Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po avg 06, 2007 4:05 pm

Jo je že foter kaznoval. Saj pravim, namen je dosežen, debata pa od tu naprej nesmiselna.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Po avg 06, 2007 4:27 pm

Jest sm kot mulc nabral kar pestro paleto prekrškov z mopedom pa mi ni blo nikoli treba nič plačat. Vse kar je to da greš k sodniku za prekrške tm mal podebatiraš z sodnico pa dobiš ukor in to je to.
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Po avg 06, 2007 5:19 pm

music_man je napisal/-a:Jest sm kot mulc nabral kar pestro paleto prekrškov z mopedom pa mi ni blo nikoli treba nič plačat. Vse kar je to da greš k sodniku za prekrške tm mal podebatiraš z sodnico pa dobiš ukor in to je to.

x2
zraven ti pa piše naslednjič bo sledila znatno strožja kazen!
hehe (7x -> skoz moped)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Po avg 06, 2007 5:29 pm

_KL3_ je napisal/-a:dokler nisi 18 ti ni treba nč plačat ker tud ne dobiš nobenga naloga za plačilo, dobiš sodnika, greš s starši ke ti reče zakaj si to naredu in lepo nedoužno rečš da veš da nebi smeu pa naus več pa ti da opomin al pa ukor in se greš veselo naprej vozt!(tko je blo pr men) k si pa enkrat pounoletn pa plačujš!

Plačuješ če denar imaš če ga pa nimaš pa nič ne plačuješ. Takemu ki nič nima tudi nič vzet ne morejo. Recimo če je nekdo dijak, študent. Od kje bo plačal če nima ne rednega dohotka in ne nobene nepremičnine.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po avg 06, 2007 5:35 pm

http://www.listanjezakonov.com/ZP_1_UPB4/F000003.HTM
31. clen izjemoma pa se mu sme izreči globa.

ostalo je pa zalost...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Po avg 06, 2007 5:45 pm

bass je napisal/-a:Jo je že foter kaznoval. Saj pravim, namen je dosežen, debata pa od tu naprej nesmiselna.

Pomoje bi jo fotr malo bolj primerno kaznoval če bi še kaj moral plačat... Kakšna svinjarija no...
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po avg 06, 2007 7:02 pm

fiatpowered je napisal/-a:[Takemu ki nič nima tudi nič vzet ne morejo. Recimo če je nekdo dijak, študent. Od kje bo plačal če nima ne rednega dohotka in ne nobene nepremičnine.

Aha najbrž. Jaz sem ti en primer ki "nimam nič" pa mi pišejo najbolj glupe kazni (npr. zgoraj opisan primer)

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po avg 06, 2007 7:07 pm

mislim da ste zašli iz mladoletnikov v študente oz.starejše dijake,kar je pa velika razlika od mladoletnikov

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po avg 06, 2007 8:00 pm

Res je, temo bom zaklenu.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov