tnx

... če to sprašuješ verjetno iz tvojega sistema neprijetno zaudarja ... tu se ne dajo dišave temveč se gre k Klima mojstru, da ti v sistem našprica čistilo oziroma da se nekaka priprava na avto - armaturno ploščo in pusti nekaj časa, da cirkulira zrak skozi (klima deluje) ter kakor ionizator pobije bakterije v klima napravi - izparilcu in ceveh ... če prvič ni uspešen se ponovi postopek pa vse mikrofiltre se mora hkrati zamenjati ... L.p. Madsebabravo je napisal/-a:Ali mogoče kdo ve kje se da dobit osvežilec oz. dišave za v ventilacijo avta (klimo) ?
tnx
Sorry my mistake ... da mislil sem tega enega ... samo eni ljudje sploh ne vedo, da obstaja pa servisirajo doma ... tudi nekateri parkirajo pod drevesa kjer odpada listje pa iglice in ko se zamašijo poti za odvod vode iz tistega prostora med motorjem in šipo ali zaliva elektroniko , instalacije ali pa preliva v kabino pri filtru ... pa tisti drugi del vprašanja ki si napisal ... kaj manjka Ambi-pur in podobnim dišavam ? pa ja - lahko si streseš en vanilijev puding v filter kabine ...sebabravo je napisal/-a:Vem kaj misliš, samo jaz sem mislil konkretno to kar sem napisal. Zato me pa zanima ali obstaja kaj ali ne.
2. Kaj si mislil s tem vse mikro filtre, ali ni samo en filter potrebno zamenjati, ki je pod šipo spredaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov