Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne jul 01, 2007 2:12 pm

ManIAK je napisal/-a:Problem se pojavi, ker je treba odvoz starih gum in kurjenje njih drago plačat... Tega se vsakdo izogiba.. ;)

mogoce je tukaj problem v samem - u ki so ga naredili s tem showom
torej ze zaradi tega nimajo tega namena... ali pac (precej grdo)

uglavnem nebivedu kaj pa kaksn Svet kjer imajo tudi posluh za samo ljudstvo
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne jul 01, 2007 2:37 pm

Mactron, se ne splača ukvarjat s tem po raznih svetih ali po tv-ju, ker potem pridejo do izraza nasprotniki tega športa in se jih začne upoštevat in potem smo vsi mi na slabšem, ker upoštevajo take ljudi in se potem ne da dobiti dovoljenj za take tekme. Samo pustiti par ton gum na travniku poleg ceste(ne na enem kupu, ampak v dolžini najmnaj 100 metrov) je pa vseeno zelo slaba odločitev. Ampak če naslednje leto ne bo več te tekme na brnčičevi, potem vemo koga krivit.

Mi je pa žal, da nisem posnel par stvari - recimo to da redarji niso govoril slovensko na javni prireditvi v sloveniji. Pa me ne briga njihova nacionalnost, ampak na javnih prireditvah v sloveniji je uradni jezik slovenščina. Kako oni govorijo v družbi ali doma, me pa ne zanima.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Re: Javno pozivam organizatorja...

Napisal/-a mito155 Ne jul 01, 2007 9:52 pm

nebivedu je napisal/-a:
mito155 je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:...srečanja "Festivala avtomobilizma 2007 23. ter 24.6.2007" (alias 201m drag na brnčičevi), če bo kej pospravil ali naročil pospravljanje gum, ki še vedno kazijo ulico po enem tednu od dogodka.

je pa zanimivo da to rečeš ti, kateri si se nekaj časa nazaj z psom v avtu se vrtel po zelenici s tvojim terencem pred gorenjem in tam mirno skakal čez robnike...

:roll:

ne zagovarjam pa tistih gum ki so tam... da ne bo kdo mislil da sem kolega z organizatorjem.. :lol:

Od kdaj je sedaj gonjenje s terencem po zelenici isto kot pustiti 10 ton gum na travniku. Poleg tega sem se enkrat peljal po zelenici in čez travnik - noben se ni vrtel na travi, tko da tega ti ne boš govoril.

Pa ko mularija ukrade avto, se goni za savo in potem na MOJEM travniku zažge avto je tudi vseeno, očitno! Sej važno je samo to, da se je en zapeljal čez travnik, če pa drugi pustijo 100 ton odpadkov pa to ni nič hudega.

Tudi sam ne bom dovolil hoje po mojem travniku(sam sem namreč lastnik enega dela travnikov ob brnčičevi), pa delajte tekme kje drugje.

potem si isti kot mulci... če lahko oni, zakaj ne bi še jest... nima pa veze, vrteti ali zapeljati... travnik je last gorenja in obnašati se moraš spoštljivo ... pa če ti vsak dan mulci pred oknom kros vozjo... to ni moj problem.. take stvari sem ti omenil samo zato, ker nas zaradi upoštevnja kulture in ne smetenja noben ne podi iz parkinga pred gornenjem... oz. 2 x so nas nagnali ker so se en teden pred tem "mulci" gonili čez tisto travo...upam da zdaj zastopiš zakaj tak bes... in pa seceda da skačeš čez robnike zadaj pa sedi nasedežih kuža se mi zdi popolnoma neodgovorno od tebe proti psu... konec koncev naj bi ga imel rad... lahko si pa sposodim jest kangoo-ja na šihtu pa gremo ponoč mal čez BTC... s tabo v kufru... recimo...

če te pa tok motijo tiste gume pa imaš dve opciji: ali prijaviš na inšpekcijo ali pa si tiho in jih sam umakneš... lahko pa delaš reklamo za organizatorje in jih daš na tv ali časopis in se pač tak drag tam prepove... kar se mi zdi še najboljša ideja...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne jul 01, 2007 10:02 pm

mate neko debato tu ne. je že kdo pospravil btw? :D

lp.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Re: Javno pozivam organizatorja...

Napisal/-a nebivedu Ne jul 01, 2007 10:08 pm

mito155 je napisal/-a:potem si isti kot mulci... če lahko oni, zakaj ne bi še jest... nima pa veze, vrteti ali zapeljati... travnik je last gorenja in obnašati se moraš spoštljivo ... pa če ti vsak dan mulci pred oknom kros vozjo... to ni moj problem.. take stvari sem ti omenil samo zato, ker nas zaradi upoštevnja kulture in ne smetenja noben ne podi iz parkinga pred gornenjem... oz. 2 x so nas nagnali ker so se en teden pred tem "mulci" gonili čez tisto travo...upam da zdaj zastopiš zakaj tak bes... in pa seceda da skačeš čez robnike zadaj pa sedi nasedežih kuža se mi zdi popolnoma neodgovorno od tebe proti psu... konec koncev naj bi ga imel rad... lahko si pa sposodim jest kangoo-ja na šihtu pa gremo ponoč mal čez BTC... s tabo v kufru... recimo...

če te pa tok motijo tiste gume pa imaš dve opciji: ali prijaviš na inšpekcijo ali pa si tiho in jih sam umakneš... lahko pa delaš reklamo za organizatorje in jih daš na tv ali časopis in se pač tak drag tam prepove... kar se mi zdi še najboljša ideja...

Kako nima veze voziti se ali vrteti se na travi. Če se jaz lepo zapeljem čez travo, potem se na travi ne bo skoraj nič poznalo, verjemi pa da če se dvakrat zavrtim na travniku, da bo kmet kar kako uro rabil, da bo luknje mazaj zasul, pa kake pol leta preden bo spet trava rastla.
Do sedaj se pes že ni pritoževal nad mojo vožnjo(za prvi maj je z menoj naredil 1700km), če bi ga motilo, sploh nebi hotel iti v avto, tko pa samo da vrata odprem, je že prvi v avtu. Tut offroad tekmo sem že vozil s psom na zadnjem sedežu, pa se ni nič pritoževal, še všeč mu je bilo. Pač je psu všeč, da skače po avtu. (sicer pa pravijo, da je pes odraz lastnika, torej, če je men všeč offroad, je očitno še pes prevzel to)

Pa še nekaj - tisti travnik ni last gorenja, lastnik je nekdo drug, dvakrat pa lahko ugibaš kdo. Gorenjevo je samo parkirišče in stavba, ter zemljišče pod njo in dovoz na parkirišče.

Gume me motijo zato, ker bo v bodoče ena tekma manj zaradi neodgovornega organizatorja. Ljudje se nad gumami zgražajo in pritožujejo in naslednje leto ne bodo dali soglasja zato da bi taka tekma na tem mestu bila, ker letos organizator ni spucal prizorišča.

Sicer pa je resnično tako - kjer se osel valja, tam dlako pusti in organizator je letos pustil par ton gum na prizorišču.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne jul 01, 2007 10:09 pm

po branju sodeč se odmikate od teme, če res hočete ukreniti nekaj potem kontaktirajte tisto osebo,ki je organizirala samo prireditev če to ne zaleže potem zagorzite z kaj vem vsemi službami itd....mislim da je pisanje postov odvečno, ker se s temi posti težko kaj doseže ker tega (in sm prepričan v to da) ne bere sam organizator oz. tista oseba ki je objavila da bo dogodek na tem forumu

zato najprej kontaktirat osebe ki so priredile to oz. napisati protestno pismo (email) in izraziti svoje mnenje

osnaževanje okolja negleda na to kakšen izdelek oz. snov je v okolju je dejstvo da če bi nas kdo dobil pri tem dejanju (osnaževanje) bi nas po hitrem postopku izpraševali itd....če zakon velja za NAS potem velja tudi za NJIH!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Ne jul 01, 2007 10:10 pm

Dadek
Nope, gume še vedno ležijo razmetane po travniku v vsaj 100m dolgem kupu.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Ne jul 01, 2007 10:12 pm

adis je napisal/-a:po branju sodeč se odmikate od teme, če res hočete ukreniti nekaj potem kontaktirajte tisto osebo,ki je organizirala samo prireditev če to ne zaleže potem zagorzite z kaj vem vsemi službami itd....mislim da je pisanje postov odvečno, ker se s temi posti težko kaj doseže ker tega (in sm prepričan v to da) ne bere sam organizator oz. tista oseba ki je objavila da bo dogodek na tem forumu

zato najprej kontaktirat osebe ki so priredile to oz. napisati protestno pismo (email) in izraziti svoje mnenje

osnaževanje okolja negleda na to kakšen izdelek oz. snov je v okolju je dejstvo da če bi nas kdo dobil pri tem dejanju (osnaževanje) bi nas po hitrem postopku izpraševali itd....če zakon velja za NAS potem velja tudi za NJIH!

Jaz samo opozarjam da bodo take tekme prepovedane zaradi odnosa organizatorjev. Pač če bi na vsaki taki tekmi tok gum pustil na prizorišču, bodo take tekme kmalu čisto prepovedane. To pa bo slabo za nas vse.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po jul 02, 2007 2:45 pm

nebivedu, daj poglej, če je kaj gum dimenzije 225/45/17 bi rabil za drift. :P
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
vajenc
Nov uporabnik

Napisal/-a vajenc Po jul 02, 2007 3:08 pm

Tudi sam se dnevno vozim po tej cesti in moram rečt, da je res prav grdo, kar so pustil za sabo in to s športom kot takim nima nobene veze. Tukaj se vidi, da pri nas inšpekcijske službe še zdaleč ne opravljajo svojega dela, vsaj tam ne, kjer bi bilo to res potrebno.
(Mogoče se bo pa Jankovič na poti k vrtičkarjem kaj mimo vozil in pospravil? ;) )

Jozzef
Nov uporabnik

Napisal/-a Jozzef Po jul 02, 2007 7:22 pm

Na vaše pritožbe se je v nedeljo odzvala četrtna skupnost Črnuče, pozvala organizatorja k vzpostavitvi prvotnega stanja in takoj danes dobila naslednji odgovor:

Pozdravljeni.

Kot organizator Vam sporočam, da bodo gume odstranjene v torek zjutraj. Podjetje, ki je edino pooblaščenbo za odvoz uporabljenih pnevmatik, nam je namreč že prejšnji teden zagotovilo, da bodo pnevmatike odpeljane. Zatrdili so nam, da trenutno zaradi prevelike zasedenosti tega niso mogli storiti. Vse je splanirano za torek zjutraj, ko jim bodo pomagali tudi naši fantje in poskrbeli za odvoz vseh pnevmatik.
Še enkrat se Vam opravičujem za neljub dogodek, hkrati pa se vam zahvaljujem, da ste ostre pripombe stanovalcev zavrnili.

Sami namreč želimo nočna ilegalna dirkanja spraviti na prireditve, kjer je organizirano za varnost, zdravstveno in gasilsko službo. Podatki, ki nam jih posredujejo podjetja ob Brnčičevi ulici kažejo namreč, da se tovrstna dirkanja znatno znižujejo in, da tudi prostor ob in na Brnčičevi ulici ni več onesnažen kot je bil pred tem, ko so se shodi organizirali.

Tudi sami želimo, da je tako, zato smo z našim čistilnim servisom poskrbeli za čiščenje prireditvenega prostora.
Za našo napako in zamudo glede gum pa se še enkrat opravičujem in upam, da to opravičilo sprejmete.

hvala
lp

DRCC
Gledališki trg 3
3000 Celje
SI, Slovenia

Nino Cokan dipl.ekon.
Tel: 00386/41-346-346

Upamo, da bodo res storili, kar so obljubili.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Po jul 02, 2007 8:30 pm

ste pa vsaj dosegli svoje..., mogoče bi bilo dobro, da na take stvari opozorimo večkrat, tudi na forumu.

P.s. preverjeno se še dela vendar brez novih prispevkov! no ostane še redakcija svet in 24 ur:)

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če jul 05, 2007 7:52 pm

Gum ni več. Organizatorji so izpolnili obljubljeno.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če jul 05, 2007 8:11 pm

lepo da so se odzvali, čeprav pozno. ampak bolje pozno kot nikoli.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jul 06, 2007 1:12 pm

Ko naročiš odvoz gum lahko dejansko čakaš tut 14 dni če je treba preden prodejo ponje.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov