Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
GregaST
Novinec

Kraj: Medvode

Napisal/-a GregaST Po jun 11, 2007 6:15 pm

In bloki so samo v Ljubljani in nikjer drugje na svetu? Nekje na vasi so tudi 3 nadstropne hiše.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po jun 11, 2007 6:27 pm

@abbe: Drugič citiraj oz. napiši kdo je napisal post za daljinsko odpiranje/zapiranje šip...

Naj bo gola formalnost...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Po jun 11, 2007 7:43 pm

Jaz vsak dan uporabim recimo, ce mam slucajno okno odprto, ko se peljem kam blizje, da ne saltam klime vsakic za brezveze, pa pol ze ugasnem avto, vzamem kljuce in pozabim zapret sipo. pa samo od zunaj stisnes, pa ti zapre =)

pa nasploh je fajn tudi recimo, ce hoces samo malo pustit sipe odprte, drzis pa pol zaklenes in mas lepo vse enakomerno par centi samo odprte, ce ga ze kje tako pustis :)

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Po jun 11, 2007 10:12 pm

Ja itaq da je fajn, zej morm sam se pogledat z testerjem ce moj omogca to, ce je res da
to lahko sprogramiras samo na (1C0 959 799 X ali 1J0 959 799 X X= poljubna črka) teh avtomobilih. drugace bomo pa se kr naprej kluce obracal da se bo shladilo, in obratno stal na dezju in zapiral sipe :cry:

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line To jun 12, 2007 10:34 am

če ima za deževat ja ne boš toliko neumen da boš odpiral šipe in čakal da se uščije. ter potem kot budala tekel dol cel v paniki. če je tako si si sam kriv. kot da vam je težko počakat 2 min zraven avta, se usest, dat klimo na ful in se odpeljat. mislim, do neke meje naj bo udobnost, samo z tem pa res pretiravate. ko so bli še jugoti in podobno si s lhko samo pržil. kakšne električna stekla al karkoli.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
GregaST
Novinec

Kraj: Medvode

Napisal/-a GregaST To jun 12, 2007 3:12 pm

Tole si pa mal mim užgal RED_line. Podobno bi lahko rekel za klimo. Čist navadna afnarija. Sej lahko šipe odpreš pa počakaš da se avto mal prezrači.

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI To jun 12, 2007 3:23 pm

RED_line je napisal/-a:če ima za deževat ja ne boš toliko neumen da boš odpiral šipe in čakal da se uščije. ter potem kot budala tekel dol cel v paniki. če je tako si si sam kriv. kot da vam je težko počakat 2 min zraven avta, se usest, dat klimo na ful in se odpeljat. mislim, do neke meje naj bo udobnost, samo z tem pa res pretiravate. ko so bli še jugoti in podobno si s lhko samo pržil. kakšne električna stekla al karkoli.

Zakaj te moti daljinsko odpiranje in zapiranje šip? Honda še ni tega pogruntala?

iBiZaSeAt
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a iBiZaSeAt Sr jun 13, 2007 7:28 pm

hladni je napisal/-a:jaz mam in je le šminkerija. tudi če to nardim kr je vroče, mi je nerodno kr narod takoj pogrunta da šminkiram. Že takrat ko sm sedel na terasi in odklenil avto v sedečem položaju in so se pač vse luči prižgalie so že zavijali z očmi. tak da...živeli šminke!
kaj te briga,kaj si drugi misljo važn da se ti z večjim užitkom v avto usedeš, ne pa da k odpreš vrata da butne vate vsa guna vročina!!

Uporabniški avatar
elleven
Nov uporabnik

Napisal/-a elleven Ne jul 01, 2007 3:24 pm

hladni je napisal/-a:jaz mam in je le šminkerija. tudi če to nardim kr je vroče, mi je nerodno kr narod takoj pogrunta da šminkiram. Že takrat ko sm sedel na terasi in odklenil avto v sedečem položaju in so se pač vse luči prižgalie so že zavijali z očmi. tak da...živeli šminke!

Z Vag-Com-om lahko ugasneš tiste lučke ko zapiraš/odpiraš, pa boš mel bolj diskretno :D, malo manj šminke..., pa še zavijal ne bodo :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov