PureTNT je napisal/-a:krypton je napisal/-a:Čist eno navadno vprašanje? Koliko povprečnih ljudi se zna ravnat po znakih policista v križišču in pri drugih urejanj v cestnem prometu. Po moje enih 7%, ker ko včasih opazujem kaj delajo, ko je policist v križišču, je vse skupaj za eno partljičevo komedijo. Pri tem so mišljeni tudi pešci.
Sistem ne more laufat, če členi v verigi ne poznajo sistema.
In ravno zato bi bilo potrebno preverjanje znanja na 5 let.
RED_line je napisal/-a:jz bi samo omenil kašnega idjota sem srečal danes na cesti. ko prihajaš proti izoli ob obali je ne odcep za izolo. glavna cesta pa ima polno črto. pred ocepom je tip z šleperjem polkrožno obračal! s tem da je ustavil popolnoma cel promet na glavni cesti. to da je bla še polna črta in da tip je italjan je samo detajl. cesta je bla zelo drseča in bi se lahko komot komu kaj zgodilo!
nebivedu je napisal/-a:Mislim, da gre tukaj bolj za tole;
Zakaj bi se matral loviti nekoga, ko pa bom potem 3 dni v pisarni izpolnjeval papirje, zakaj sem se odločil za lovljenje, pa še šef me lahko premesti, ker sem se odločil s svojo glavo in on ne mara ljudi ki razmišljajo s svojo glavo (ker potem pokažejo da so bolj sposobni od njega in ga lahko nadomestijo).
FBR je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:jz bi samo omenil kašnega idjota sem srečal danes na cesti. ko prihajaš proti izoli ob obali je ne odcep za izolo. glavna cesta pa ima polno črto. pred ocepom je tip z šleperjem polkrožno obračal! s tem da je ustavil popolnoma cel promet na glavni cesti. to da je bla še polna črta in da tip je italjan je samo detajl. cesta je bla zelo drseča in bi se lahko komot komu kaj zgodilo!
i****.
No pri vas pa niti snega ne rabite, da lahko testirate (drsi samo, da je dež). Aja...sej ga tud nimate...ups.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov