Eni niste razumeli....
Ne gre za piskanje ali šumenje! Gre za BOBNENJE, GRMENJE, GROZEN SRHLJIV ZVOK!
To, da bo nehal, če dam kaj gor, ne bo držalo!
Če dam npr. kolo? V tem primeru ostane še zmeraj veliko prostora kamor se zrak zaletava.
Prodajalcu ki mi je avto prodal, sem že takoj omenil da bi mogla biti guma v teh utorih, pa me ni poslušal.
Nisem hotel preveč sitnarit ker smo imeli preveč drugih stvari za urediti, čeprav mislim da je to problem.
Najbrž so mojstri pozabili tisto gumo gor dat...embalaže od nosilcev itak nisem videl, ker so jih že montirali.
To ni v redu, ampak...kot sem rekel, toliko drugih stvari smo imeli za urediti, pa nisem težil.
Prodajalcu sem že pisal da mu bom tole nazaj prinesel, če ne bodo odpravili tega grmenja na strehi.
Glede montaže ....kot je rekel Experto, nisem našel nič sumljivega. Dobro je montirano. Seveda sem takoj ko sem domov prišel nosilce dol dal in jih ne bom uporabljal tako pogosto, ampak na dopust pa sigurno ne morem s tem. Hrup je nevzdržen.
(tudi tele slike so kar velike ...da se bolje vidi...)
Malo sem še poslikal
tele nosilce...levo so VW desno pa teli Oplovi.
Sem poskusil
gumo z VWovih nosilcev dat na Oplove ....lepo se prilega, mogoče so malo preozki, ampak širina utora je enaka.
Hotel sem dati gor in iti na poskusno vožnjo, ampak so prekratki.
Tukaj se lepo vidi da nosilec ima predvidena "vrata" za montažo te gume. Če ni to, čemu potem služi tole?
Saj pravim ....skoraj da prepričan sem da je to problem in da so "mojstri" pozabili na to gumo. Ne verjamem da proizvajalec prodaja brez tega.
AgitatoR, oba dneva sem v službi ...mogoče bom v nedelju kaj prej fertik, pa te pokličem