Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Težava z policaji

Napisal/-a RED_line To sep 18, 2007 11:19 pm

zgodba se je začela ko so mi ukradli tablico. Jz sem lepo prijavil na policiji in po enem tednu so me poklicali da so jo najdli na drugem avtu in da me bodo poklicali čez 1 teden da jo pridem iskat. To da me niso poklicali mislim da je že jasno in da od takrat je šlo že več kot en mesec mimo. bil sem pa že enih 5x na PP in mi niso znali pomagat. Fora je v temu da ne vem na kateri PP se nahaja tablica in da ljudeki na moji PP ne znajo tega ugotovit. Danes so mi eno lepo možnost dali. da pokličem vse PP ki so v bližini mene :roll: ja, pa še celo slo zraven! prokleti bedaki! kaj so toliko neumni al pa so toliko nesposobni za ugotovit kje je zdaj moja tablica? Kaj predlagate da naredim? sem reku da če je ne najdejo da si naredim drugo tablico, pa je reku da kr počakam. Sej mene ne moti. tko lahko pripždevam mimo radarjev in tudi če me slikajo ni tablice. ql. ni mi pa ql da me ne spustijo v italijo.

help!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To sep 18, 2007 11:28 pm

Pejt na tisto PP s katere so te klicali da so našli tablico.. Ko ti ne bodo znali pomagat, zahtevaj nadrejenega. Zgleda da ne bo šlo brez groženj da bo nekdo odgovarjal..

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To sep 18, 2007 11:37 pm

... Oooohohohohooooo sem videl - red line pa sem mislil kaj se mu je krutega zgodilo revežu ... Marko vozi se pa javi jim, da so ti ukradli še drugo tablico pa za vsak slučaj ko divjaš ne pit... :lol: :lol:

L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Sr sep 19, 2007 4:53 am

naroči izpisek telef. klicev na Telekomu/Mobitelu/Siolu (še prej se pozanimaj ali ti oni sploh izpišejo prejete telef. številke) in pa preveri tukaj :arrow: http://www.policija.si/si/kriminal/najdeni_predmeti/np_prikaz.php

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Sr sep 19, 2007 9:14 am

Badmike je napisal/-a:naredi kot je napisal CupraR nato pa jim zagrozi da jih boš tožil!
Ker ti usranci res ne vedo kaj delajo!

Ali pa jim reči, da boš policijo poklical.

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Sr sep 19, 2007 9:54 am

f.taunus je napisal/-a:
Badmike je napisal/-a:naredi kot je napisal CupraR nato pa jim zagrozi da jih boš tožil!
Ker ti usranci res ne vedo kaj delajo!

Ali pa jim reči, da boš policijo poklical.

Ta je najboljša. :har
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr sep 19, 2007 12:07 pm

na tisti strani sem preveril in ni nič. klicali so pa me iz skrite št. tako da dvomim da bo izpisalo št. in še to je blo že tolko časa nazaj da se ne spomnem več. prav policijo bom poklical! še vprašal sem če si lahko kupim drugo in oni da ne. počakaj da te kličemo. ne vem kaj naredit več. če so bedaki na oblasti in bedaki ki delajo za oblast ne moreš nič!
gassssssssssssssssss

red boy
Nov uporabnik

Kraj: Mozirje

Napisal/-a red boy Sr sep 19, 2007 12:44 pm

Glede tablic je tako, da če si ti zadevo prijavil kot kaznivo dejanje tatvine, je s tem postala tablice predmet KD (beri kaznivega dejanja) in je cela procedura, da se lahko tebi ta tablica vrne. Če je bila tablica najdena na območju druge policijske postaje, kjer so jo tebi ukradli, jo najprej pošljejo na postajo ki KD obravnava, nato mora pa policist zaprositi državnega tožilca, da izda odredbo za vrnitev predmetov, ker državni tožilec odloča o predmetih kaznivega dejanja. To pa lahk traja tud 1 mesec, žal do tablice ne moreš priti. Verjemi, da ko bo policist, ki je zadevo obravnaval prišel do tvoje tablice, da te bo obvestil in v najkrajšem možnem roku vrnil. Problem ni v policistu ampak v samem postopku vračanja predmetov, ki izhajajo iz KD.
Če pa je bila tablica prijavljena kot izgubljena, pa se obvestil lastnika, da jo dvigne na policijski postaji, kjer je bila najdena in sicer v roku 3 dni, nato pa se pošlje na UE, kjer je bilo vozilo registrirano, oni pa te o tem pisno obvestijo.

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Sr sep 19, 2007 12:50 pm

RED_line je napisal/-a:na tisti strani sem preveril in ni nič. klicali so pa me iz skrite št. tako da dvomim da bo izpisalo št. in še to je blo že tolko časa nazaj da se ne spomnem več. prav policijo bom poklical! še vprašal sem če si lahko kupim drugo in oni da ne. počakaj da te kličemo. ne vem kaj naredit več. če so bedaki na oblasti in bedaki ki delajo za oblast ne moreš nič!

Pa si ti siguren, da so te klicali s policije??? Kaj če te je kdo zafrkaval?
Slika

Uporabniški avatar
cat
Nov uporabnik

Napisal/-a cat Sr sep 19, 2007 2:12 pm

Zanimivo, moji boljši polovici so jo par let nazaj ukradli sredi noči, še isto noč so našli tipa v trenutku, ko jih je poskušal pritrditi na svoj avto in ob 10.00 je tablice že imela nazaj na svojem avtu.

red boy
Nov uporabnik

Napisal/-a red boy Sr sep 19, 2007 3:31 pm

cat je napisal/-a:so jo par let nazaj ukradli sredi noči

Pred leti se je kaznivo dejanje tatvine registrskih tablic preganjalo na predlog oškodovanca (bil potreben zapisnik), cca pol leta nazaj pa je to dejanje postalo uradno pregonljivo, brez da oškodovanec poda zapisnik mora policija zadevo raziskovati. Če tvoja boljša polovica ni podala zapisnika, tudi registrska tablica ni bila predmet kaznivega dejanja in je bila lahko vrnjena na kraju.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Sr sep 19, 2007 3:44 pm

morjo polcaji prvo it na pumpo tankat s tvojo tablco :P pol jo boša pa nazaj dobil (JOKE)

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr sep 19, 2007 6:33 pm

ja sej, ko so me klicali so rekli da morejo najprej nek postopek končat in da potem jo dobim nazaj.samo mene boli k za njihv postopek. tablica je moja in jo hočem nazaj! in je bila prijavljea kot pogrešana.
gassssssssssssssssss

red boy
Nov uporabnik

Napisal/-a red boy Sr sep 19, 2007 6:41 pm

RED_line je napisal/-a:ja sej, ko so me klicali so rekli da morejo najprej nek postopek končat in da potem jo dobim nazaj.samo mene boli k za njihv postopek. tablica je moja in jo hočem nazaj! in je bila prijavljea kot pogrešana.

Tablica ni tvoja, ampak jo imaš samo v uporabi! Res je, da plačaš za njo, ampak še vedno je last države. Kar se pa postopka tiče, žal je marsikatera stvar v tej "preljubi" državi totalno zgrešena, ampak naši vrli poslanci še kar sprejemajo takšne in drugačne zakone po hitrem postopku, zato pa so napake takšne kot so, trpimo jih pa mi državljani!!

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Sr sep 19, 2007 9:28 pm

Red boy
Se podpišem!!!
Make my day
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov