diesel mašino.

Drugače pa je avto kot se šika!!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

surovina
Nov uporabnik

Napisal/-a surovina Če sep 25, 2003 10:49 am

Očitno je mazda mx3 veliko vozil ta avto ker blage veze nima niti o motorju niti o avtu. pa lep pozdrav.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Če sep 25, 2003 10:56 am

mb207d je napisal/-a:Očitno je mazda mx3 veliko vozil ta avto ker blage veze nima niti o motorju niti o avtu. pa lep pozdrav.

No pa ti povej resnico o tem avtomobilu, jaz sem samo podal moje mnenje na lastne oci videnega in prebranega v Italijanskih avtomoblističnih revijah ter izkušnje enega od lastnikov dotičnega vozila .

Bi te pa vprašal ce imas navado pljuvat po vseh ljudeh na sploh v zivljenju al samo po tistih, ki nimajo istega mnenja oz. izkušenj kot ti??

Da pa "blage veze nima" govori sam sebi ne pa meni, OK?!
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Če sep 25, 2003 11:23 am

Pugi405: nekaj podatkov dobiš na tej strani

Kar pa ne piše, je to da ima ta avto (tako so povedali na nuvolariju, ko so ga testirali) do 40 l/h porabe pri voznji z reduktorjem.
Drugace pa je not zelo udoben.

Ej... mb207d......kje si zdej .....al nisi mel blage veze o teh podatkih??

Al te je bolj zmotlo uno o marcedezovi mašini? Zakaj pol ne pljuvas tudi po Nixxonu??
(Nixxon: sej ves da ne mislim tega resno :lol: )

Drugic pa raje tiho bodi in pojdi pisat po internetnih pljuvalnikih, ne pa sem.
Tle smo zato, da si izmenjujemo misli in izkušnje ne pa da pljuvamo drug po drugem, kot bi nas rad ti naucil.

Pugi405: upam, da bos na unem naslovu nasel kaj vec koristnih infarmacij , za to zadevo z mb2... pa se ti opravicujem, ker sem napisal kar mislim kar tle na forumu.

LP vsem
Slovenski Mazda forum

kaktus15
Nov uporabnik

Napisal/-a kaktus15 Če sep 25, 2003 11:41 am

Pa dajte ne pametni bit! Prvo bi povedal da se z reduktorjem tako redko vozis, oz skoraj nikoli saj ima avto ogromno navora. Sami smo si lastili ta avto z mercedesovo 2,9 ali 3,0 (nisem ziher) masino in je pozrl max9,5l! Smo ga pa vozili tudi po terenu in stvar se res zelo dobro obnese! Mislim da je eden boljsih terencev glede na komfort/cena/zmogljivost. Pa zvok je tudi tapravi saj ima masina 5 cilindrov.

lp,
kaktus

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Če sep 25, 2003 11:43 am

sej nisem reku, da je normalna voznja "draga", sigurno pozre vec kot ksen drug avto/terenec...........mislil sem da je lačen z reduktorjem, zgleda pa da se nisem pravilno izrazil
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 25, 2003 11:45 am

Ja, zvok je kr orenk. S tem, da je on mel mašino brez turbine. Pa je reku, da, čeprav se da med vožnjo vklopit tako reduktor kot 4WD, to ni priporočljivo, ker grejo prej razni prenosi pa kkšne sklopke (ne vem a je reku sklopke al pač neki podobnga). Za izklopit moraš pa, se mi zdi, ustavit.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov