Zabavko je napisal/-a:Zdravo!
Prosim, če ima kdo slo ali ang navodila za Phedro! Zraven vozila sem dobil samo ita ki pa mi bore malo koristijo!
Ali ima kdo navigacijske CD je za Phredro. Imam samo ita. Pridobil bi pa rad ostalo evropo.
Če mi lahko pomagate s CD-ji ali z linkom, kjer to lahko pridobim. Smo že probavali z Mule, pa CD-ja NI zaznalo! Probali vse racke!
Hvala!
Tisto kar dobiš na Muli dela preverjeno.
CDja z Mule ti verjetno ni zaznalo ker rabis naprej novejši sistem na RT3 multi enoto naložit. Verzija 5.5d je aktualna za VAN verzije (tudi Phedra). Nov sistem podpira drugačen format map, ki so za razliko od starih, shranjeni v kompresirani obliki na CDjih. Zato tvoj sistem ne zazna CDjev z novejšimi mapami z Mule.
Priporočam prijavo na
www.eurovan2.com, kjer dobiš še ostale podrobnosti vključno z novimi verzijami RT3.
Če ob ogledu foruma ne bo jasno kaj in kako, priporočam obisk na pooblašeni servis, tam tudi prodajajo originalne CDje z mapami, kakor tudi naredijo upload RT3 z garancijo. Hudič je, če narediš karkoli narobe pri posegu nadgradnje, ker potem je RT3 uničen, obnovljena enota pa stane cca. 3000 EUR !!!
enako za Ulysee, Peugeot 807, C8...