Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe sep 26, 2003 7:28 pm

Kva ni hud megan... :lol: :lol:
Slika

Slika

Za moje pojme ma Megane coupe lepo športno obliko, linija mi je res všeč, sploh pa zadnji del se da dobr spedenat. Original mi je pa itak lepši kot Hyundai.

Hyundai tud men ne potegne, za moje pojme je grd! Pa rečte kar hočte. Sploh pa prva model je bljak.. Ta zadnji model rula. Res pa da vsak svoje hvali.
Pa tisti testi kao korejci boljši od evropejcev, kje to piše?? Mogoče đapanizi, korejci pa ziherle ne-Mogoče novejši oz. najnovejši modeli..

Pa ne strašit z enimi slikcami predelav, pokažte originala pa je. Ker se da s plastiko tud iz pegle svašta narest.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe sep 26, 2003 9:26 pm

kje to piše...kaj je ze una neodvisna institucija..EURONAP al neki tacga...
prevladuje mazda..potem hyundai..
aja renoja ni nevem kako visoko....
megacn coupe se po lastnostih nmore primerjat s hyundajem..
mene je hyundai preprical na dragih v Kranju ker je pometel prav z vsemi clioti RS, p_206 RS ipd..bil je pa 2.0
linijo majo VSI avtomobili..
zdej megan mi je GRD tanov..
tastar je ql..sao hyundai ima pa hudo obliko iz osnove..sploh tanov...
V8 POWER

paranoid
Nov uporabnik

Napisal/-a paranoid Pe sep 26, 2003 10:11 pm

Hm, na EURONCAP boš Renault našel precej pri vrhu, saj so to crash testi ;)
Mogoče si mislil ADAC... na katerem pa Hyundaia sploh ni. Potem verjetno nekaj tretjega?
Da pa en Hyundai z navadno 2.0 (138 KM, 9.2 do 100) mašino pomede na dragu s Cliom RS (če se ne motim 2.0 16v, 172 KM, 6,3 do 100) oz. podobnimi je pa lahko samo nesposobnost voznika... Saj sem jaz s svojo Laguno 1.6 16v (ubogih 110 KM za dobre 1,2 tone težek avto) tud skoraj premagal Audija S3 z več kot 200 konji in quattrom... (razlike je blo 0,5 - 1 m; razdalja kakih 100 metrov). Zdej mi pa reci če ma moja Laguna res take zmogljivosti (torej minimalna razlika z Audijem S3) al je bla kej voznikova krivda?
Glede oblike mi pa obe pašeta, tako Hyundai kot Megane...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Pe sep 26, 2003 10:12 pm

paranoid je napisal/-a:Hm, na EURONCAP boš Renault našel precej pri vrhu, saj so to crash testi ;)
Mogoče si mislil ADAC... na katerem pa Hyundaia sploh ni. Potem verjetno nekaj tretjega?
Da pa en Hyundai z navadno 2.0 (138 KM, 9.2 do 100) mašino pomede na dragu s Cliom RS (če se ne motim 2.0 16v, 172 KM, 6,3 do 100) oz. podobnimi je pa lahko samo nesposobnost voznika... Saj sem jaz s svojo Laguno 1.6 16v (ubogih 110 KM za dobre 1,2 tone težek avto) tud skoraj premagal Audija S3 z več kot 200 konji in quattrom... (razlike je blo 0,5 - 1 m; razdalja kakih 100 metrov). Zdej mi pa reci če ma moja Laguna res take zmogljivosti (torej minimalna razlika z Audijem S3) al je bla kej voznikova krivda?
Glede oblike mi pa obe pašeta, tako Hyundai kot Megane...

Tako je drugi avti niso in ne morejo bit merilo za meritev zmogljivosti tvojga avta
TJUNING PA TO...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe sep 26, 2003 11:49 pm

Hja Hyundai je Korejc. Korejc ni Japonc...

Sem zadnč vidu, k je Accent eni teti na semaforju kr crknu :rofl . Pol sta ga pa znanca rinla...

Je pa res, da je ta nov Hyundajev coupe velik lepši.
Bi mogu bivšega sošolca vprašat, k so mel Hyundaya Coupeja (pol je pa na AC v njegovo matko pr 170km/h en zapeljal vanjo pa ji ni blo nič :pivo ) zdaj so pa kupil Renojevega Coupeja.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So sep 27, 2003 10:11 pm

vsed se v tanovga hyundaia coupe-ja, pa se pel z njim en krog. js sn se pelu z njim z 2.7 V6 masino, menjalnik 6 prestav, folk, ze prej bi lahk reku da gre za ljubezen na prvi pogled, pol pa sn bil cist hin od navdusenja!!

megane c. - ne hvala, ga ma ze vsak, pa sploh ni nc posebnga.
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar So sep 27, 2003 10:33 pm

9,2 do sto so podatki za ta novega kateri je tezji od ta starega, ta stari hyundai coupe ma okol 8,5 pomoje:)

Sej ni rs dol metu ampak vse 2.0 okol 130-140km (206, swift gti, clio 2.0 136km, golf gti 150km,...).

Ma sej je brez veze, kle govorimo o 2.0, tipo pa kupuje 1.6 in glede na letnik ki se ga lahk privosci (brez vse plastike), pride v postev edino hyundai coupe ima vsaj cez 100KM, kar pa prvi megani nimajo, komaj borih 90km, pri h. coupe dobis ze marsikje klimo kar za megane zgoraj en trdi da ne. Oblika je pa tko vsakmu drugi vsec, meni osebno je bolj sportni kot megane, mal ga spustis na tla pa je coolski, vsaj spoiler ma hujsi :)) V bistvu ga megane sploh nima. Glede crkavanja pa sem slisu ze vse zivo. Crkavajo mecke,bmw, vw, in zakaj nebi tudi hyundai:) Meni je v garanciji crknu enkrat (oksidiran kontakt) in od takrat dela kot urca 4leta. Je pa res da mi je letos polet pocaku , ker mi je uradni monter alarma zicke ker mal navul skupej namest spajkov al pa ceveljcke uporabu:)))) Cepci itak....

No mal sem se spet rasprical, sam mi gre na falus kje korejc je pa avtomatsko slabsi. Fantje pac znajo ceneje narest konkurencen avto, jebiga :)

ps,moj naslednji avto bo megan (sam da se oblika zamenja ker je tale res grdoba, ok cc al pa grandtourer sta spica)

ps2, aja pozabu doma imamo tudi megana (4 leta star senic je pocakal kar nekajkrat na cesti, pa gretje ni delal, tko da ga je fotr prodal in kupil novega senica:)) Jebiga oblika mu sede.

LP,Sandi
Slika

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Ne sep 28, 2003 9:40 am

Hmmmm....zgleda da bo res najbolje, da še našparam nekaj denarja in kupim kakšno leto novejšega kot je '96. Zakaj pa crkujejo tesnila na glavi? Sej to če zamenjaš ne more biti ne vem kako drago ali pač?
Zgleda da je čedalje težje kupiti kakšen pameten avto za pametno ceno :noro

LP!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne sep 28, 2003 1:47 pm

Warthog je napisal/-a:Zgleda da je čedalje težje kupiti kakšen pameten avto za pametno ceno :noro

Tut jst sem to ugotovil... pa tok pleha na cestah, prov zalostno :?

LP ;)

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Ne sep 28, 2003 4:43 pm

Alo!Najbolje,da se sam odlocis!Jaz osebno nimam pojma kaj bi izbral.V meganu se za moj okus sedi previsoko pa se volan je prevec polozen nic kaj coupejevski obcutek za volanom!Pa dobro kupi :wink:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov