Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 So jul 21, 2007 7:01 am

Lignage je napisal/-a:
marko01 je napisal/-a:
Doc_ je napisal/-a:sej poglejsi temo v skupini vozila prihodnosti... tam je lepo opisano in tud par objav članov ki so jo brobali...

BTW če te ne moti zunanjost je super avto...

super avto Dacia ?? Alo ki ti zivis avto ja nima dobene opreme noter ja tak pusti da kuj hudo. Zunanja oblika je pa itak cist mimo !

marko01 je napisal/-a:Vsak ma svoje mnenje jaz dacie nebi mel pa pika da o varnosti nebi govorili za mene je to avto na podnu !

:shock: :o :jao: :noro

Ti o varnosti Dacie Logan ne bi govoril :?:

Dacia Logan se je pojavila na euroNCAP crashtestu. Njena ocena varnosti je znana. Pri Loganu je vse jasno... komu, čemu, zakaj... še sama oblika ima svoj zato. S takim pisanjem kažeš zgolj na lastno nerazgledanost in omejenost. O Dacii Logan nisi prebral popolnoma ničesar in sedaj pišeš butaste in nepotrebne komentarje, ki nikogar ne zanimajo.

Hyundai Coupe, katerega si lastiš, je na trgu že lep čas, pa ni doživel EuroNCAP-a. Torej avto, katerega varnost je vprašljiva. Vprašanje, če bi dobil sploh eno zvezdico, če bi bil testiran npr. v tistem času, ko je bil testiran Renaultov Megane. Sam sem prepričan, da bi avto izpadel kot popoln polom, zato si Hyundai z njim (še vedno :!: ) ne upa na stezo EuroNCAP-a.

Poleg tega pa tudi notranjost v Dacii Logan deluje mnogo bolj okusno od tiste v tvojem Hyundai Coupeju v katerem armatura smrdi po ceneni plastiki in jo lahko glede kakovosti primerjamo samo s plastiko igračk iz kinder jajčkov.

Na vse to kar si napisal tukaj gor, se čudim, kako to da svojega avta še nisi zapeljal na odpad :!: :?:

Zate bi bilo dobro, da bi si kupil Dacio Logan, da bi imel vsaj solidno varen avto.

Pa ne potrebujem sedaj slišati očitka, da delam butasto primerjavo Logana in Coupeja. Vendar sem jo žal moral, ker imate nekateri določene stvari precej zamegljene in daleč od realnih. Logan si takih kritik, kot mu jih podajate zagotovo ne zasluži. Bodite realni :!:

lp, mm

Tukaj se bom rajsi zadrzal komentarja!!

Evo Dacio ima stric in je avto za en falus ma ga zato da noter vozi odpade iz gradbisca.... Za mene je to avto na podnu pa vedno bo ce je pa tebi tak vredu pa si jo kupi pa srecno voznjo :D
Lp by Mare

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 So jul 21, 2007 7:11 am

In pa v koncni fazi nevem kako lahko primerjas avto 1999 letnik in pa avto 2007 letnik :D pol vzami novega coupea bi rad vido kaj bos tam napiso 8) Ce pa moderatorjem kaj ne pase ker sem pac napiso da je Dacia olos pa mi kr dajte kartone itd... bas me boli
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! So jul 21, 2007 11:46 am

Pol avtomobilov tukaj na forumu je manj varnih od dacie logan.

Jaz bi nakup priporocal.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha So jul 21, 2007 2:22 pm

INFINITI je napisal/-a:Če bo tema šla še naprej v to smer jo bom enostavno zaklenil. Človek sprašuje lastnike po izkušnjah ne pa po norčevanju nekaterih forumašev.
Ravno tako lepo piše v pravilniku foruma:
1.3 - kregarija stila "jaz imam pa boljšo znamko, ne moja je boljša" ali "jaz imam pa boljšega/lepšega/daljšega kot ti" je prepovedana in bo podeljeno opozorilo za VSE udeležene v kregariji. Pljuvanje po drugih znamkah avtomobila ali opreme je sankcionirano z opozorilom (rumeni karton).

-Opozorilo vzemite vsi resno!

Resno ? Ali tako kot ti počneš ?

Sicer lepo, pohvalno priznanje in ugotovitev : da bi si zaslužil karton, ko do onemoglosti hvališ HYUNDAI in si privoščiš pljuvanje MB AMG z izjavo, da je HYUNDAI COUPE boljši (vozne lastnosti, zmogljivosti … ).
Seveda praksa pokaže tvoj drug obraz in drugačno resnico. Tudi »razsodniška« ekipa že dva meseca modro molči in »premleva« tvoj primer ... ali hoče "zadevo" zgolj "pomest pod preprogo" in počakat, da se pozabi.
Dovolj razlogov, ki potrjujejo dejstvo – da so pravila in »hišni red« zgolj nekaj, kar mora bi zapisano, predvsem pa za "navadne smrtnike", ostali pa se lahko mimo njih »prosto po Prešernu« požvižgajo in jih ignorirajo. Na nivoju in v stilu starega balkanskega reka » Ko može, može«.

Red je treba najprej začet delat pri sebi. In ga šele nato od drugih zahtevat.

LP

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Re: DACIA Logan MCV 1.5 dCi

Napisal/-a Mojster Miha So jul 21, 2007 2:26 pm

posteno je napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me, ce kdo pozna koga, ki ima Dacio Logan MCV s 7 sedezi in 1.5 dCi motorjem, s 70 KM?
Sicer baje konec leta pride tudi navit turbo diesel z 85 KM.
Predvsem me zanima mnenje uporabnikov - lastnikov tega poceni vozila, ker za tak denar 11.700 €...? Ali v tem primeru drzi, kot pravijo Anglezi, da niso tako bogati da bi kupovali poceni? Vendar je tudi 3 letno jamstvo nekaj vredno,ha?
Hvala vsem forumcev, :lol:

O tem sem ze veliko zapisal in utemeljil zakaj – lahko si prebereš.

Glede nakupa : ogled, testna vožnja, če je tebi OK – srečno vožnjo

Mogoče še alternativa: kupuješ avto za dobrih 10.000 EUR - od njega zahtevaš med drugim, da bo zanesljiv in bo služil svojemu namenu s čim nižjim stroški. Med rabljenimi je s tega vidika dobra alternativa MAZDA 6 – MAZDA je že 3 leto zapored zmagovalka poročila kakovosti (AUTO BILD), pri raznih anketah zadovoljstva kupcev visoko kotira, od nekje 14.000 EUR pa imaš na voljo že vozila, ki imajo še leto dni tovarniške garancije. Dovolj razlogov, da kupcu utrdijo zaupanje v rabljen avto – v smislu čim manjših stroškov in zanesljivosti v prihodnosti. O tem, da so vozne lastnosti, zmogljivosti, udobje, varnost in ostale lastnosti neprimerno boljše pa nima smisla izgubljat besed. Tudi o tem, da je racionalnost pri takšnem nakupu še toliko večja – avto je namreč v nekaj letih že izgubil vrednost nove DACIE.

Svetujem testno vožnjo MAZDE - racionalnost na drugi (zame veliko boljši način)

LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov