Debate, ki niso vezane na ostala področja...

bsheep
Novinec

Pomoč pri AdriaRoute

Napisal/-a bsheep To apr 24, 2007 8:05 pm

Jst mam en problem pri adria route.Instaleram MapSourche iz garmina potem gpsproxy (če sm prov zasledil je to če nimaš GPS usb od garmina da ti kao prepozna ID kot garmin in pol dela) samo zaeenkrat še USB GPS nimam ker samo probavam karte.Če sm kj narobe razumel me popravte!? Tko da problem nastane ko instaleram AdriaRoute in upgreadam na v.1.60 , zaženem MapSourche izberem mapo AdriaRoute in tukaj je težava nikjer nenajdm in seveda nimam 25mestne kode da mi odklene podrobnosti map...A mi lahko nekdo kle pomaga?

Hvala vsem!
Kdaj bo PIMP MY RIDE v sloveniji???

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To apr 24, 2007 9:04 pm

kupi originalno pa ne bo teh problemov
SlikaSlika

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B To apr 24, 2007 9:05 pm

Brez 25 mestne unlock kode ne bos nic gledal (podrobne) kartografije. GPSProxya ne rabis za pregledovanje kartografije, rabis ga samo potem, za dejansko navigacijo, ce nimas Garminovega GPS-a.

In ja, imam unlock kodo, vendar je ne dam. Po vsaki kodi se da izsledit na koga je kartografija registrirana in cigav je GPS (za navigacijo zraven kode rabis se unit ID), zaradi cesar pa lahko super najebem. Ce stvar resno rabis, in ti je skoda 100 eur za licencno verzijo AdriaRoute-a.. Jebiga..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

bsheep
Novinec

Napisal/-a bsheep To apr 24, 2007 9:47 pm

Aha to pol pomen da neobstaja nobenga cracka al pa reg code generatorja za to zadevo morš res met original.

Če kupm original mam tm to 25 mestno kodo in z unim GPSproxsy nebo nč narobe če uporabm pač ker nebom mel GPS GARMIN USB miš!?
Kdaj bo PIMP MY RIDE v sloveniji???

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B To apr 24, 2007 9:58 pm

Ko kupis original, dobis zraven CD KEY, s katerim se registriras in potem dobis 25 mestno unlock kodo. Ni problemov, ce nimas Garmin GPS sprejemnika, lahko uporabis GPSProxy (ali bolje GPSGate), samo pri registraciji moras vpisat UnitID, na katerega registriras AdriaRoute. Zdej ce res nimas nobene Garminove naprave, pol.. Jest bi se s kakim frendom ali nekom drugim ki ima garmina odlocu kupit skupaj adriaroute, pa bi dala vsak pol pol. Registriras adriaroute na njegov unitid, on lahko stvar nalozi na napravo, ti pa tud lahko uporabljas stvar na racunalniku, samo tisti unitid moras vpisat v gpsproxy ali gpsgate.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

sebabravo
Nov uporabnik

Napisal/-a sebabravo Po jul 23, 2007 6:09 pm

Ali je mogoče že kdo uspešno inštaliral (z neta lowdano)adrio na garmina? lp

sebabravo
Nov uporabnik

Napisal/-a sebabravo Po jul 23, 2007 9:48 pm

se prav je ne rabim kupovat, ker jo lahko z loudam. Naj mi plis nekdo napiše kje in pa kaj vse rabim za uspešno instalacijo. tnx 8)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jul 24, 2007 9:14 am

sebabravo je napisal/-a:Ali je mogoče že kdo uspešno inštaliral (z neta lowdano)adrio na garmina? lp

še enkrat... to se NE da. neoriginalno lahko uprabljaš na pc-ju ali dlančnikih! na garmin napravah pa MORAŠ imeti originalno verzijo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jul 24, 2007 2:49 pm

Pa jim dopovej, če jim lahko. Vsak dan isto vprašanje.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

sebabravo
Nov uporabnik

Napisal/-a sebabravo To jul 24, 2007 8:37 pm

lenivec je napisal/-a:uporablaj tomtom al pa miomap in pozabi na skropucalo od adriarouta.

drugač pa 90% slovenije fura (oz bolje rečeni je furalo) neoriginal adrio, zdaj je že večina pogruntala da ma konkurenca bolše karte

????? kaj pa je potem mislil človek s tem 90% slovenije

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr jul 25, 2007 8:05 am

na dlančnikih, laptopih,... na original garmin napravah se NE DA!
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov