Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr avg 08, 2007 9:47 am

GEISTERFAHRER je napisal/-a:Najslabši bencin sem tankal na Petrolu na avtocesti v Lukovici!! Pod štandgasom se je cel avto nenormalno zibal! Ugotovil sem da je OMV bencin the best za moj avto, nardim največ km pa mašina lepo laufa brez trokiranja, samo najbljižja OMV pumpa je oddaljena 25km!! :evil: Petrolov bencin je v kurcu čist!

Mogoče na tvoji pumpi, kamor hodiš tankat, ne pa povsod, tko da prosim, da se izogibate splošnega pljuvanja.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Kraj: Liberty City

Napisal/-a paskvale Sr avg 08, 2007 10:05 am

A moramo res brati tako primitivne izjave, GEISTERFAHRER :oops:

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Ne avg 12, 2007 4:40 pm

nebivedu je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Kako pa to vpliva na motor ?

Nič ne vpliva, vsaj pri meni ni bilo nobenih problemov še nikoli.

Torti je napisal/-a:sam delam na enem od bencinskih servisov in kaj tukaj berem mi je prav zanimivo. Res se velikokrat zraven nasmejim. Kar tako naprej fantje!!! :lol: :lol: :lol:

Če pa ti kaj več veš od nas, nas pa prosim razsvetli, da bomo vedeli več, saj zato pa je ta forum. Do takrat pa take komentarje raje zadrži zase!!!

No da vas bom razsvetil.Zaradi mene lahko pridete na pumpo in zahtevate, da bi radi videli količino vode v rezervoarjih.To je 3 minute dela in lahko pogledaš na računalniku, koliko je vode v rezervoarjih in koliko stopinj celzija je v rezervoarju. Lej nič nimamo za skrivat in pika!

To kar pa je baba čula baba rekla pa pustite raje otrokom debatirat!!! :P

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Napisal/-a paskvale Ne avg 12, 2007 9:09 pm

Ja, kar povej na katero pumpo in kdaj, ter kdo si. Me prav res zanima.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne avg 12, 2007 9:30 pm

Ok nehite se kregat. Lisko je danes prišel do zaključka...

Tank je 90 litrski.Sicer so res meli serijsko 76 litrske tanke ampak po naročilu oz. opcijsko pa so imeli tudi 90 litrske in lisko je pač srečnež in ima 90 litrski tank za nafto :D :D

No nardil sem 900km mešane vožnje ( teren, reduktor,4x4,makadam AC in regionalne ceste) in tankal 84.6 litra na konkurečni pumpi petrola.

Tako da tema je zaključena ;)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Ne avg 12, 2007 10:23 pm

lisko je napisal/-a:Ok nehite se kregat. Lisko je danes prišel do zaključka...

Tank je 90 litrski.Sicer so res meli serijsko 76 litrske tanke ampak po naročilu oz. opcijsko pa so imeli tudi 90 litrske in lisko je pač srečnež in ima 90 litrski tank za nafto :D :D

No nardil sem 900km mešane vožnje ( teren, reduktor,4x4,makadam AC in regionalne ceste) in tankal 84.6 litra na konkurečni pumpi petrola.

In zato je naslov teme "Ali števci na Petrolu lažejo?", ker si ti v 90 literski tank nalil 80 litrov nafte?

Tema je pa vseeno bila zanimiva, je folk natrosil kar fajn bedarij. Ena od teh je voda v bencinu. Ta je tako brezvezna, da ni niti smešna. Nalijte v eno flašo nekaj bencina ali nafte, pa probajte zraven zmešat vodo, če gre.

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Ne avg 12, 2007 10:30 pm

RENO911 je napisal/-a:

In zato je naslov teme "Ali števci na Petrolu lažejo?", ker si ti v 90 literski tank nalil 80 litrov nafte?

Tema je pa vseeno bila zanimiva, je folk natrosil kar fajn bedarij. Ena od teh je voda v bencinu. Ta je tako brezvezna, da ni niti smešna. Nalijte v eno flašo nekaj bencina ali nafte, pa probajte zraven zmešat vodo, če gre.

jaz imam izkusnje z kurilcem na Petrolu, pa lahko povem da vsake toliko casa je zraven voda..je pa tisti Petrol v malo slabsem stanju pa so verjetno tud rezervarji v slabsem stanju tak da je mogoce vzrok za vodo v kurilcu tukaj,nevem.

:P hvala bogu so zdaj OMV odprli cca. 4km vstran :P

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne avg 12, 2007 10:35 pm

RENO911 je napisal/-a:

sej je ni treba mešat. Voda je na dnu rezervarja(bencin plava na vodi), od koder tebi zajema bencin.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Ne avg 12, 2007 10:44 pm

nebivedu je napisal/-a:
RENO911 je napisal/-a:

sej je ni treba mešat. Voda je na dnu rezervarja(bencin plava na vodi), od koder tebi zajema bencin.

torej ce prav razumem jo zajema spodaj?vodo torej?

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Napisal/-a paskvale Ne avg 12, 2007 10:55 pm

Nehite se kregati! Itak, da je vsake tolko voda v bencinu. Ne delajte si utopij in ne imejte drugih za norce (nas, ker poznamo resnico), ker ste sami norci. ;)
Lisko, zakleni to temo.

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Ne avg 12, 2007 11:03 pm

Kaj pa če se vozimo na vodo, plačujemo pa bencin. Norc paskvale, kaj pa porečeš na to?

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Ne avg 12, 2007 11:06 pm

RENO911 je napisal/-a:Kaj pa če se vozimo na vodo, plačujemo pa bencin. Norc paskvale, kaj pa porečeš na to?

:tomidelej: ja,to bo to.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

halo007
Novinec

re

Napisal/-a halo007 Ne avg 12, 2007 11:15 pm

Zaključek: Much ado for nothing ;)

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Napisal/-a paskvale Po avg 13, 2007 7:53 am

Najboljši odgovor bebcu je, da si tiho!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po avg 13, 2007 9:19 am

Takoj ko bo v moji nafti voda bo mi avtek javu......... prav tako prižge lučko če mu not natočim kurilno ( slabša kakovost) Tako da, alli gre na čisto nafto ali pa sploh ne gre.

Se opravičujem prizadetim ampak prišli smo do zaključka........ tema gre pod ključ :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov